Hipp combiotic kullandık, memnundumMerhaba arkadaslad saglik sorunlarimda dolayi yeni dogan bebegimi emziremiyorum en bilindik marka diye aptamil pronutra 1 ile basladik cok gaz yapti doktor neo four gaz damlasi ayni zamanda d vitaminiymis damla verdi bebegin rahatsiz olmasindan dolayi aptamil Pre marka mamaya gecti bebegimde bu mamayi cok asiri fazla icmek istiyor vermeyine durmuyor karni sisiyor rahatsiz oluyor
Onereceginiz bir mama var midir?
Artik hipp veya golden goat veya sma denemek istiyorum
Ben golden goat kullanmistim, memnundumMerhaba arkadaslad saglik sorunlarimda dolayi yeni dogan bebegimi emziremiyorum en bilindik marka diye aptamil pronutra 1 ile basladik cok gaz yapti doktor neo four gaz damlasi ayni zamanda d vitaminiymis damla verdi bebegin rahatsiz olmasindan dolayi aptamil Pre marka mamaya gecti bebegimde bu mamayi cok asiri fazla icmek istiyor vermeyine durmuyor karni sisiyor rahatsiz oluyor
Ben 7.aydan sonra kullandım,hipp combiotic direkt dr önermişti memnum kaldımMerhaba arkadaslad saglik sorunlarimda dolayi yeni dogan bebegimi emziremiyorum en bilindik marka diye aptamil pronutra 1 ile basladik cok gaz yapti doktor neo four gaz damlasi ayni zamanda d vitaminiymis damla verdi bebegin rahatsiz olmasindan dolayi aptamil Pre marka mamaya gecti bebegimde bu mamayi cok asiri fazla icmek istiyor vermeyine durmuyor karni sisiyor rahatsiz oluyor
En hafif sindirilebilir ve besleyici Golden Goat. Ama arada başka mamada verirseniz içmek istemez çünkü tadı kokusunu değişik gelebiliyor.Merhaba arkadaslad saglik sorunlarimda dolayi yeni dogan bebegimi emziremiyorum en bilindik marka diye aptamil pronutra 1 ile basladik cok gaz yapti doktor neo four gaz damlasi ayni zamanda d vitaminiymis damla verdi bebegin rahatsiz olmasindan dolayi aptamil Pre marka mamaya gecti bebegimde bu mamayi cok asiri fazla icmek istiyor vermeyine durmuyor karni sisiyor rahatsiz oluyor
Aptamil prosyneo kullanıyorum bebeğim çok gazlıydı zaten ama 3. Ayda gaz azaldı diyebilirim mamayı sürekli değiştirmek de iyi değil çoğu bebek ilk 2-3 ay yoğun gaz yaşıyor zatenSma comfort aldim dun ilk biberonda bebegim asiri huzursuz agladi aninda degisti keyfi kacti bidaha icirmeye cesaret edemedim isteyen olursa karsi odemeli birine hediye edeyim cope gitmesin 800 gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?