Yeni dogan bebeklerde up darligi

Poncikponcik

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
735
349
18
34
Merhaba arkadaslar. 22 haftalık hamileyim bugunku kontrolumde bebegimin böreğinde genisleme görüldü. Doktor up darligi oldugunu soyledi. Bende dogustan up darligi hastasiyim ama 28 sene önce tip bu kadar ilerlemedigi icin ultrasonda dikkatle bakilmamis.
Son donem hamilelerinde bebeginin basina boyle bir durum gelen oldu mu. Doktorlar ne diyor. Bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim. Umarim bir tedavisi vardir ben çok cekiyorum bebegiminde ayni seyleri cekmesini istemiyorum.

Amin canim cok tesekkurler. Bu böbrekle mesane arasindaki kanalin daralmasi. Böbrekte genisleme oluyor.
Bizde de bagirsak tikanikligi var ve doğumdan sonra büyük ihtimalle ameliyat olacak.şimdi dua edip bekliyoruz doğuma kadar elden birsey gelmiyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Allah yardimcimiz olsun

Bizde de bagirsak tikanikligi var ve doğumdan sonra büyük ihtimalle ameliyat olacak.şimdi dua edip bekliyoruz doğuma kadar elden birsey gelmiyor o yüzden seni çok iyi anlıyorum.Allah yardimcimiz olsun

Allahim acil sifalar versin insallah ameliyata filan gerek kalmaz. Bizimkininde ilacli tedavisi filan yok ameliyatla çözülüyor. Insallah bunlara gerek kalmaz ya icim o kadar aciyorki minicik bedenlerin ameliyata girecegini dusununce

Kesinlikle ama bir yandan da dermani var diye avutuyorum kendimi.ama inşallah kendiliğinden düzelir Rabbim yüzümüze bakar.heyecanlı bekleyiş yerini endişeli bekleyişe bıraktı Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Kesinlikle ama bir yandan da dermani var diye avutuyorum kendimi.ama inşallah kendiliğinden düzelir Rabbim yüzümüze bakar.heyecanlı bekleyiş yerini endişeli bekleyişe bıraktı Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Cok haklisiniz Allahtan tedavisi var ama dediginiz gibi o heyecanli bekleyiş yerini endiseye bıraktı. Dunden beri gozume uyku girmedi. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Back
X