- 24 Temmuz 2024
- 266
- 123
- 23
- 24
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
Merhaba . Günlerdir içimi kemiren ruh halimi sömüren anksiyete yüzünden hayatımı kabusa geçiren bu sorundan bahsetmek yardım almak istiyorum. Bende yer değiştirme anksiyetesi var. Kendi evim dışında hiçbir yere gidemiyorum. Şehir dışlarına dahil Çıktığım zaman içimi bir korku bir panik hali kaplıyor ve sanki yabancı yerdeyim ve beynim hemen geri gitmek istiyor . Ben evlenmeden önce ankara yaşıyordum evlendikten sonra konyaya taşındım ve tabiki şehir ve yer değiştirme sonucunda aynısını yaşadım doktora gittim ilaçlarla alıştım felan filan hâlâ zorluyor ama bu seferde ankara ve konya içinde kendi evim ve babamın evi hariç hiçbiryerde kalamıyorum. Şimdi oturduğum ev kira ben aynı evimin karşısında bir ev aldık alırken hiç böyle hissedeceğimi bilmiyordum ama sanki bu evden çıkmak istemiyorum bu ev benim evim o ev yabancı ev gibi beynim orayı gitmek istemiyor ama bu evde kiracıyım. Evi görmeye gittiğimde ilkinde böyle sorun yoktu ancak aldıktan sonra işler ciddiye binince böyle ieyler yaşadım ve artık çok bitkin hissediyorum depresyonda girmiş gibi hissediyorum sizce o evi kiraya verip burda yaşamaya devammı etmeliyim yoksa tekrar ilaç tedavisiyle eve alışıp o evden bir daha çıkmamak mı eşyaları taşınmak için toplamayı düşünürken bile fena oluyorum ltf yardım edin