Yeni doğan çiş ve kaka sorunu

insallah bol bol bez cikartir.devamli icmek gerekiyor mu acaba milkplusi yoksa artis saglaninca birakiliyor mu ? doktor bisey soylemis miydi?

Süt arttırıcıları devamlı kullandığınız taktirde bol bol sütünüz olur.
Kestiğiniz zaman sütün azaldığını kendinizde hissedersiniz.

Süt arttırıcıları devamlı kullandığınız taktirde bol bol sütünüz olur.
Kestiğiniz zaman sütün azaldığını kendinizde hissedersiniz.
Cok acıklayıcı bilgiler olmuş. Deneyimleriniz bizlere yardımcı olacak cok sey barındırıyor içinde tesekkur ederim.

Cok acıklayıcı bilgiler olmuş. Deneyimleriniz bizlere yardımcı olacak cok sey barındırıyor içinde tesekkur ederim.
Rica ederim, 2 çocuk annesi olduktan sonra insan daha farklı deneyimli oluyor.
İlk çocuk gerçekten çok deneme/yanılma yöntemi ile büyütülüyor.
Ama ikinci de daha bilinçli davranıyor insan. :KK36:

Emerken yutkunmasını takip et.rizeliminde dediği gibi çiş kaka yapıyorsa doyuyordur emerken hemen uyuyorsa uyandır çorabını cıkarmak pijemasını cıkarmak uyandırmaya yardımcı oluyor. Biz suan 28 günlüğüz 4.290 kilo doğum kilosu 3.300 du ama beslenemediğinden 2bucuk cıvarına düşmüştü baskül varsa tepsi koyup ustüne bebeği tarta bilirsin tepsının agırlığını düşersin sonra yada bebek narketlerde bebekler için tartı var onuda tercıh edebilirsin. Tavsıyem evham yapma sütün azalmasın
Bebeğin kaç kilo doğdu? Çok mu şişi vardı acaba inince kilosu düştü

Çok geçmiş olsun canım. Sana süt arttırıcı ne önerdi?? Yengem benden 15 gün önce Doğum yaptı sütü hiç Yok yeğenim hastanede yattı bir gün meğer susuz kalmış anlamamış yengem. Bezinde pembelik vardı koşa koşa acile gittik

Biraz zaman geçmiş üzerinden ama solgar ın b12 katkılı arpa mayası tableti var. Tavsiye edetim bayaa etki ediyor. Ben 2 haftaya yakındır kullanıyorum, baya iyi durumdayım. Hatta sağ göğsümle sol göğsüm arasında 3 kat fark (60-20 mesela) vardı, o da kapandı çok şükür :) bir de hipp in çayını kullanıyordum ama yorumlar ağırlıklı humana olduğu için humana still tee ye geri döndüm, o da etkiledi baya. Milkplus ın aman aman işe yaradığını görmedim ama kendimde.

Biraz zaman geçmiş üzerinden ama solgar ın b12 katkılı arpa mayası tableti var. Tavsiye edetim bayaa etki ediyor. Ben 2 haftaya yakındır kullanıyorum, baya iyi durumdayım. Hatta sağ göğsümle sol göğsüm arasında 3 kat fark (60-20 mesela) vardı, o da kapandı çok şükür :) bir de hipp in çayını kullanıyordum ama yorumlar ağırlıklı humana olduğu için humana still tee ye geri döndüm, o da etkiledi baya. Milkplus ın aman aman işe yaradığını görmedim ama kendimde.
Milk plus ü 4 şişe kullandım sonra bıraktım bende humana cayı ve galactago damla çok iyi. Dün çok üzücü bir olay yasadım bebeğimi emziriyorum sınırlenip aglıyor sütümün kesildiğini farkettim tekrardan hemen damladan kullandım ve iki saat sonra sütüm akmaya basladı stresinde önemi cok kızlar bizzat yasadım gördüm

Saol canım bunuda deneyelim süt var sma yengem hala az diyor mama takviyesi alıyor

Saol canım bunuda deneyelim süt var sma yengem hala az diyor mama takviyesi alıyor

İnşallah işe yarar da sadece anne sütüyle devam ederler. :) arpa haşlayıp suyunu içebilir, posasını da yemeklere katabilir. Bunu denemedim ama internette yazıyordu. Bir de şu malt içecekleri var ya onlar da iyi bence. En son maltana almıştım ben, hem serin serin iyi de oluyordu. :) fiyatı da baya iyi.

İnşallah işe yarar da sadece anne sütüyle devam ederler. :) arpa haşlayıp suyunu içebilir, posasını da yemeklere katabilir. Bunu denemedim ama internette yazıyordu. Bir de şu malt içecekleri var ya onlar da iyi bence. En son maltana almıştım ben, hem serin serin iyi de oluyordu. :) fiyatı da baya iyi.
Arpayı denicem bakalım bende içiyim cidden faydası oluyor mu merak ettim :-)

Back
X