0fLu Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 12.098 769 213 İstanbul 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu #1 Selam kızlar... aralık ayında 6 haftalık bebeğimi düşürdüm.. yeniden hamile kalmak istiyorum.. benim gibi olanlar.. Yeniden anne olmak için uğraşanlar.. gelin beraber dertleşip, bu yolda beraber yürüyelim..
Selam kızlar... aralık ayında 6 haftalık bebeğimi düşürdüm.. yeniden hamile kalmak istiyorum.. benim gibi olanlar.. Yeniden anne olmak için uğraşanlar.. gelin beraber dertleşip, bu yolda beraber yürüyelim..
esila_askin ömrüm YaĞmUr ELa'M Kayıtlı Üye 19 Kasım 2011 2.616 0 66 35 Kocaeli 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu #2 topiğin hayırlı olsun cnm dilerim sana şans uğur ve bebiş getirir bu topik:)
0fLu Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2010 12.098 769 213 İstanbul 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu #3 esila_askin .!.: topiğin hayırlı olsun cnm dilerim sana şans uğur ve bebiş getirir bu topik:) Genişletmek için tıkla... sağol canım benim.. en azından benim gibi olan kardeşlerimle derdimi paylaşırım.. psikolojim çok bozuk
esila_askin .!.: topiğin hayırlı olsun cnm dilerim sana şans uğur ve bebiş getirir bu topik:) Genişletmek için tıkla... sağol canım benim.. en azından benim gibi olan kardeşlerimle derdimi paylaşırım.. psikolojim çok bozuk
esila_askin ömrüm YaĞmUr ELa'M Kayıtlı Üye 19 Kasım 2011 2.616 0 66 35 Kocaeli 14 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi 0fLu #4 0fLu .!.: sağol canım benim.. en azından benim gibi olan kardeşlerimle derdimi paylaşırım.. psikolojim çok bozuk Genişletmek için tıkla... tatlım sıkma canını çok zor bi durum hak veriyorum ama bebişin yakın zamanda gelecek sana inanıyorum sende inan sabret stres yapma fazla...
0fLu .!.: sağol canım benim.. en azından benim gibi olan kardeşlerimle derdimi paylaşırım.. psikolojim çok bozuk Genişletmek için tıkla... tatlım sıkma canını çok zor bi durum hak veriyorum ama bebişin yakın zamanda gelecek sana inanıyorum sende inan sabret stres yapma fazla...