Yeni evde yorgunluk ve korku

Buhayatbeni7bitirdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
74
53
3
33
Mrhaba kızlar,
Şu son zamanlar kendimi iyi hissetmiyorum. 1 senedir eşimle boşandım ve memleketi degistirdim ailemin yanına gitdim öylesine herseyi bırakıp coçugumla. Bir kaç ay ailemle yaşadım kavga edene kadar. Çocuğum çok huysuz diye bana laf çalıyordular, 2 ay öyle sabretdim kendi evimi buldum kiraya çıktım. 4 aydır kimsesiz evimde yaşıyorum. Ne bir dostum var ne bir aileden yardim edecek insan. Çok yoruldum oğlumun baya aktif zamanları ve aşırı derecede yoruldum çocuğumu birisine emanet edipte düş bile almaya vaktim kalmadı. Henüz evim yeni ve sakin yerde olduğu için geceleri uyuyamiyorum hep içimde bir korku malesef daha alışamadım.
 
Bir sene içinde çok fazla sıkıntı yaşamışsınız yorgunluk huzursuzluk çok normal duygular. Evinize alarm taktırın içiniz rahat etsin. Oğlunuzu kreşe ya da oyun grubu gibi bir yerlere gönderin ne kadar küçük olursa olsun. Mutlu çocuk mutlu anneyle mümkün o yüzden önce kendi ruh halinizi düşünün. Çalışmıyorsanız part time de olsa bir iş bulun kafanız başka şeylerle meşgul olsun. Bu sıkıntılar geçici kısa zamanda atlatırsınız umarım
 
Güvenlikli kalabalik icinizin rahat edeceği bi yer bulup taşınsanız? Çocuğunuz kac yasinda ne is yapıyor geciminizi nasil sagliyorsunuz?
 
Back
X