Şampuan ve Saç Kremleri Yeni elseve nem kolajen şampuan kullanan var mı?

estoda

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
74
1
296
Sakarya
Arkadaşlar yeşil renkte yeni çıkmış 48 saat nemlendirici şampuanmış deneyeniniz oldu mu? Yorumlarınızı alabilirmiyim.

Son düzenleme:
kimse kullanmamış sanırım oysaki kuru ve yanmış saçlara iyi gelir diye düşünüyorum..

ben kullanıyorum 1 aydır ama öyle aman aman birşey bekleme elseve in diğer sampuanlarından oyle aman aman farkı yok
ama ben elseve in güzelleştiri maske diye bir ürünü var onu kullanıyorum çok güzel:):))

ben normalde gliss kullanırım. bu sıraları boyadan olsa gerek saçlarım aşırı kabarmaya başladı ve bayağı bi kurudular. tiftik tiftik oldu diyebilirim.
gliss i kozmetikçilerde ancak bulabiliyorum.kozmetilçiye gitmeye üşendim açıkcası hem merak da ediyordum elseve nin yeni serisini.
saç kremini aldım. benim saçıma fazla yaramadı. hayal kırıklığı diyebilirim.
glisse devam

Yeşil kutuyu diyorsunuz değil mi?
Ben onu çok merak ediyordum. Renginden ötürü olabilir. Çok tatlı bir rengi var kutusunun.
Arkadaşım kullanıyormuş. Kepek yaptığını söyledi. Beğenip memnun kalmamış.

Pembe olanı almıştım geçenlerde inci proteini yazıyor üstünde memnun kalmıştım bugünde nem kolajen aldım saç kremiyle birlikte bakalım güzeldir umarım:)

ben kullanıyorum 1 aydır ama öyle aman aman birşey bekleme elseve in diğer sampuanlarından oyle aman aman farkı yok
ama ben elseve in güzelleştiri maske diye bir ürünü var onu kullanıyorum çok güzel:):))

sen hangi maskeden bahsediyorsun canım.ne gibi etkileri oldu anlatırmısın

ben de yaklaşık bir aydır kullanıyorum, ben faydasını gördüm. saçımda ağırlık yapmadı, nemlendirmesi de iyi, bünyeden bünyeye fark ediyor işte, genel memnun kalmamış galiba yorumlara bakılırsa :)

kokusu güzel. sadece kokusu güzel zaten. saçlarım dökülüyordu, daha da dökülmeye başladı. bu nedenle bıraktım, artık kendisini vileda yaparken kullanıyorum. oraya layık.

Allah Allah ben de bu şampuanı kullanmaya başladım yakın zamanda. Ama çok beğendim .Saçlarımın elektriklenmesini azalttı yumuşaklığı da gayet iyi.
Şu ana kadar hep yıpranmış saçlar için özel şampuan krem kullanır dururum bir sürü para dökerim memnun kalmazsam yine onlara dönerim zaten de, ama şampuanımın bittiği gün aşırı yağmurlu olunca hava gidip alamadım markete gidip ikisi birarada (ki hiç kullanmam normalde) olanından aldım bu şampuanın.Şu an ciddi olarak çok beğendim benim saçlarım kuruydu gayet iyi geldi valla

saç tipinden kaynaklanabilir saçımdaki elektriklenmeler kabarmalar hepsi gitti nemlendirmeside bi harika :) kuru kabaran saçların varsa bir dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…