Z zardacal Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Şubat 2025 64 10 3 20 Çarşamba 12:51 Konu Sahibi Konu Sahibi zardacal #1 Arkadaşlar merhaba 26 günlük bebeğim var bugün d vitamini veriyordum 3 damla verecekken yanlışlıkla 4 damla verdim sorun olmaz demi internette baktım kötü kötü şeyler yazıyor böyle bir olay yaşayan varmı
Arkadaşlar merhaba 26 günlük bebeğim var bugün d vitamini veriyordum 3 damla verecekken yanlışlıkla 4 damla verdim sorun olmaz demi internette baktım kötü kötü şeyler yazıyor böyle bir olay yaşayan varmı
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 8.362 23.296 268 Çarşamba 12:52 Konu Sahibi Konu Sahibi zardacal #2 Olmaz merak etme, süreklilik ve aşırı doz olursa sıkıntı, zaten hepsini de yutuyor mu ki, kusma ağızdan akıtma falan yapmıyor mu
Olmaz merak etme, süreklilik ve aşırı doz olursa sıkıntı, zaten hepsini de yutuyor mu ki, kusma ağızdan akıtma falan yapmıyor mu
Z zardacal Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Şubat 2025 64 10 3 20 Çarşamba 13:00 Konu Sahibi Konu Sahibi zardacal #3 Vaalbara .!.: Olmaz merak etme, süreklilik ve aşırı doz olursa sıkıntı, zaten hepsini de yutuyor mu ki, kusma ağızdan akıtma falan yapmıyor muYutup yutmeğını Genişletmek için tıkla... Vaalbara .!.: Olmaz merak etme, süreklilik ve aşırı doz olursa sıkıntı, zaten hepsini de yutuyor mu ki, kusma ağızdan akıtma falan yapmıyor mu Genişletmek için tıkla... Yutup tutmağını göremedim küçük bir işim vardı o sırada ağlıyordu panikten 4 damla gitti ağzına
Vaalbara .!.: Olmaz merak etme, süreklilik ve aşırı doz olursa sıkıntı, zaten hepsini de yutuyor mu ki, kusma ağızdan akıtma falan yapmıyor muYutup yutmeğını Genişletmek için tıkla... Vaalbara .!.: Olmaz merak etme, süreklilik ve aşırı doz olursa sıkıntı, zaten hepsini de yutuyor mu ki, kusma ağızdan akıtma falan yapmıyor mu Genişletmek için tıkla... Yutup tutmağını göremedim küçük bir işim vardı o sırada ağlıyordu panikten 4 damla gitti ağzına
Vaalbara Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ekim 2023 8.362 23.296 268 Çarşamba 13:01 Konu Sahibi Konu Sahibi zardacal #4 zardacal .!.: Yutup tutmağını göremedim küçük bir işim vardı o sırada ağlıyordu panikten 4 damla gitti ağzına Genişletmek için tıkla... Merak etme olmaz birsey, sürekli sürekli ve yüksek dozlarda verirsen problem olur Son düzenleme: Çarşamba 13:08
zardacal .!.: Yutup tutmağını göremedim küçük bir işim vardı o sırada ağlıyordu panikten 4 damla gitti ağzına Genişletmek için tıkla... Merak etme olmaz birsey, sürekli sürekli ve yüksek dozlarda verirsen problem olur
Z zardacal Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 25 Şubat 2025 64 10 3 20 Çarşamba 13:07 Konu Sahibi Konu Sahibi zardacal #5 Vaalbara .!.: Merak etme olmaz birseh, sürekli sürekli ve Yüksek dozlarda verirsen problem olur Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim
Vaalbara .!.: Merak etme olmaz birseh, sürekli sürekli ve Yüksek dozlarda verirsen problem olur Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim