Doğuma Hazırlık yeni doğan icin şampuan??

• Konu Sahibi Konu Sahibi yger
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yger

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
146
2
296
Elazığ
arkadaslar lütfen yardım şampuan pişik kremi ve ıslak mendıl almak ıstıorum yeni doğan ama hangı marka alacagımı bılmıorum sızce komili nasıl ??? sımdıden tsk ederım

Şampuan kullanılır mı bilemiyorum ama en sağlıklı ve zararsızı Seba-med sabun

mustela öneririm.konak onleyici köpüğünü al konak olmasın.pisik için seba med.sabun önermiyorum.vucut şampuanı yine seba med diyorum.

arkadaslar lütfen yardım şampuan pişik kremi ve ıslak mendıl almak ıstıorum yeni doğan ama hangı marka alacagımı bılmıorum sızce komili nasıl ??? sımdıden tsk ederım

bence bebişin doktoruna sorup alın bizim akrabalar hep öyle yaptı ve buyüzden hiç alerji sorunu yaşamadılar. herkeze her marka iyi gelmiyor. komili mesela bende kullandım hiç memnun kalmadım...şimdi burdaki fikirlerle yada kendi düşüncenizle alırsanız ufak tefek alerjik sorunlar yasayabilir ve boşyere tekrar ürün almak zorunda kalabilirsiniz

şampuan sabun için seba med diorum ben.ıslak mendılde de ben unibaby yada huggiesınkını kullanıorum.pişik kremi için marka olanlara boşuna para ödemeyin.yurtdısındayken bana bır doktor sudocrem vtavsiye etmişti artık turkıyede de var.herşeye iyi geliyor.pişiğe yanığa her türlü cilt problemıne.kendıme bıle kullanıorum

kızlar bnde 31 haftalık hamıleym yavas yavas eksıklerımızı tamamlıoruz bnde dalın sampuan aldm

tesekkurler arkadaslar cogu kısı sebamedi önerıor bakalım bendde ondan almayı düşünüyorum tavsıyelerınız ıcın tesekkurler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…