Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben küçük bı paket pirima aldım içinde 22 tane var ne yapayım sence bu yeter mı şimdilik 2 3 gün falan yeter mı bı pakette Molfix alsam mı acabaİlk prima premium care yeni dogan kullandim. Memnun kaldim yenidogan paketinden. Sonraki aylar kalin geldi prima pampers mavi paket olana gectik cok kokuyordu. Molfix bacak kismi cok sıktı. Komili guzel ama kalin vede en son numarasini kullandik sıktı yanlardan. canbebe kullaniyoruz simdi komili ve can bebe guzel sonraki aylarda. Bazi bezler bebekte pisik yapabilir her bebegin cildi farkli. Yeni dogan icin prima beyaz paket olan guzel bence
Ben küçük bir paket pirima aldım içinde 22 tane var bide Molfix mı alsam göbek bağı oyuntusu varmış onunPrima kızıma alerji yaptı moşfixten memnun kaldım hastanede hem prima hem molfix vardı
Ben molfix tem memnunum komikli aldım oda gayet iyi çıktı canımBen küçük bir paket pirima aldım içinde 22 tane var bide Molfix mı alsam göbek bağı oyuntusu varmış onun
Teşekkür ederim canım çok sağolBen molfix tem memnunum komikli aldım oda gayet iyi çıktı canım
Cok paket alma . Kilosuna gore alirsin. Yeni dogan bir iki numaradan hizli gevtik uce . 3 noyu epey kullandik biz . İki paket yeterli sonra alirsin. Prima beyaz paket buyuk oluyor yenidogan diger paketi bilmiyorumda boyu buyukBen küçük bı paket pirima aldım içinde 22 tane var ne yapayım sence bu yeter mı şimdilik 2 3 gün falan yeter mı bı pakette Molfix alsam mı acaba
Aynen canım her bezi denedim biminkinden çok memnun kaldım ama sleepy derim kesinlikleşıklarda sleppy yok
prima yi alt edecek bir bez ve su aralar indirimde sonra fiyat ucabilir haberiniz olsun. ama inşallah yukselmez çünkü ben bebisim için sleppy tercih ettim kullananlarin tavsiyesi üzerine.SLEPPY SLEPPY SLEPPY
hem Türk mali hem güvenilir hem daha kaliteli![]()
Teşekkür ederim canım çok sağol inan ilk bebek çok tecrübeli degilim cevremdede yeni doğum yapan kimse yok soracak ben çevrem yok aldığım eşyalar bile yeter mı azmi falan bilmiyorum ne çok lazım olur falan hiç bilmiyorum gereksiz şeyler bile almış olabilirimCok paket alma . Kilosuna gore alirsin. Yeni dogan bir iki numaradan hizli gevtik uce . 3 noyu epey kullandik biz . İki paket yeterli sonra alirsin. Prima beyaz paket buyuk oluyor yenidogan diger paketi bilmiyorumda boyu buyuk
Teşekkür ederim canım çok sağol inan ilk bebek çok tecrübeli degilim cevremdede yeni doğum yapan kimse yok soracak ben çevrem yok aldığım eşyalar bile yeter mı azmi falan bilmiyorum ne çok lazım olur falan hiç bilmiyorum gereksiz şeyler bile almış olabilirimCok paket alma . Kilosuna gore alirsin. Yeni dogan bir iki numaradan hizli gevtik uce . 3 noyu epey kullandik biz . İki paket yeterli sonra alirsin. Prima beyaz paket buyuk oluyor yenidogan diger paketi bilmiyorumda boyu buyuk
Haklısıniz onunda koysaydim keşke yeni çıkan bı bez ya ondan aklıma gelmedi yeni doğan için kullandınız mı nasılşıklarda sleppy yok
prima yi alt edecek bir bez ve su aralar indirimde sonra fiyat ucabilir haberiniz olsun. ama inşallah yukselmez çünkü ben bebisim için sleppy tercih ettim kullananlarin tavsiyesi üzerine.SLEPPY SLEPPY SLEPPY
Teşekkür ederimAynen canım her bezi denedim biminkinden çok memnun kaldım ama sleepy derim kesinlikle
bebisim daha doğmadı 80 li olanindan bir paket aldım en yakin arkadaşım bebeğine kullanmış çok beğenmiş primadan daha iyi ve daha ucuz dedi. inşallah ben de çok memnun kalırımHaklısıniz onunda koysaydim keşke yeni çıkan bı bez ya ondan aklıma gelmedi yeni doğan için kullandınız mı nasıl
Denildiği kadar iyiyse fiyatı artarbebisim daha doğmadı 80 li olanindan bir paket aldım en yakin arkadaşım bebeğine kullanmış çok beğenmiş primadan daha iyi ve daha ucuz dedi. inşallah ben de çok memnun kalırım
su an tanıtım aşamasında olduğu için fiyat güzel bebisime bir defa denesem bir sürü alicam fiyat da ucuzken . neyse şurada ne kaldı üç hafta sonra bu bezi kullanan olarak daha net bilgiler verebilirim Allah izin verirse inşaallah... SLEPPYDenildiği kadar iyiyse fiyatı artar
Kesinlikle katılıyorum çok iyi bir bez bende kullanıyorum ... İlk zamanlar indirim stoğu olarak Prima yapmıştım inanılmaz kötü kokuyor hatta tecrübesiz olduğum için acaba çocuğun idrarı mı böyle kokuyor bile demiştim hiç alakası yokmus tamamen bezin pis kokusu ... Kampanyaların devam edeceği söyleniyor inşallah devam eder ve kalitesini bozmazşıklarda sleppy yok