Doğuma Hazırlık Yeni doğan için şampuan ve bakım ürünü önerileriniz neler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

herdaimumutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
1.055
865
123
Haydi hanimlar hamileler neler aldi,tecrübeli anneler neleri kullanip memnun kaldi yazarsa hem bana hem de benim gibi arayışta olanlara çok yardimci olurlar

Canim benim ucuncu cocugum oldu hepsinde dalin kullandim cokta memnunum hem fiyati uygun hem yılların markasi ben kucukken annem bizede kullanirdi :) sampuan yag ve kalip sabununu kullaniyorum kokusuda cok guzel tavsiye ederim

Ben mustela dusunuyorum baya kullanani var ve memnun kullananlar gerci biraz pahali muadillerine gore ama napalim bebegime her seyin en iyisini en guzelini kullanayim istiyorum.

Ben Mustela ya da Sebamed düşünüyordum. Geçenlerde tesadüfen Chicco'da indirimde gördük şampuan, yağ ve losyonu bu markadan aldık.

Yurtdisindan aveno getirdim ben dogallikta cok iddiali. Ama ogluma sebamed kullandim severek. Ikinci bebesim dogunca da aveno bitince sebamede donerim yine. Bubarada sabun kullanmayin cildinj cok kirutyor. Sampuniyla vucudnda yikayin

ben sebamedin bebe şampuanı, pişik kremi ve bebe yağını aldım. sabun yerine vücudu için de şampuan kullanıcaz. ayrıca doktorun tavsiyesi lif kullanmayın şampuanı elinize sürüp nazikçe yıkayın :anne:

Ben mustela dusunuyorum baya kullanani var ve memnun kullananlar gerci biraz pahali muadillerine gore ama napalim bebegime her seyin en iyisini en guzelini kullanayim istiyorum.
fiyatlari çok yüksek,yurt dışında bu fiyatin yarisi o yüzden alip almamakta kararsizim.Tam unibaby al nolucak canim diyorum son anda vazgeçiyorum.Mustela yada sebamed alicam sanirim.

Bütün ürünlerini musteladan set olarak aldım.
Bebeğime hediye olarak da aynı setlerden geldiğinden bayağı bir süre de kullanmaya devam edeceğim.
Her şeyden memnun kaldım ama bütün bebekler aynı değil, birine iyi gelen diğerini tahriş edebilir.
Bu sebeple hamile iken önce kendi vücudumda bir reaksiyon olur mu diye tüm ürünleri denedim ve olmayınca bebeğimde kullandım.
40 günde 3 tüp pişik kremi bitirdim, doktoruma sorduğumda bu markaya devam etmemi söyledi.
Banyo malzemeleri vücut ürünleri de zaten bayağı büyük olduğundan 6 ayda anca biter.

Sebamed sebamed eniyisi bu yoksa sonradan çocuk atopik dermatit oluyor genelde onu tavsiye ediyor doktorlar 3. Çocuğum sebamed derim

Benim bebegimde sebamed konak yapti. Mustela yenidogan kopuk sampuan kullandik duzeldi. 40 tl civari bi urun ama bn artik baska marka kullanmam.
Bebek yagi olarak ilk 3 ay gaz doneminde karin masaji icin biobaby bebe yagi kullandik.dr tavsiyesiydi.
Sebamed losyon arada bir kullandik ilkbaharda ama cok hosuma gitmedi,kasinti ve rahatsizliklari onlemede basarili fakat ertesi gun surmeyince cilt yine kupkuru,cabuk etki mekanizmasi nem tutma yoktu bana gore.Hergun kimyasal surmek istemedim ve biraktim?

Sebamed in tüm ürünlerini kullandım bebekken. Kızım şimdi ergenliğe girdi cilt bakımı için yine sebamed kullanıyoruz

Back
X