yeni ev krizi.

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Selam kızlar, size bişey danışmak istiyorum.Eylülde düğünüm var ev bakıyoruz biçok zorlugu yenerek birtakım aile problemlerı yaşayıp ev sorunumuzu çözdük.Fiyatı bütçemize göre ve çokta beğendiğimiz bir ev bulduk fakat benim annem en yüksekte diye çok korkuyo ve ciddi boyutta yükseklik korkusu var gelip gitmesi skıntı olabilir.Fakat beğendiğimiz diğer evde 300 lira daha fazla fiyat istiyo.şimdi nişanlıma annemden dolayı beğendiğin evde oturma hemde daha fazla para verip diğerini tutalım diyemem ama anneminde zorluk çekip gergin olmasını istemiyorum.İki arada kaldım ne yapmalıyım?

Zaten demeyin, bu durum sonradan kullanılabilir.

Annenizin hiçbir şekilde sonradan alışma durumu yoksa, diğer evi daha çok beğendiğinizi nişanlınıza söyleyeceksiniz.

Hayırlı olsun.

Annen de camdan bakmaz be güzelim.. Annenin yükseklik korkusu var diye, beğendiğiniz bütçenize uygun olan evden mi vazgeçeceksiniz.. Bence annenle oturup münasip bir dille konuş.. Hayır benim anlamadığım kadın size gelince cam filan mı silecek, niye dert oldu bu konu? :44:

Selam kızlar, size bişey danışmak istiyorum.Eylülde düğünüm var ev bakıyoruz biçok zorlugu yenerek birtakım aile problemlerı yaşayıp ev sorunumuzu çözdük.Fiyatı bütçemize göre ve çokta beğendiğimiz bir ev bulduk fakat benim annem en yüksekte diye çok korkuyo ve ciddi boyutta yükseklik korkusu var gelip gitmesi skıntı olabilir.Fakat beğendiğimiz diğer evde 300 lira daha fazla fiyat istiyo.şimdi nişanlıma annemden dolayı beğendiğin evde oturma hemde daha fazla para verip diğerini tutalım diyemem ama anneminde zorluk çekip gergin olmasını istemiyorum.İki arada kaldım ne yapmalıyım?

o evde oturacak olan sen değilmisin arkadaşım....annen gelip gittiğindede camdan bakmayıversin...annem yüksekten korkuyor diye begendıgım evden vazgecemem ki

hayirli ugurlu olsun cnm

o evden vazgecmen sacmalik olur. evin kirasini ilerde annen degil siz ödeyeceksiniz ve annen haftada bir veya iki defa gelir diye de 300 lira fazladan kira ödemem

Yengemin ciddi derecede deprem korkusu vardı. Düşünün 4 katlı binada otururken korkudan kredi çekti arsa aldı, tek katlı gecekondu yaptı korkusundan. Kızı evlendiği zaman evi fazla yüksek değildi ama son aldıkları ev 10. katta, üstte de bir o kadar kat olan bir daire. Kızının evine gittinde soruyor annem, rahat oluyormusun diye. Camdan bakmıyorum kendimi alçakta hissediyorum diyor. Alışır bence... Bu arada ben de korkuyorum :17: 3 Katlı bir binanın 3. katındayım. Daha fazlası olmaz :27:

Back
X