Yeni ev

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evleneli 8 ay oldu. Ama ben eski evimi özlüyorum. Ailemi özlüyorum. Alışamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim
22 yaşında yurtdışına çıkmıştım bir süreliğine eğitim için. kendi isteğimle sınavlara falan girerek baya evrakla kürekle uğraşarak. havaalanında uçağa bindim ağlamaya başladım o ağlama ara ara geldi devamlı. içinde anne baba olan reklam filmi görünce ağlıyordum öyle söyleyeyim. sonra geçti. eşiniz sizin yeni aileniz ya da ailenizin bir parçası öyle düşünün ona sarılın. aynı şehirdeymişsiniz. haftada bir görmeye gidin zamanla geçer zaten.

Evleneli 8 ay oldu. Ama ben eski evimi özlüyorum. Ailemi özlüyorum. Alışamıyorum. Sürekli ağlıyorum. Saçma sapan şeyler düşünüyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Ben bu oturduğum eve taşındıktan sonra hergun ağlardım.dag başına taşındık bizi burda öldurseler kimse bulamaz.araba gecmiyo sokaktan.market yok varda uzakta.ne yapicaz diye kahrolurdum.
1 sene sonra alıştım.komsularla da kaynasinca daha kolay oldu.
Şimdi anneme falan gittiğimde rahat edemem nasıl gürültülü yer burası çok ses var kalabalık diye yakinirim.
İnan zamanla alisiyo insan.

Senin yaptığın mantıklı mı

Annemi özlüyorum.agliyoruum üzülüyorum
Alışamıyorum aklıma tuhaf şeyler geliyor diyorsun

Evlenmisin ayrı kalacağını bilmiyormuydun
Bunları düşünmedin mi
Aklına türlü şeyler gelicek kadar

Evliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb..

Ama aklıma tuhaf şeyler geliyor diyecek kadar ne yani
Evliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb.. diyen bir insanın bunları yazması ilginç. Kendinizle çelişmeyin. Bende yaşadığım çözümünü arıyorum, sizin saçma sapan sorularınıza cevap vermek zorunda değilim.

Üniversiteye başladık birçok arkadsşım siz gibiydi. Samsun’da okudum çoğu İstanbul’dan gelmişti. En yakın arkadaşım Isparta’dan gelmişti. Ne zaman markete gidip deterjan diş macunu bulaşık deterjanı falan gibi daha az bireysel malzeme alışverişi yaparken ağlardı. Ama her seferinde, marketin ortasında :KK48: Kıyamam yine aklıma geldi üzüldüm. Zamanla geçecek. O market ortasında babam nerde diye ağlayan kızı bir senenin sonunda görmeliydin :) sadece zaman.
Teşekkür ederim iyiki varsın

Aslında cümleleriniz ve anlatış biçiminiz çok tuhaf. Yani size saldıran biriyle zorla evlendirmişler aynı evde kalmaya zorlanıyormussunuz gibi bir yazma tarzınız var bu yüzden biraz komik gelmiştir eleştirenlere. Evlenirken zaten ayrılacağınızı biliyordunuz, bende uyandırdığınız izlenim eşinizle mutlu olmadığınız. Evet herkes evlenince bir süre evinden ailesinden ayrıldığı için zorlanıyor ama aylarca ağlamak başka sorunların varlığına işaret. Alışana mutluluğunuzdan emin olana kadar çocuk yapmayın en büyük tavsiyem. Ve çalışmıyorsanız çalışın, çevreniz değişsin. Sürekli evde olmak insanın zihnini sürekli böyle seylerle yormasına sebebiyet veriyor.

Ailenizle aranız ne kadar, ne kadar sürede gidiyorsunuz?

Açıkçası benim empati yapamadığım bir konu.
Ben hep evimi çok severdim, bekarken baba evimi, evlenince yeni evimi.
Eşinizle mutluysanız, ailenizi istediğiniz zaman görebiliyorsanız bu kadar süre alışamamış olmanızı boş vaktiniz olmasına bağlarım.
Çünkü boş vaktimiz varsa kendimize üzüntü yaratırız genelde.
Vaktinizi doldurursanız hızla alışırsınız diye düşünüyorum.

Evliliği ne sanıyorsun tamam insan özler alışma süresi olur vb.. diyen bir insanın bunları yazması ilginç. Kendinizle çelişmeyin. Bende yaşadığım çözümünü arıyorum, sizin saçma sapan sorularınıza cevap vermek zorunda değilim.

Ben saçma sapan bir şey yazmadım

Insan evlenince annesini özler evini özler alışma süresi olur

Fakat sizin gibi aklıma tuhaf şeyler geliyor demez
Evlenirken Her şeyi düşünerek evlenir bunları dert yapmaz 8 ay olmuş
Zorunda olmaya bilirsiniz fakat ben yorumumu yaparım

8 ay az bir zaman değil üstelik ailenizle ayni sehirdeymissiniz.
Neden hala alisamadiginizi siz daha iyi bilirsiniz.
Evliliğinizden pek mutlu değilsiniz sanirim?

Bende başlarda öyle olmuştu ev evdeki mobilyalar eşyalar çok yabancı geldi başk birinde kalıyomuşum gibi hissediyodum ama 1 sene sonra geçti alışmaya başlıyorsun

Aslında cümleleriniz ve anlatış biçiminiz çok tuhaf. Yani size saldıran biriyle zorla evlendirmişler aynı evde kalmaya zorlanıyormussunuz gibi bir yazma tarzınız var bu yüzden biraz komik gelmiştir eleştirenlere. Evlenirken zaten ayrılacağınızı biliyordunuz, bende uyandırdığınız izlenim eşinizle mutlu olmadığınız. Evet herkes evlenince bir süre evinden ailesinden ayrıldığı için zorlanıyor ama aylarca ağlamak başka sorunların varlığına işaret. Alışana mutluluğunuzdan emin olana kadar çocuk yapmayın en büyük tavsiyem. Ve çalışmıyorsanız çalışın, çevreniz değişsin. Sürekli evde olmak insanın zihnini sürekli böyle seylerle yormasına sebebiyet veriyor.
Ben o şekilde anlattığımız düşünmüyorum. Ağlamanın sebebi aile özlemim. Evimde yaşadığım bir durum yok. Sadece üzülmenin normal mi ya

Herkes sizinle aynı

Teşekkürlerrrr

bir kaç ay alışma sürenizin olması normal ama hala ağlamanız vs normal değil. Aklınız bir sebeple ailenizde mi kalıyor, ya da çok mu gidip geliyorsunuz evinize alışamıyorsunuz ya da tam tersi gidemiyor musunuz

Haftada bir gün gidip kalıyorum. Çok özlediğim için. Sağolsun eşim izin veriyor. Ailem 2 otobüs mesafesinde. Çok şükür adam akıllı bir cevap veren oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X