- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi hayalseverrr
-
en çok ihtiyaç duyduğu şeyi alabilirsin bez mesela
onun sonrasında battaniye , ev tipi ana kucağı ve yeni doğan takımları ilk zamanlarda en çok ihtiyaç duyulan şeyler bunlar
yakın zamanda doğum yapan arkadaşıma taç linensten çerçeve aldım bebeği ile fotosunu koysun diye ,sonra english home dan bebeği için nevresim takımı aldım bebe kreasyonundan ,sonra h&m den bebek için pantolon ve gömlek aldım ,minicik çok şekerdi ,anne içinde dagiden pijama takımı pentiden de ev içinde giymesi için panduf aldım ,fikir olsun sanada ..
Zara home da çok güzel bebek battaniyeleri vardı. Bebek yapasım geldi :)
Ayy haklısınız sanırım çok güzel şeyler var bunlarda harika fikirler
yakınlarında bir avm var ise şayet git ,zara baby ,h&m ,kanz ,koton gibi mağazalar vardır ,öyle bebek işi tulum zıbın filan alma ,dışarı çıkarken giyilecek bişeyler al ,genelde anneler gelen böyle hediyeleri sever kendimden biliyorum ..
arkadaşın içinde hem evine dekorasyon amaçlı kullanabileceği ,hemde kendisinin giymesi için bişeyler alabilrisin ,kızı içinde çok süslü saç bantları var böyle tepesinde kocaman kokoş çiçeği olanlara bayılıyorum
Eki Görüntüle 903748 Eki Görüntüle 903749 Eki Görüntüle 903750 Eki Görüntüle 903751 Eki Görüntüle 903752
yakın zamanda doğum yapan arkadaşıma taç linensten çerçeve aldım bebeği ile fotosunu koysun diye ,sonra english home dan bebeği için nevresim takımı aldım bebe kreasyonundan ,sonra h&m den bebek için pantolon ve gömlek aldım ,minicik çok şekerdi ,anne içinde dagiden pijama takımı pentiden de ev içinde giymesi için panduf aldım ,fikir olsun sanada ..
beni en çok mutlu edecek şey bez pastası olurdu,hele de bana özel yapılmışsa
Eki Görüntüle 903784 Eki Görüntüle 903785 Eki Görüntüle 903786 Eki Görüntüle 903787
üstelik pahallı da değil,şu ELİF yazan mesela 50 tl...
bence başka hediye düşünme bile ^^
arkadaşınıza pijama yada eşofman takımı alabilirsiniz
evde rahatca giyecegi şık takımlar var
bebege güzel cici bir bir kaç parçadan oluşan takımlar var
bence bebege ateş ölçer yada buhar mak. alın
sonuçta bunlar ihtiyacı olacak şeyler
giysi bana gereksiz geliyor
bide ilk bebekse o kadar çok geliyorki
hiç biri giyilmeden dolaplara kalkıyor
ama buhar mak.derece sürekli kullanacagı şeyler
dönencede olabilir
o arkadas olalim mi saka bi yana comert bir arkadasmissiniz
2 ve 3 e bayıldımm tulumu zıbını filan anneler fazla fazla alır dimi yani ben öyle düşünüyorum :44: tulum zıbın seçeneklerini sildim kafamdanbu saç bantlarını rahat bulurum dimi
Aklımda birşeyler oluşmaya başladı
20 yıllık dostum diyelim ,ilk bebeğinde bişey yapamamıştım ,benimde yeni bebeğim olmuştu o zaman ,bu bebek biraz zor zahmetli oldu ,hep yanında ben vardım bu serüvende ,anne yarısı sayılırım ,bu yaptıklarım bişey değil ,asıl mevlütünde planladıklarım harika şeyler .20 gün kadar sonra yapacak heralde kısmet ..
bebek için buhar makinesi ne işe yarıyor ki bu konuda ne cahilim
ne planlıyorsun banada anlatır mısınbenimde çok eski arkadaşım çocukluk resimlerimiz var beraber
canım benim takip ettiğim bir blog var ,blog sahibi ilkaycığımın affına sığınarak fotolarından paylaşıyorum ,kızına yaptığı doğum günü hazırlıkları bir harikaydı ,onun blogundan aldım resimleri ve bende mevlütte böyle planlar içindeyim ,elbet tek başıma yapamam ,arkadaşımında yardımıyla altından kalkarız gibi geliyor bana ..
ama bakarmısınız ne kadar tatlı olmuş herşey ,acayip detaylar var birde peçetelerden tutun da bardaklara kadar isim yazılı ,misafirlere ise küçük hediyeler bile düşünülmüş karton mini çantalar içinde ..
Eki Görüntüle 903824 Eki Görüntüle 903825
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?