yeni doğan bebek kıyafetlerini ilk kullanım için nasıl temizleyeceksiniz?

bave

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
101
34
53
45
Merhabalar artık hastane çantasını hazırlamanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Hazırlıklarımın çoğunu tamamladım. Aldığım bebek kıyafetlerini ilk kullanım için yıkamayı düşünüyorum. Dalin'in otomatik çamaşır makinelerinde kullanılan bebeklere özel granül sabun deterjanı var. Ondan aldım. Bebeğimin eşyalarını makineye atıp 30 dercede bu deterjanla yıkamayı, sonraa da çıkarıp ütülemeyi düşünüyorum. Başka bir önerisi olan var mı?

Yeterli bence önemli olan tozu gitsin ütü çok önemli mikrop kırdığı için bende öyle yaptım

Ben de 40 ta yikayip utuledim, dalan roxy sabun tozu kullandim, yumusatici kesinlikle kullanmayin lutfen..

Dalinin bebeklere özel yumuşatıcısı da var. onu da aldım kullansam zararı olur mu acaba?
Daha önce kasim anneleriyle de konustuk, onlardan aldigim bilgiye göre, yumusatici
Son durulama suyuyla kullanildigi icin, tam olarak camasirdan temizlenmiyormus, dogada cozunmuyormus,hatta bizim bile kullanmamiz gerekk..

Daha önce kasim anneleriyle de konustuk, onlardan aldigim bilgiye göre, yumusatici
Son durulama suyuyla kullanildigi icin, tam olarak camasirdan temizlenmiyormus, dogada cozunmuyormus,hatta bizim bile kullanmamiz gerekk..
HIMM EVET BUNU BEN DE DUYMUŞTUM AMA BEBEKLERE ÖZEL OLAN YUMUŞATICI DA ZARARLI MIDIR ACABA ONU MERAK EDİYORUM

kızlar annem dalin koyarak yıkadı yani granul deterjan hiiç yumuşatıcıya falan gerek yok gayet yumusak.

bıde arkadasımın bana tavsıyesı ıkı kez durulama yap dedı. sızde oyle yapın. yumusatıcı kullanmayın, makıne bıtsın ıkıncı kez bıda durulatın

Dalinin bebeklere özel yumuşatıcısı da var. onu da aldım kullansam zararı olur mu acaba?
cnm almıssın madem kullanırsın onu bebıs buyudunde, yenı dogan kıyafetlerıne sakın kullanma hıc gerek yok

HIMM EVET BUNU BEN DE DUYMUŞTUM AMA BEBEKLERE ÖZEL OLAN YUMUŞATICI DA ZARARLI MIDIR ACABA ONU MERAK EDİYORUM
Zararli canim, istersen cift durulama yaparak kullan, ya da ben yumusatici almis olsaydim, ilk zamanlar degilde 6 aydan sonra falan kullanirdimm. O sekilde btireblirsin yumusaticiyi.

yumuşatıcı niyetine sirke önerenler oldu ama ben kendimiz için bile yumuşatıcı kullanmıyorum o yüzden kullanmayacağım. Dalan roxy aldım ben. İçinde parfüm olmayanını bulamadım. Hacı şakirde de dalinde de roxyde de parfüm var. Ben 30 da değil de soğukta yıkamayı düşünüyorum, çekmesinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…