Yeni erkek arkadasimi eski nisanlim kadar sevemiyorum. Nolur yardim edin

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selam Arkadaslar,
ben bir sene önce nisanlimdan ayrildim. Onu cok seviyordum fakat ailesinin yaptigi baskiya dayanamadim. Nisnalim arkadma durmadi hep anne ve babasinin dediklerini yapti onlarin emri altinda yasiyordu benide öyle istediler bende dayanamayip yüzügü atmak zorunda kalmistim. Pisman degilim cünkü eminim evlenseydim simdi bosanmis olacaktim. Benim sorunum suanda bir erkek arkadasim var kendisi beni cok seviyor bunu heran belli ediyor hissediyorumda bende ondan hoslaniyorum fakat eski nisanlimi sevdigim gibi onu sevemiyorum. Eski nisanlimi özlüyorum sanirim onun yerini dolduramiyor simdiki erkek arkadasim. Simdiki erkek arkadasimdan ayrilmaya kaltkm cocuk cok kötü oldu agladi bende agladim istemedim ayrilmayi. Ama yinede ayni sekilde sevemiyorum onu. Acaba sevgi ask sonradan gelirmi yoksa bastan ask yoksa birdaha gelmezmi? Devam ettiriyorum birgün eski nisanlimi sevdigim gibi onuda severim belki diye. Bosami bekliyorum? Lütfen yardim edin bana…..

eski nişanlınızla kaç yıldır birlikteydiniz?

erkek arkadaşınıza biraz zaman tanısanız o_O

eski nişanlınızla kaç yıldır birlikteydiniz?

erkek arkadaşınıza biraz zaman tanısanız o_O

dile kolay 6 yil birlikteydik :( bunun 2-3 senesi nisanlilikti. Okudugumuzdan dolayi is uzamisti....
ona sans tanimak istiyorum ama korkuyorum belkide bosa gececek zamanim diye belki hic eski nisanlimi sevdigim gibi onu sevemicem diye korku var icimde yoksa cok iyi bir insan kendisi....

Bu karşılaştırma cabanızı anlamadım bende,kör ölür badem göz olur misali sevginize değecek biri olsaydı zaten ayrılmazdınız,şimdi yeni sevgiliye eziyet değilmidir başka bir erkekle karşılaştırım gram alan hesabı yapmak,herkesin aşkı yaşatma durumu farklıdır...
Selam Arkadaslar,
ben bir sene önce nisanlimdan ayrildim. Onu cok seviyordum fakat ailesinin yaptigi baskiya dayanamadim. Nisnalim arkadma durmadi hep anne ve babasinin dediklerini yapti onlarin emri altinda yasiyordu benide öyle istediler bende dayanamayip yüzügü atmak zorunda kalmistim. Pisman degilim cünkü eminim evlenseydim simdi bosanmis olacaktim. Benim sorunum suanda bir erkek arkadasim var kendisi beni cok seviyor bunu heran belli ediyor hissediyorumda bende ondan hoslaniyorum fakat eski nisanlimi sevdigim gibi onu sevemiyorum. Eski nisanlimi özlüyorum sanirim onun yerini dolduramiyor simdiki erkek arkadasim. Simdiki erkek arkadasimdan ayrilmaya kaltkm cocuk cok kötü oldu agladi bende agladim istemedim ayrilmayi. Ama yinede ayni sekilde sevemiyorum onu. Acaba sevgi ask sonradan gelirmi yoksa bastan ask yoksa birdaha gelmezmi? Devam ettiriyorum birgün eski nisanlimi sevdigim gibi onuda severim belki diye. Bosami bekliyorum? Lütfen yardim edin bana…..

Bu karşılaştırma cabanızı anlamadım bende,kör ölür badem göz olur misali sevginize değecek biri olsaydı zaten ayrılmazdınız,şimdi yeni sevgiliye eziyet değilmidir başka bir erkekle karşılaştırım gram alan hesabı yapmak,herkesin aşkı yaşatma durumu farklıdır...

Ben bilerek yapmiyorum elimden gelmiyor. Sevioyorum hicbirsey hissetmiyorum degil alisitm ona ve seviyor beni ama eski nisanlima olan askim asiriydi büyüktü ilk sevgilimdi simdi ki erkek arkadasimda cok iyi biri haksizlik yapiyorum ona kandirmis oluyorum. Ayrilmak istemiyorum istiyorumki ona baglaniyim cok seviyim ama zamanla olurmu olmazmi bilmiyorum acaba bastan olursa olur birdaha olmazmi yoksa sonradan bu ask büyürmü zamanla?

Kıyaslama yaparak mutlu olamazsınız. Zamanlı olur neden olmasınki? Kendiniz diyorsunuz evlenseydik şimdi boşanmıştık diye o yüzden eski defterleri kapatın sizi çok seven birini bulmuşken.

Selam Arkadaslar,

Sonradan olmaz,ayrılmalısın..

