- 8 Mart 2019
- 129
- 287
- 18
- Konu Sahibi begonvillll
En yakın arkadaşımın 3-4 güne nasipse doğumu var. Hem anneye hem bebeğe bir şey almak istiyorum:) Sizce çeyrek takmak mı daha mantıklı yoksa ihtiyacı olacak şeyler almak mı? Sizce ne almalıyım? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle durumlarda yakınlığa çok bakarım. Çeyrek takılabilir ama bence çeyreği bırakın aileler taksın. Eğer bütçe ayirmissaniz siz mama sandalyesi alabilirsiniz ya da basit aksagamlari var ve yazın inanılmaz kullanışlı sallanan Ana kucağı diye geçiyor sanırım benim yeğenimin vardı yazın kucagimizda aşırı sicakliyodu ama ona koyduk mu keyfine diyecek yok. Her iki hediyenin de fiyatları gayet makul . Bebekler çok hızlı büyüyor o yüzden bebek için ona büyük gelecek bişey almaya çekinmeyin mesela bir spor ayakkabı olabilir , bebek telsizi de olabilir annelerin her zaman bi kulağı meleklerinde oluyo kapıyı bile katamiyolar olurda sesini duyamazsam falan diye ama telsiz iyi iş görür, sling olabilirEn yakın arkadaşımın 3-4 güne nasipse doğumu var. Hem anneye hem bebeğe bir şey almak istiyorum:) Sizce çeyrek takmak mı daha mantıklı yoksa ihtiyacı olacak şeyler almak mı? Sizce ne almalıyım?![]()
Çeyrek almak daha mantıklı gibi çok ihtiyaçları olan bir şey varsa bozdurur alırlar.En yakın arkadaşımın 3-4 güne nasipse doğumu var. Hem anneye hem bebeğe bir şey almak istiyorum:) Sizce çeyrek takmak mı daha mantıklı yoksa ihtiyacı olacak şeyler almak mı? Sizce ne almalıyım?![]()
Mune ben olsam bani yemistim munecim bı bakar mısın