• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yeni doğan emzik,biberon hangi marka almalıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben hamıleyken burda okumustum bi arkadas bir sürü marka emzik aldıgını sadece aventi tuttugunu yazmıstı. Avent alın demişti. Ben direk avent emzik aldım tuttuda :)

0-4 ay avent emzik. Ben cok memnun kaldım. Biberon olarakta yine Avent

çoğunluk avent dediğine göre benim tercihimde aventten yana olacak, teşekkür ederim kızlar......inşallah bebek de kabul eder sıkıntı yaşamam =)
Bende 32 haftalık hamileyim bebegimin butun alısverisini bitirdim nerdeyse bugunde kıyafetlerini yıkadım utulemesi kaldı :)bizim tercihimizde avent biberondan yana oldu cam olanı aldım emzik daha almadım ama onuda avent alcam..

Emzikte biberonda gereksiz bence. Heleki doğmadan önce alınanlar. Bende alışveriş listesinde var diye aldım ama sonra gördüm ki emziğe biberona alışan bebek anneyi reddediyor, emmiyor. Bence hemen almayın. Bebeğiniz emzik almak zorunda değil. Siz sadece emzirmeye odaklanın. Gerisi kendiliğinden çözülecektir.

Ben de yeğenim için çok araştırma yaptım gerek internet gerek doğum yapan arkadaşlarımdan yardım aldım.Emzikte avent biberonda ise dr brown...Dr brown biberonun başlığı mamayı anne sütünün akış hızında verdiği için bebeğe hem gaz yapmıyormuş hem de daha doygunluk hissi veriyormuş...TECRÜBEYE TABİDİR..:KK3:

Dr. Browns al. Ben öyle yapacağım. Benim yeni doğum yapmış arkadaşlarım şiddetle onu tavsiye ediyor. Zaten içindeki hava aparatı sayesinde gaz problemi kalmıyor çocuğun. Baya araştırmıştım zamanında. Hatta arkadaşıma ben söyledim İlk ama dik kafalı olduğu için dinlemedi. Sonra bana söyledi çok memnunum sende al diye. Halbuki ben ssöylemiştim ona ;) tavsiye ederim herkes çok memnun.
Emzik konusunda fikrim yok. Alıp alamıcağını bilmiyorum. O yüzden eczaneden aldım geçtim birtane. Çokta emzik taraftarı değilim çünki.

Emzikte biberonda gereksiz bence. Heleki doğmadan önce alınanlar. Bende alışveriş listesinde var diye aldım ama sonra gördüm ki emziğe biberona alışan bebek anneyi reddediyor, emmiyor. Bence hemen almayın. Bebeğiniz emzik almak zorunda değil. Siz sadece emzirmeye odaklanın. Gerisi kendiliğinden çözülecektir.

Hastanede bana çok yardımcı oldu emzik de biberon da. İyi ki almışım dedim. İhtiyaca göre değişiyor demek ki.

Sezeryan olunca süt gelmedi mama vermek zorunda kaldık ilk gün. Şırınga veya kaşık kullanmayın boğazına kaçar sesi dr ve hemşireler. Ki onlarla besleyemedik zaten. Biberonla cuk cuk içti sarılık da olmadı çok şükür. Emziği de hemen verdik ağzına onun sayesinde emmeyi öğrendi bir gün sonra da meme bağımlısı oldu çıktı :D şimdi de ben olmayınca sütümü sağıyorum biberonla içiyor memeden de vazgeçmedi her verdiğimde saldırıyor resmen :D

Hastanede bana çok yardımcı oldu emzik de biberon da. İyi ki almışım dedim. İhtiyaca göre değişiyor demek ki.

Sezeryan olunca süt gelmedi mama vermek zorunda kaldık ilk gün. Şırınga veya kaşık kullanmayın boğazına kaçar sesi dr ve hemşireler. Ki onlarla besleyemedik zaten. Biberonla cuk cuk içti sarılık da olmadı çok şükür. Emziği de hemen verdik ağzına onun sayesinde emmeyi öğrendi bir gün sonra da meme bağımlısı oldu çıktı :KK70: şimdi de ben olmayınca sütümü sağıyorum biberonla içiyor memeden de vazgeçmedi her verdiğimde saldırıyor resmen :KK70:
Bİr gün sonra sütünüzün gelmesi büyük şans olmuş, Rabbim bebeğinizi dilediğinizce emzirmenize yardımcı olsun inşallah.

Avent emzik ve biberon almıştım doğumdan önce ama biberonu bir kaç kez kullandım emzirdiğim için gerek kalmadı ama gayet güzel,emziğini sevmedi sonra wee baby aldım şimdi onu emiyor :) çok para verme bence ucuz al baktın kullanıyor iyisini alırsın

Back
X