Yeni doğum yapan annenin kilo verme mücadelesi

baby34

Sağlıkla gel oğluşum..
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
124
78
98
Merhaba arkadaşlar başlığımdanda anlaşılacağı üzere yeni doğum yaptım 22 gün oldu ikinci kez anne oldum.hikayem kısaca şöyle 70 kilo hamile kaldım 92 kilo ile doğum yaptım.eve geldikten 1 hafta sonra tartıya çıktım 84 kiloydum iki gün sonra 82 ondan iki gün sonra 80 bu şekilde özel bir şey yapmadan 77 ye kadar geriledim fakattt sütüm azaldı yetmiyormu endişesiyle yedim yedim ve bugün 81.3 le güne ve burdaki günlüğüme başladım.hedefim 60 hadi bana kolay gelsin.

Hızlı kilo verme sürecim bitene kadar beslenme şeklim şöyle olacak .günde iki öğün ama sınırsız yiyeceğim .yani canım ne kadar istersede diyebiliriz.sabah 10 11 gibi kahvalti akşam 6 7 gibi yemek bunların dışında bi şey yemiycem aralarda sadece bol su rezene ve humana emzirme çayı olacak. Bu arada boyum 1.65

Ancak yazabiliyorum.güne 80.0 ile basladım ilk gün için gayet iyiydi .dün tüm planlamama uydum .su rezene ve humanaya ek olarak şekersiz kahve içtim.kahveyi iki öğün arasında serbest bıraktım.onun dışında iki öğün arasında kaçamak yapmadım.

Bugün güne 79.6 ile başladım.aslında 1 kilo kaybedip 79.0 ile başlamayı hayal ediyordum ama dün akşam yemeğinde karbonhidratı biraz kaçırdım.dün iki öğün arasında kaçamak yapmadım.şekersiz kahve su ve rezene dışında bir şey yiyip içmedim.tatlı şeyleri sabah kahvaltıda yiyorum.sütümde azalma yok.o yüzden humana emzirme cayını su an tüketmiyorum.

Bugün sabah tartı dünle aynıydı ve biraz moral bozukluğu yarattı ve ilk yasağımı koydum .akşam öğününde ekmek ve hamur isleri türevleri yenmeyecek .dün öğünlerim dışında bi şey yemedim.ama akşam yemeğinde fazlaca ekmek yedim sonuç kilo kaybı olmadı.

Bugüm akşam yemeğinde bi kaçamak oldu yasaklı olan yiyecekten yedim .bir kibrit kutusu büyüklüğünde un helvası .biraz pişmanım.

Evet keyfim yerine geldi.bugün güne 78.2 ile basladım.akşam öğününden ekmeği ve hamuru çıkarmak işe yaradı.un helvasını yemeseydim belki daha çok giderdi.

Bu sabah sadece 200 gram kaybetmisim.78.0 ı gösterdi tartı.dün yasakların dışına çıkmadım.daha fazla yasağa ihtiyacım var .3 lü bi yasak koyuyorum.pirinç patates ve makarna tabiki akşam yemeğinde yasakkkkk.

Pirinç patates ve Makarna yasağını bugünkü aksam yemeginin dunden kalan bi yemek olması sebebi ile yarından itibaren başlatıyorum.

Bugün güne 77.7 ile başladım yeni eksi bir rakam görmek süper.makarna pirinç patates yasağı bugünden itibaren başlıyor.

Kahvaltımı sınırsız yaptım onun dışında göğüslerim biraz boş geldi humana emzirme çayı içtim akşam yemeğine kadar bol su rezene ile devam.

Akşam yemeğinden şimdi kalktım itiraflar başlasın......... yine pirinç ve makarna yedim bu yasağı şimdilik rafa kaldırıyorum beceremedim

Bu sabah 77.9 geldim.bu akşam pirinç patates ve makarna yasağını tekrar denemeye karar verdim.diyetimdeki yasakları gözden geçirirsem iki öğün yenecek iki öğün arasında su rezene emzirme çayı şekersiz kahve dışında bir şey yenmeyecek sabah herşey sınırsız akşam yemeğinde hamur işleri makarna pirinç ve patates yasak

Dün hiç kaçamak yapmadım patates pirinç makarna yasağı dahil tüm yasaklara uydum vee güne 77.4 ile basladım.memnunum gidişattan.hadi bakalım bir an önce 70 e sonra zamanlada 60 a düşmek istiyorum

Bugün 77.3 geldim dün aksam yemegini dısarda yedigim için hamur isi yasağına uymadım onun dışında kaçamak olmadı

Bugün tartılmadım dün kızımın doğum günüydü diyete uymadım bugün yeniden başladım.

Bugün 77.9 geldim nerdeyse 78 dün tüm yasaklara uydum.akşam yemeğinde bulgur pilavı yedim bu sonuca göre bulgur pilavını da yasaklamam lazım bulgur pilavıda yasaklar listesinde akşam yemeği sebze ve proteinle geçerse kilo kaybı olacak sanırım 76 yı görsem motivasyonum artacak ama bunun için çabalamam lazım ama pes etmek yok her gün yeni bir gün devammm

Back
X