Yeni dogan bebegim surekli uyuyor15 gunluguz normal mi....bu durumu yasayan varmi

beg zano

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2025
7
2
1
37
Yeni digan bebegim surekli uyuyor bu durumu yaşayan varmi ...15 gunluguz....ilk muanemizde sarilik çıkmadı...çok kötüyüm...bu durumu yaşayıp atlatan varmi

E uyuyacak tabi yenidoğan dönemi hep böyle. Mama yiyip yatar uyanık kaldığı anlar çok nadirdir niye kötüsün anlamadım

Yeni digan bebegim surekli uyuyor bu durumu yaşayan varmi ...15 gunluguz....ilk muanemizde sarilik çıkmadı...çok kötüyüm...bu durumu yaşayıp atlatan varmi
Bence anın tadını çıkarın, kötü olacak bir durum yok sakiin taze annemiz🥹 bende ilk zamanlar neden çok uyuyor diye tedirgin oluyordum 11 aylık oldu kızım ne zaman uyur diye gözünün içine bakıyorum 🥹😍😍😍

Ya ne biliyim herkes bisey diyor ...surekli uyuması iyi değil diyorlar....

Bu zamanlar uyuyorlar yakında gözü açılır nasıl uyuyacak diye başlık açarsın 🤣

Ya ne biliyim herkes bisey diyor ...surekli uyuması iyi değil diyorlar....
Herkes çok biliyor, 12gunluk.benimde neredeyse yirmi saat uyuyor, e ne yapacakti ki yenidoğan bebek mantıken emecek, uyuyacak, tuvaletini yapacak, bı süre böyle gidecek, sağlıkla büyüsunler inşallah

Herkes çok biliyor, 12gunluk.benimde neredeyse yirmi saat uyuyor, e ne yapacakti ki yenidoğan bebek mantıken emecek, uyuyacak, tuvaletini yapacak, bı süre böyle gidecek, sağlıkla büyüsunler inşallah
Memede uyuyormu yoksa uyanık mı emiyor

Memede uyuyormu yoksa uyanık mı emiyor
Uyuyor, zorla altını falan açıyorum biraz ayilir gibi oluyor geri uyuyor, yarım saat kirk dk falan uyanık duruyor yirmidort saatte üç kere falan, sonrasinda uyuyamazsa kıyamet kopuyor

Uyuyor, zorla altını falan açıyorum biraz ayilir gibi oluyor geri uyuyor, yarım saat kirk dk falan uyanık duruyor yirmidort saatte üç kere falan, sonrasinda uyuyamazsa kıyamet kopuyor
Benimde öyle 2 3 saate bir zorla uyandırıyorum beş dakika emiyor gözleri kapalı tekrar uyuyor

Benimde öyle 2 3 saate bir zorla uyandırıyorum beş dakika emiyor gözleri kapalı tekrar uyuyor
Sariligimz falan yok herşey yolunda şükür, temmuz annelerine de bı sor istersen çoğunluk doğurdu paralel gidiyoruz, herkes o modda

Benim kızımda öyleydi her mama saatinde uyandırırdım yoksa uyanmıyordu 3 hafta sonra falan düzelmişti

Back
X