- 8 Ekim 2023
- 12
- 4
- 1
- 40
- Konu Sahibi AyseDoga34
-
Merhaba, cevabiniz çok içten ve ikna edici oldu. Çok teşekkür ederim.Dediginiz gibi çok inişli çıkışlı bir süreç dua ve bebege güvenmekten baska çare yok. Ben de süt sagip veriyorum ama artık hastane almıyor eve stoklamaya başladım.Hayirlisini diliyorum hakkimizda. Bu arada sizin çocuğunuz için çok sevindim.Birlikte guzel günleriniz olsun.Amin ...Benim bebeğim 26 haftalık doğdu tam 3 ay kuvezde kaldı birkez kucağıma alamadım pandemiden onun iyiliği için dediler. Birkez yanına giremedim elini tutamadım resimleriyle avundum hep onun iyiliği için. Kuvezde olduğu dönem boyunca hastane tipi süt sağma makinesi kiraladım o 2 saatte bir beslendi ben 2 saatte bir sağdım. Büyüyor 3 saatte bire çıkardık beslenmesini dediler ben 3 saatte bir sağdım. Gece gündüz alarm kurdum sağdım. Süt poşetleri buzluk almadı derin dondurucu satın aldım. Bebeğim 8 cc anca besleniyordu yavaş yavaş arttırıldı midesi tolere etmiyordu ben 120-150 cc sağıyordum hep stok yaptım sütümün kesilme ihtimaline karşı elimin altında dursun diye. Nitekim kesildi sütüm 3 ay sonra ama bebeğim 7 ay anne sütü aldı sağdıklarım sayesinde. Kuvezdeki bebeğe yapılabilecek en iyi şey anne sütü vermek dua etmek yoksa elimizden başka bişey gelmiyor. Bebeğimde bağırsak sorunu olmadı ama aynı dönem başka bir annenin bebeği kuvezde bu sebepten yatıyordu. Allah’a şükür benim bebeğimde onların bebeğide sağlığına kavuştu evinde gayet normal besleniyor artık. Hastanede karşılaştıkça konuştuğumuz için süreçlerini tam detaylı bilmiyorum. Ama bu zor günler geçecek evine yuvasına sağlıkla gelecek. Kuvez süreci zor yıpratıcı bilinmezliklerle ilerliyor bigün güzel haber aşıp ertesi gün kötü haber alabiliyoruz fazla inişli çıkışlı ama sen bebeğine güven aranızdaki bağa güven herşey çok güzel olacak.
Evet hastane bi süre sonra almıyor her bebeğe bi buzluk çekmecesi ayırıyorlar fazlasını alamıyorlar. Bol bol stoklayın çok işinize yarayacak ilerdeMerhaba, cevabiniz çok içten ve ikna edici oldu. Çok teşekkür ederim.Dediginiz gibi çok inişli çıkışlı bir süreç dua ve bebege güvenmekten baska çare yok. Ben de süt sagip veriyorum ama artık hastane almıyor eve stoklamaya başladım.Hayirlisini diliyorum hakkimizda. Bu arada sizin çocuğunuz için çok sevindim.Birlikte guzel günleriniz olsun.Amin ...
Marmara Pendik Eğt araştırma hastanesine gelin. 5.kat cocuk cerrahide dr.kıvılcım hanım var onun asistanları ile görüşün. Biz taburcu olduk. Bebegimiz iyi oldu cok sukur.doktorlar ve yogun bakim hemsireleri o kadar iyi ki gozumuz arkada kalmadi. Korktugumuzun aksine her seyi halledip cocugu kucagimiza oyle verdiler.Suan hastanedeyim lütfen özelden yazın anlatayım detaylıcaMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun aynı sizin yaşadıklarınız yaşıyoruz 1.ameliyatta sonuç alamadık biz 2.ameliyat yapılması gerek denildi ne yapacağımızı bilmiyoruz özel bir hastenedeyiz şu an tam teşekküllü bir hastane arıyoruz ama istanbulda tüm yenidoğan yoğun bakımlar dolu siz nerede yaptırdınız acaba ameliyatı yavrumuz 1 aydır beslenemiyor aç bekliyor içimiz acıyor dayanamıyoruz
Bebegim 11 aylik olduŞuan iyi, evde bakiyorum.Tabi kusmalari devam ediyor ama güzel yiyor dışarı çıkabiliyor. 6 ayda reflu biter diyorlar bazıları uzun sürebiliyormus. Bağırsak mide bölgesinde tam iyileşme benim nazarımda bu sürelerde normale dönerse tamamdır.Gorunur de en büyük sorunu atlattık ama cocuk kusan bir çocuk olduğu için içim ameliyat oldu bitti hesabıyla rahat değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?