Yeni doğum yapmış anneye..

begonvillll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
129
287
18
En yakın arkadaşımın 3-4 güne nasipse doğumu var. Hem anneye hem bebeğe bir şey almak istiyorum:) Sizce çeyrek takmak mı daha mantıklı yoksa ihtiyacı olacak şeyler almak mı? Sizce ne almalıyım? :KK60:

Çeyrekli ipli bilekliklerden alabilisiniz
1aya dogumum olucak insallah
Biri bana bunu alsa cok mutlu olurdum 😀😀😊😊
Screenshot_20190601-155512_Gallery.webp

Bence takı cok hos olur.Kullanilacak seyler unutuluyo inanin kiyafet taki toka ama altin unutulmuyo.Bebegi kiz ise küpe. Bileklik yada arkadasiniza ceyregin bilekligi kolyesi isim yazili cok hos olur bana yapilsa bende cok mutlu olurdum 😌

Ceyrek.
Ben doğum yapan arkadaşıma " fotoshooting" hediye etmiştim. Fotoğrafçı eve gelmişti. Minikle beraber evde cekimleri olmuştu. Arkadaşım cok sevinmişti.

Bence de çeyrek altın ve yanına ufak hatıralık bişey mesela bebeklerin anı çerçeveleri var ayak izi el izi olanlardan olabilir.

En yakın arkadaşımın 3-4 güne nasipse doğumu var. Hem anneye hem bebeğe bir şey almak istiyorum:) Sizce çeyrek takmak mı daha mantıklı yoksa ihtiyacı olacak şeyler almak mı? Sizce ne almalıyım? :KK60:
Ben böyle durumlarda yakınlığa çok bakarım. Çeyrek takılabilir ama bence çeyreği bırakın aileler taksın. Eğer bütçe ayirmissaniz siz mama sandalyesi alabilirsiniz ya da basit aksagamlari var ve yazın inanılmaz kullanışlı sallanan Ana kucağı diye geçiyor sanırım benim yeğenimin vardı yazın kucagimizda aşırı sicakliyodu ama ona koyduk mu keyfine diyecek yok. Her iki hediyenin de fiyatları gayet makul . Bebekler çok hızlı büyüyor o yüzden bebek için ona büyük gelecek bişey almaya çekinmeyin mesela bir spor ayakkabı olabilir , bebek telsizi de olabilir annelerin her zaman bi kulağı meleklerinde oluyo kapıyı bile katamiyolar olurda sesini duyamazsam falan diye ama telsiz iyi iş görür, sling olabilir

Çeyrek almak daha mantıklı gibi çok ihtiyaçları olan bir şey varsa bozdurur alırlar.

Bütçe ve samimiyetin dozu önemli.

Bir düşündüm de en yakın arkadaşım doğum yapsa sanırım bir emzirme danışmanlığı hediye ederdim.

Veya bir masöz bulup evinde keyifli bir masaj ayarlardım.

Çeyreği herkes alır, sizinkisi bence daha kişisel olmalı.

Bebiş için de bir uyku arkadaşı olabilir, bir bebek mağazasından hediye çeki olabilir, sling olabilir..

Durumu iyiyse ben hep kullanabileceği zarif bir takı alırdım. Ama ihtiyacı olacaksa çeyrek takmak en iyisi.

Back
X