- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
- #1
Haydi hanimlar hamileler neler aldi,tecrübeli anneler neleri kullanip memnun kaldi yazarsa hem bana hem de benim gibi arayışta olanlara çok yardimci olurlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyatlari çok yüksek,yurt dışında bu fiyatin yarisi o yüzden alip almamakta kararsizim.Tam unibaby al nolucak canim diyorum son anda vazgeçiyorum.Mustela yada sebamed alicam sanirim.Ben mustela dusunuyorum baya kullanani var ve memnun kullananlar gerci biraz pahali muadillerine gore ama napalim bebegime her seyin en iyisini en guzelini kullanayim istiyorum.
bende mustela yada sebamed alicam sanirim yorumunuz için teşekkür ederimben sebamedin bebe şampuanı, pişik kremi ve bebe yağını aldım. sabun yerine vücudu için de şampuan kullanıcaz. ayrıca doktorun tavsiyesi lif kullanmayın şampuanı elinize sürüp nazikçe yıkayın![]()
İlk 3 ay şampuan önermedi doktorumuz ve hemşiremiz sonrasında nıvea kullanabilirsiniz dedi biz 3 ay şampuan kullanmadıkHaydi hanimlar hamileler neler aldi,tecrübeli anneler neleri kullanip memnun kaldi yazarsa hem bana hem de benim gibi arayışta olanlara çok yardimci olurlar