• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yeni doğan emzik,biberon hangi marka almalıyım?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar, biberon ve emzik konusunda hangi markaları tercih ediyorsunuz , ben internetten araştırıyorum ama çok kararsız kaldım
Sizin bu konunuzu okuyunca 22 yil oncesine gittim. Hamilelegimde ozene bezene alisveris yapmistim herseyin en iyisini alicam diye. Chicco nun silikon emzikleri yeni cikmisti o donemler 2 cesidini aldim. Inanirmisiniz 1 gun bile emmedi. Bambino nu emzigini emdi. Daha dogdugu gece aldi birakmadi.

0-3 ay dr drown ya da madela chalma tavsiye ederim. bence en iyisi onlar. avent den ben memnun kalmadım bi çok kişinin aksine. dr brown un eksisi cam olması sadece.

Lansinoh biberon,nuk ya da wee emzik.Avent kullandm sadece 0-3 ay kullanimi ve cocuk tam kavrayamiyor.damaksiz oldugu icin ilk 1 ay sadece isimize yaradi gibi gibi.

Back
X