Yeni doğum yapan anne ve bebeği

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Kızlar çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı...
Ben hem arkadaşıma hem bebeğine çok güzel hediyeler almak istiyorum
Ama daha önce böyle bir tecrübem olmadı ki ne alabilirim ikisine
Bu arada bebek kız
Fikir verebilir misiniz

en çok ihtiyaç duyduğu şeyi alabilirsin bez mesela
onun sonrasında battaniye , ev tipi ana kucağı ve yeni doğan takımları ilk zamanlarda en çok ihtiyaç duyulan şeyler bunlar

yakın zamanda doğum yapan arkadaşıma taç linensten çerçeve aldım bebeği ile fotosunu koysun diye ,sonra english home dan bebeği için nevresim takımı aldım bebe kreasyonundan ,sonra h&m den bebek için pantolon ve gömlek aldım ,minicik çok şekerdi ,anne içinde dagiden pijama takımı pentiden de ev içinde giymesi için panduf aldım ,fikir olsun sanada ..

Zara home da çok güzel bebek battaniyeleri vardı. Bebek yapasım geldi :)

Zara home da çok güzel bebek battaniyeleri vardı. Bebek yapasım geldi :)

Ayy haklısınız sanırım çok güzel şeyler var bunlarda harika fikirler

Ayy haklısınız sanırım çok güzel şeyler var bunlarda harika fikirler

yakınlarında bir avm var ise şayet git ,zara baby ,h&m ,kanz ,koton gibi mağazalar vardır ,öyle bebek işi tulum zıbın filan alma ,dışarı çıkarken giyilecek bişeyler al ,genelde anneler gelen böyle hediyeleri sever kendimden biliyorum ..

arkadaşın içinde hem evine dekorasyon amaçlı kullanabileceği ,hemde kendisinin giymesi için bişeyler alabilrisin ,kızı içinde çok süslü saç bantları var böyle tepesinde kocaman kokoş çiçeği olanlara bayılıyorum

2 ve 3 e bayıldımm tulumu zıbını filan anneler fazla fazla alır dimi yani ben öyle düşünüyorum :44: tulum zıbın seçeneklerini sildim kafamdan bu saç bantlarını rahat bulurum dimi
Aklımda birşeyler oluşmaya başladı

o arkadas olalim mi saka bi yana comert bir arkadasmissiniz

beni en çok mutlu edecek şey bez pastası olurdu,hele de bana özel yapılmışsa

üstelik pahallı da değil,şu ELİF yazan mesela 50 tl...
bence başka hediye düşünme bile ^^

arkadaşınıza pijama yada eşofman takımı alabilirsiniz
evde rahatca giyecegi şık takımlar var
bebege güzel cici bir bir kaç parçadan oluşan takımlar var
bence bebege ateş ölçer yada buhar mak. alın
sonuçta bunlar ihtiyacı olacak şeyler
giysi bana gereksiz geliyor
bide ilk bebekse o kadar çok geliyorki
hiç biri giyilmeden dolaplara kalkıyor
ama buhar mak.derece sürekli kullanacagı şeyler
dönencede olabilir

bebek için buhar makinesi ne işe yarıyor ki bu konuda ne cahilim

o arkadas olalim mi saka bi yana comert bir arkadasmissiniz

20 yıllık dostum diyelim ,ilk bebeğinde bişey yapamamıştım ,benimde yeni bebeğim olmuştu o zaman ,bu bebek biraz zor zahmetli oldu ,hep yanında ben vardım bu serüvende ,anne yarısı sayılırım ,bu yaptıklarım bişey değil ,asıl mevlütünde planladıklarım harika şeyler .20 gün kadar sonra yapacak heralde kısmet ..

canım buna benzerleri H&M de var ,bol çeşit var orda saç bandında ,bulursun elbet ..ben anne kız doğum yapınca hastanede takıyolar bunu ,bayılıyorum ,birkaç kişide görmüştüm ..

ne planlıyorsun banada anlatır mısın benimde çok eski arkadaşım çocukluk resimlerimiz var beraber

kuzenim için hazırlamıştım hem çok kolay hem kullnaışı hemde çok şirin üstelik bana maaliyeti bez dahil 30-40 lira falandıD hemde ellerimle yaptıgım için kuzenim bayılmıstı:d bir paket bez al. ben kutuyuda kendım yaptım. bıraz mukavva bıraz elyaf ve beyaz saten kumas üzerine aldıım pembe tul 2 liracık pembiş kurdela evde vardı saten ama 1 lira tepedeki ayıcık kendı oyuncaklarımdan bır keresınde oyuncak otomatından kazanmıstım birde içine şu isim trenlerinden almıstım bezleri rulo yap önce alt katı olustur ortasına dık dursun dıye kagıt havlu rulosu koyabılırsın. ardından ustune daha ufak çapta ıkıncı kat sonra 3. kat. bn sabıtlemek ıcın çöp şileride kullandım. sonra tulle guzelce susle vee kuzenım gördugunde agladıydı bnm için mi uğraştın diyeeD anneyede işine yarayabilcek hamile geceliklerinden, göğüs pedlerinden falan alabılrısnD

ne planlıyorsun banada anlatır mısın benimde çok eski arkadaşım çocukluk resimlerimiz var beraber

canım benim takip ettiğim bir blog var ,blog sahibi ilkaycığımın affına sığınarak fotolarından paylaşıyorum ,kızına yaptığı doğum günü hazırlıkları bir harikaydı ,onun blogundan aldım resimleri ve bende mevlütte böyle planlar içindeyim ,elbet tek başıma yapamam ,arkadaşımında yardımıyla altından kalkarız gibi geliyor bana ..
ama bakarmısınız ne kadar tatlı olmuş herşey ,acayip detaylar var birde peçetelerden tutun da bardaklara kadar isim yazılı ,misafirlere ise küçük hediyeler bile düşünülmüş karton mini çantalar içinde ..

Biliyorum bu blogu görmüştüm çok tatlı hazırlıklar yapmış çocukları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…