Seviyosn belliki ama aşık değilsin sen aşk istiyosn da aşık olup napacan güzelim üzülmek hosunuzami gidiyo şimdiki aklım olsa yanından bile gecmem o b.kan şeyin mutluysan başka şeye takılmadan mutluluğuna bak bu devirde ayrildn diye ağlayan adamı zor bulursun

arkadasa katılıyorum.. karsılastırma yaparsan sonsuza kadar birine ısınamazsın.. her kişi bı bıreydır iyi yonleri kotu yonleri farklıdır. suan eskı nısanlınla evlı degılsın.. allah ısteseydı hayırlısı olsaydı evlı olurdun zaten hayırlısı böleymıs.. ama sende sımdkı erkek arkadasını bır bırey olarak bak.. eski nısanlın hıc hayatında olmamıs gibi..

Kıyaslama yaparak mutlu olamazsınız. Zamanlı olur neden olmasınki? Kendiniz diyorsunuz evlenseydik şimdi boşanmıştık diye o yüzden eski defterleri kapatın sizi çok seven birini bulmuşken.

Zaten eski nişanlın gibi sevemezsin ki.

Birisini başka birisini sevdiğin gibi sevemezsin. Atıyorum, anneni ablanı sevdiğin gibi, en yakın arkadaşını iş arkadaşın gibi sevemezsin.

Eski nişanlın başka, yeni sevgilin başka. Farklı insanlar, farklı düşünceler, farklı olaylar ve farklı duygular. Eski hislerini yeni sevgilinle hissedemezsin.

Siz ikiniz yeni duygular yaratacaksınız, yeni anılarınız olacak, yeni güzellikler keşfedeceksiniz. Zaman geçtikçe aranızda yeni paylaşımlar ve bağlılık oluşacak. O gün geldiğinde hala eski duygularını ararsan, yani birlikte kurduğunuz yeni dünyaya rağmen hala eskisini istiyor olursan, o zaman dersin ki her şeye rağmen eski nişanlımı unutamıyorum. O zaman anlarım seni. Ama şu kıyaslama ve beklenti çok yanlış.

Umarım aşarsın bunları en kısa sürede.

Zaten eski nişanlın gibi sevemezsin ki.

Birisini başka birisini sevdiğin gibi sevemezsin. Atıyorum, anneni ablanı sevdiğin gibi, en yakın arkadaşını iş arkadaşın gibi sevemezsin.

Eski nişanlın başka, yeni sevgilin başka. Farklı insanlar, farklı düşünceler, farklı olaylar ve farklı duygular. Eski hislerini yeni sevgilinle hissedemezsin.

Siz ikiniz yeni duygular yaratacaksınız, yeni anılarınız olacak, yeni güzellikler keşfedeceksiniz. Zaman geçtikçe aranızda yeni paylaşımlar ve bağlılık oluşacak. O gün geldiğinde hala eski duygularını ararsan, yani birlikte kurduğunuz yeni dünyaya rağmen hala eskisini istiyor olursan, o zaman dersin ki her şeye rağmen eski nişanlımı unutamıyorum. O zaman anlarım seni. Ama şu kıyaslama ve beklenti çok yanlış.

Umarım aşarsın bunları en kısa sürede.
Çok tesk.ederim güzel yazınız için.

kimsenin duygularıyla oynamaya hakkın yok bence kardeş,ayrılık dönemini atlatmadan yeni ilişkilere yelken açmışsın olmamış o döneme geri dön sorgula kendini eğer illa ki eski nişanlı diyorsan bir de bu sevgilinden de ayrıl bakalım öyle karar ver ne oyala ne yarala ne kendin hırpalan tavsiyem biraz kendinle zaman geçir korkma yalnızlık en iyi ilacı cevabı verecektir .mutluluklar

ya arkadaşım tamda beni anlatmışın.. eski nişanlımla 4 yıldır beraberdik ailesi yüzünden ayrıldım. 1 yıl sonra biriyle tanıştım ama bende seviyormuyum sevmiyormuyum anlayamıyorum. :(

Madem başkasına alışamayacaksınız, madem eskileri özlüyorsunuz yeni insanların hayatına girip zamanlarını çalmaya ne hakkınız var o kısmı pek anlayamadım. Tamamen karşı tarafa haksızlık. Yarın öbür gün de konu açarsınız ben evlendim yolda eski nişanlımı gördüm ühühühü diye. Ayıptır, yazıktır.

Selam Arkadaslar,
Canim ben seni o kadar iyi anliyorumki sen demekki beyninde hala eski nisanlini bitirmemissin şuanki sewgilindende ayrı bence bende eskiden birisini çok sewmistim çok ağladım uzun süre unutmadı ama şuanda nisanliyim ve diyorumki iyiki o insanlar beni terketmis ve ben suan yanımda olan adamı tanimisim iyiki .. sende böyle diyemiyosan gecmisteki dogru degil demekki yanındaki yanlış kişi

kizlar astim kendi knedime yemin ettm eski nisanlimi takip etmeyecegime Facebook olsun whatsapp olsun vs. hicbir sekilde takip etmiyorum ve artik simdiki sevgilime daha cok baglandim ve seviyorum mutluyumda cok sükür inanin aklima bile gelmiyor eski nisanlim :) Allah bozmasin insallah

Back
X