• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ DOĞAN BEBEKLER İÇİN KARINCA YAĞI KULLANANLAR

kralice40

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
145
30
118
Arkadaşlar benim bir sorunum var. bana göre sorun ama sizi bilmiyorum. ben 11 haftalık hamileyim eğer kızım olursa yada erkek ben gelecekte tüysüz olmasını istiyorum. çünkü ben kıllarımı sevmiyorum onları yok etmek için çok çabaladım ama biraz biraz gitti şimdi kızım yada erkek bebeğimde karınca yağını duymuştum deneyenler olmuş olumlu sonuç almışlar. şimdi ben de kullanmak bebeğime sürmek istiyorum. kullananlar varsa beni bilğilendirsin. birde nerden temin edebilirim nerden alabilirim eczaneler de var mıdır. fazla mı abarttım bilmiyorum ama prof. dr. ahmet marankiye bile mesaj yolladım cevap bekliyorum. kıl sorununa çok kafayı takıyorum ve de nefret ediyorum. bana yardımcı olursanız sevinirim.

bence anne olmadan önce kendini olduğun gibi sevmeyi öğrenmelisin. çünkü çocuğuna da bunu öğretecek kişi sensin. çocuğun da küçük yaşta kıl kompleksi yaratmak istemezsin...

bence anne olmadan önce kendini olduğun gibi sevmeyi öğrenmelisin. çünkü çocuğuna da bunu öğretecek kişi sensin. çocuğun da küçük yaşta kıl kompleksi yaratmak istemezsin...

benim amacım kompleks yaratmak değil ileride acı çekmemesi kuförlerde kızlar ağda yaptırırken gözünden yaşlar geliyor. anneleri zorla aldırıyor. benim çocuğumun da öyle olmasını istemiyorum. kendimi de seviyorum fiziğimide öyle olmasaydı zaten hayat bana zindan olurdu. bir eczaneye sordum böyle birşeyin olduğunu eskiden ninelerimizin, annelerimizin kullandığını söyledi. hatta annem de bana da sürmüş kardeşimede sürmüş şimdi de ben de çocuğuma yapmak istiyorum sizinde düşüncelerinizi almak istedim yine de teşekkür ederim.

benim amacım kompleks yaratmak değil ileride acı çekmemesi kuförlerde kızlar ağda yaptırırken gözünden yaşlar geliyor. anneleri zorla aldırıyor. benim çocuğumun da öyle olmasını istemiyorum. kendimi de seviyorum fiziğimide öyle olmasaydı zaten hayat bana zindan olurdu. bir eczaneye sordum böyle birşeyin olduğunu eskiden ninelerimizin, annelerimizin kullandığını söyledi. hatta annem de bana da sürmüş kardeşimede sürmüş şimdi de ben de çocuğuma yapmak istiyorum sizinde düşüncelerinizi almak istedim yine de teşekkür ederim.

Bende biliyorum canım..kız olursa ilerde uğrasacağına bnde sürücem olur yada olmaz. Ama sürücem.Zaten zararı yok bebeğe bn araştırdım ve doğruymuş. Bir akrabamız yapmış ve hiç yok kızında. Aklımda kalmasın yapıcam valla.

Bende biliyorum canım..kız olursa ilerde uğrasacağına bnde sürücem olur yada olmaz. Ama sürücem.Zaten zararı yok bebeğe bn araştırdım ve doğruymuş. Bir akrabamız yapmış ve hiç yok kızında. Aklımda kalmasın yapıcam valla.

annem bana ve kardeşime sürmüş vede bir eczaneyede sordum eskiden ninenelerimiz sürmüş bir zararıda olmamış dedi. ama satışını yapmıyoruz dedi. doktora sorsam korkuyorum. ben nerden temin etcem onu düşünüyorum. bizim bahçemiz var annem karınca yuvası görürse alacak ama çacuğa ne zaman sürünüyor ne kadar süre sürünüyor bilmiyorum. araştırdığıma ğöre ayda 4 kez diye okudum ama ben de yapacam ama nerden alacam.

annem bana ve kardeşime sürmüş vede bir eczaneyede sordum eskiden ninenelerimiz sürmüş bir zararıda olmamış dedi. ama satışını yapmıyoruz dedi. doktora sorsam korkuyorum. ben nerden temin etcem onu düşünüyorum. bizim bahçemiz var annem karınca yuvası görürse alacak ama çacuğa ne zaman sürünüyor ne kadar süre sürünüyor bilmiyorum. araştırdığıma ğöre ayda 4 kez diye okudum ama ben de yapacam ama nerden alacam.

yapmayın ya.. karıncaları toplayıp suyunu mu sıkacaksınız..bebeğe yapılır mı bu..mikrop kapar..bu üzüm suyu mu.. suyunu sıkacaksınız..bebeğinize yazık..varsın kıllı olsun..ne var bunda..önemli olan sağlıklı olması..siz galiba takıntı yapmışsınız..:KK43:

yapmayın ya.. karıncaları toplayıp suyunu mu sıkacaksınız..bebeğe yapılır mı bu..mikrop kapar..bu üzüm suyu mu.. suyunu sıkacaksınız..bebeğinize yazık..varsın kıllı olsun..ne var bunda..önemli olan sağlıklı olması..siz galiba takıntı yapmışsınız..:KK43:
karıncaların suyu değil yumurtası lazım geçmişten gelen bir şey eskilerin yaptığı zararı olmadığı birşey annem bana yapmış bir şey olmamış çocugumamı olacak tabi bu senin düşüncen sayğı duyarım. teşekkür ederim.

bende cok düşünmüştüm artık kızım 5 bucuk aylık baya bir arastırmıştımda aktarda satılıyor ama tala marka olan gercekmiş sahtesi olabiliyormuş dikkat edin ben aldımda hatta ama cesaret edip sürmedim bebeğmde hormonal bir sıkıntı olur mu diye korktum acıkcası hatta bir arkadaş dedi ki omlar büyüyene kadar teknoloji kim bilir ne kadar gelişir hiç riske atma cocugunu..tabi yine de karar sizin ben bildiklerimi paylaştım

Back
X