Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yeni dogan bebegim surekli uyuyor15 gunluguz normal mi....bu durumu yasayan varmi
Yeni digan bebegim surekli uyuyor bu durumu yaşayan varmi ...15 gunluguz....ilk muanemizde sarilik çıkmadı...çok kötüyüm...bu durumu yaşayıp atlatan varmi
Yeni digan bebegim surekli uyuyor bu durumu yaşayan varmi ...15 gunluguz....ilk muanemizde sarilik çıkmadı...çok kötüyüm...bu durumu yaşayıp atlatan varmi
Bence anın tadını çıkarın, kötü olacak bir durum yok sakiin taze annemiz bende ilk zamanlar neden çok uyuyor diye tedirgin oluyordum 11 aylık oldu kızım ne zaman uyur diye gözünün içine bakıyorum
Herkes çok biliyor, 12gunluk.benimde neredeyse yirmi saat uyuyor, e ne yapacakti ki yenidoğan bebek mantıken emecek, uyuyacak, tuvaletini yapacak, bı süre böyle gidecek, sağlıkla büyüsunler inşallah
Herkes çok biliyor, 12gunluk.benimde neredeyse yirmi saat uyuyor, e ne yapacakti ki yenidoğan bebek mantıken emecek, uyuyacak, tuvaletini yapacak, bı süre böyle gidecek, sağlıkla büyüsunler inşallah
Uyuyor, zorla altını falan açıyorum biraz ayilir gibi oluyor geri uyuyor, yarım saat kirk dk falan uyanık duruyor yirmidort saatte üç kere falan, sonrasinda uyuyamazsa kıyamet kopuyor
Uyuyor, zorla altını falan açıyorum biraz ayilir gibi oluyor geri uyuyor, yarım saat kirk dk falan uyanık duruyor yirmidort saatte üç kere falan, sonrasinda uyuyamazsa kıyamet kopuyor