Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam anneler
Cok sukur bebislerimizi kucagimiza aldik. Ama kilolar kaldi. Belki birlik olursak basaririz.
Hadi bakalim bizlere kolay gelsin ozaman.
ahhh canım nayıs annelerinin sorunu bu galiba bende 15, 16 kılo aldım bndede kaldı malesef birde bu ikinci herkes kolayına vermessin diyo 7 kılo doğumda gitti bakalım zaten hafif toplu kalmıştım hamıle , söyle bi 7 , 8 kılo daha versem çok ii olucak haftaya bayram ve sarkmış ve hoplayan bir göbeğim var şuannOncelikle ben baslayayim
165 boy 65 kiloyla hamile kaldim. 20 kilo aldim 10 kilosu gitti. Oncelikli hedefim bu 10 kiloyu vermek sonrada mumkunse 5 kilo daha vermek.
Emzirdigimiz icin cok kati diyetler yapamiyoruz malesef. Ama az az da olsa biryerden baslamamiz gerek.
Bizimde 2 ay bitti ama yeme isteğime karsi koyamiyorim burdan birbirimize destek oluruz belki yarin baslayalim mi birlikte .1,67 boy 67 kiloydum hamile kldigimda 87 kiloyla doguma gittim suan 80 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum simdilik bakalim ne olacak
Bu arada 47 günlük olduk cok sukur
Canim senin vermen gereken kilo bana gire azmis isin daha kolay.179 bou 52 kilo ile hamile kaldim 75 kilo ile dogum yaptim. 53 gunluguz . 59 kiloyum. Hic bi pantolonum olmuyor![]()
Bizimde 2 ay bitti ama yeme isteğime karsi koyamiyorim burdan birbirimize destek oluruz belki yarin baslayalim mi birlikte .
Ayni durumdayiz :)mrb kizlar,bende mayis annesiyim.ve kilolarimdan kurtulmak istiyorum.hamileligim boyunca 9kg aldim.suan 4kg.kaldi.önceden de 5 kg fazlam vardi.yani toplamda 9-10kg vermem lazim.takipteyim sizi.birlikre zayiflayalim..
Canim tum gun ac kaldigimida biliyorum catlayana kadar uedigimide suyunu bol ic gerisi hikayeBen 3 gundur kalca egzersizlerine basladim diyet yapmak isyemiyorum acikcasi sutu etkiler die bence bol su ve spor yaparak baslamaliyiz canim![]()
Sadece sut yapan kilo yapmayan seyler ye canim bide maltana tavsiyem :)Cok su içiyorum ama deli gibi yiyorum yoksa sütüm olmuyor.
Selam
20 yasindayim 1.58 boyum 68 le hamile kaldim 78 le dogum yaptim dogum dan sonra hepsini verdim aslinda ama ye sut olsun bilinci beni mahfetti suan 69 kiloyum . 3 aylik bebegim var ne yaptiysam sutum cok olmadi dogdugundan beri mama takviyeli gidiyoruz bende madem olmuyo zayiflama zamani dedim kendime :)
Suan zayiflamak icin neler yapiyon cnm spor mu diyet mi
Valla dogumdan sonra verirsin emzirdikce zayiflarsin lafi hepsi hikaye daha aliniyo