Yeni elti????

selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.:KK64:
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Ahh o eltiler canm sen kendini sakın ezdirme eltiler tuhaftır kıskanılarlar ve kaynanayla ıyı olmak adına yalanda olsa ole konusurlsr benm eltim benden kcuuk dgunleri olucak kız ev hanımı ben memurum ona gore bi evim var ona gore b yasantım var mesela bu kız icin sorun cunku kendiside benm tarzımda evde oturmak istiyor ama eşinin de kendisininde durumu buna musait deil genelde bir cekememezlik oluyor kaynanamada evlenmeden annecim dyor mesela ben hep ismi-anne diye seslenirim nyeyse toplumumuzda boyle seyler cok var anlamıs deilşm bende

Benim kayınvalide de ara ara büyük oğlunun boşandığı gelinini anlatıp duruyo.ben küçük oğluyla evlenmeden önce boşanmışlar.Yok gelini çok güzelmiş.gelini uzun boyluymuş mavi gözlüymüş.o yüzden torunu da çok güzelmişmiş.güzelmiş de güzelmiş.bi ara denk gelirse sölicem ama boşatmasaymışsın o zaman.ya kadın bana bohça bile yapmadı.öbür gelinine yapmamışlar bana yaparsa haksızlık olurmuş.ya arkadaş valla ben bu kayınvalide diye irrite olmak istemiyordum.hatta iki oğlu var.kız çocuğuna hasretliği vardır ben ona kız evlat olurum diye düşünüyodum.nişanlılık aşamasından itibaren gıcık kadın.annemlere kendi ailesiyle ilgili bişiler anlatmışdı.sonraki geldiğinde annem sizindr böle böle olmuştu anlatmıştınız deyince.anneme yooo öle bişi demedim ben öle olmadı demiş.annem de diyo sanki ben kadına iftira atıyomuşum ya da kafadan sallıyomuşum gibi oldu beni bozdu dedi.şuan acaba akli dengesi mi yok ondan bile şüpheleniyorum.
Niye boşattınız o zaman diye sorun
Yada o zaman gelin hanımda hiç sorun yoktuysa sizdeydi sorun o zaman deyin

Benim kaynım 3 ay kadar önce kız kaçırdı. Daha doğrusu kız ona kaçtı :KK48:
Kayınvalidem çok sevinmişti küçük oğlu da evleniyor diye, çok övdüler kızı ailece, çok sevdiler vs. Ben büyüğü olduğum için bana geldiler tanıştırmaya, ben kendimi yeni gelin gibi hissetmiştim o derece anne kız gibiydiler :KK48: Son durum: Kv ve eltim birbirlerini dövmeye kalkmış, eltim seni zehirlerim diye kv yi tehdit etmiş, şimdi ikisi de iki ayrı görümcemin evinde kalıyor psikolojileri düzelsin diye :KK70:
Sen hiç ilgilenme boşver, belki kv ona senden bahsettiyse kendini ulaşılamaz göstermeye çalışıyordur haspam :KK66:

Kk da okuduğum en ilginç konu olabilir bu.. insan tanımadığı birini neden engeller ki? Kesinlikle art niyet ararım bu davranış karşısında.. bir de neden elticilik kavramı var? Bunu da anlamıyorum şuan eltim yok ama olacaktır biraraya gelince neden laf sokulur amaç ne yani? İki sohbet et yemek ye çay iç 2 saatte ne tüketiyorlar böyle? Ya da neyin kıyası? Ben bu kafayı sanırım anlayamayacağım.

Konu sahibi zaten iş ciddiye binerse engeli kaldırır bence elti adayı ifşa olmak istemez :)

Kız sizi tanımadan engelliyorsa kıza kızmayın. Demek ki dedikodular dönüyor ki böyle oluyor. Siz de onun kocasının fotolarını beğenin iyi davranın konuşun gıcık olsun. Sonra engeli kaldırıp ekler. Ya da kocasından da sizi siler. Sizde bunu görünce eşinizin hesaplarından kizı siler engellersiniz.
Konuşurken de mesafeli olun

Benimde eltim yok daha ama sanırım böyle birşey .. Amaan sizde üzerine düşüp onemli hissettirmeyin

Bana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorum :rapci:
Benimde yeni eltim olacak kıskanç insan değilim ama sürekli bir rakabet gibi aramızda birşey var kayınımla aramız iyi idi onlada açıldı bana salak salak sevgilimi ara hal hatır sor demeye başladı. daha yüzük takmadan böle çephe alıyorsam evlenince ne olcak bilmiyorum.
Birde kayınvalideme fln şimdiden yakın kıçından ayrılmıyor ben 3 yıllık evliyim daha resmiyim nasıl yönetiyorsunuz bu süreci?

bırak en hit gelin o olsun :) bizede aynısı oldu sallamadım açıkçası sende sallama... bizimkinin vesikalık resmini büfenin aynasına bile sıkıştırmışlığı var. kabak gibi vesikalık resim kayınvalidemin aynasındaydı :) ay ne gülmüştüm ya... bırak eğlensin kendi çapında çok değil 6 ay veriyorum... sonra
''sultan annem''
hı hı....
'' kaka sultan'' olur görürsün bak.
Ben gülüp geçemiyorum :/ sinir oluyorum haksızlığa ugradığımı hissediyorum.
Okadar yıl geçmiş bunca fedakarlık sonra sümsük oğlanın karısı canım cicim. bu ne samimiyetsizlik. ogullarını kız bırakacak diye peşinden ayrılmıyorlar

Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Nur topu gbi bi eltiniz olmus bundan sonra gelsin ek$inlar;)

Elti miiii???aman koyver gitsinnnnnnn...ne kadar uzak o kadar iyidir bu elticilik benceee

bence kötülüğe kötülük gütmemek lazım. böyle yaparsanız diğerlerinin ekmeğine bal sürersiniz.
Siz eltinize ve eşine iyi davranın. Sizi tanımasına izin verin. Bırakın sonra gelir kendi anlatır abla böyle böyle oldu diye. Aklınızı kullanın

Daha tanımadan anne demesi sizi ilgilendirmez.
Eltilik tamda senin yaptığın gibi bişey oluyo

Ohooo şimdiden başlamışsınız eltiyle eltinin gemisi yürümezmiş hayırlı olsun

Hayır eltilik böyle birşey değil. Yani teorik olarak elti olmayla ilgisi yok. Sizi tanımadığı halde neden engellesin ki?
Eşiinizsin ailesi ona yaranmak için sizi kötüleyip gömmüştür. Kızın ailesi zengin falansa yalakalık olsun diye onu sizden üstün tutmuş olabilirler. Ve eşinizin ailesi sizin görüşmenizi istemiyor her nedense...sakladıkları birşey var mı dışarıya karşı?

Back
X