- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı git de alisirsin. Bulmuşsun bunuyorsun.Zaten gideceğim de,diyorum da keşke ben oblastta dip tutmasaydım…
Ben de herşeyin güzel olmasını umuyorum da ama ben buralara pek alışmışım 7-8 yıldır burda yaşıyorum o yüzden ayrılınca herhalde ağlarımYaşayacağın hiç bir şey bundan kötü olmaz Nilu. Belki taşındığın yerde Pasta Kraliçesi olacaksın kim bilir.
Bence de öyle ama keşke oblastta yaşamasydıkBı git de alisirsin. Bulmuşsun bunuyorsun.
İnşaAllah öyle olacak pişman olmam ama diyorum yine keşke ben burda kalsaydım da onlar gitselerdi ama o da olan değil,kv diyor para biriktirin geçin yine miskovaya.ama bende o koca olunca ben her halde orda yaşlanacağımKızım deli misin ya, 3 göz yerde kavga dövüş sıkış tepiş yaşamanın neyini özleyeceksin neyine pişman olacaksın?
Ne kadar uzak kaldın o kadar kâr. Siz merkeze geri gelene kadar yaşlanmış sesleri de az kısılmış olur.İnşaAllah öyle olacak pişman olmam ama diyorum yine keşke ben burda kalsaydım da onlar gitselerdi ama o da olan değil,kv diyor para biriktirin geçin yine miskovaya.ama bende o koca olunca ben her halde orda yaşlanacağım
Bir ata sözü vardı tam şu an söylenmelik ama Mune abla banlar diye demiyorum dil farkindan dolayiZaten güdeceğim ister üzülüm ister üzülmeyim ama ben sıkılınca ağlıyorum buraları özleyecegimden korkuyorum
Gerçi onların yaşadığı yer merkez sayılmaz sonuncu metroya yakınlar.yakın derken otobüsle 10 dakika.ama benim yerim Moskova’ya yakım ama ismi Moskova’nın bölgesi.ne bileyim ya .kadınlar bana diyorlardı nereye gidersen git Moskova’nın kaydından çıkma benim aşağılık kocam çıkmak istiyor çocuklar hastalanınca ben hastalanınca gidelim sokaklarda kalalım.hastane bulamayız.ama buranın kaydındayken çok şey bedava hastane falanNe kadar uzak kaldın o kadar kâr. Siz merkeze geri gelene kadar yaşlanmış sesleri de az kısılmış olur.
SöyleBir ata sözü vardı tam şu an söylenmelik ama Mune abla banlar diye demiyorum dil farkindan dolayi![]()
Özelden söylerim
BekliyorumÖzelden söylerim
hesabin gizli mesaj atılmıyor sanaBekliyorum
YaZdım sanahesabin gizli mesaj atılmıyor sana
senin izlemen gerekli galiba beni öyle ata bilirim herhalde
Sanarsın cocuklar Romanov hanedanlığına mensup, elit saray ortamında büyüyor da gideceği yeri düşünüyorsun. Kzım sen vahşi kabile hayatı sürdüren bi kadınsın bundan daha kötü ne görebilir ki o cocuklar. Kremlin de oturuyordun da gece kondu mahallesine gidecek gibi konuşuyorsun. Nilu kafaya darbe aldıgından mı böylesin?Selam nasılsınız? Direk mevzuya geçiyorum.evimde iş gidiyor.her halde eylulde orda olacağız.ama bir durum var ki şuan Moskova’da yaşıyoruz.ama bizim göçecegimiz bölge Московская область-tır.yani Moskova değil de Moskova’nın bölgesi.demin komşular oturmuştu diyorlardı geçeceksin kendi evi olmak çok güzel de,ama şuan yaşadığınız evin kayıtından sakın ola çıkmayın,çünkü şuan oturduğumuz ev Moskova’ya ait,ama bölge olan yerlerde Moskova’daki gibi imkanlar yok.açıkçası tedirgin oldum .çünki çocuklarımdan biri kreşe diğeri okula gidecek ya onların okulları kreşi kötüyse.vallahi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.buradan gideceğimi biliyorum o yüzden hüzünleniyorum burda bir hayli tanıdık bulmuştum arkadaş falan.ama göçeceğim yerde tamamen başka bir hayat olacak.orası iyi olsaydı her halde bize orda ev almazlardı.kızımın mezuniyet gününde oldukça duygulandımne bileyim
![]()
Onu da kocan düşünecek, babasının arkasından erkeklik yapması gibi olmuyor.Gerçi onların yaşadığı yer merkez sayılmaz sonuncu metroya yakınlar.yakın derken otobüsle 10 dakika.ama benim yerim Moskova’ya yakım ama ismi Moskova’nın bölgesi.ne bileyim ya .kadınlar bana diyorlardı nereye gidersen git Moskova’nın kaydından çıkma benim aşağılık kocam çıkmak istiyor çocuklar hastalanınca ben hastalanınca gidelim sokaklarda kalalım.hastane bulamayız.ama buranın kaydındayken çok şey bedava hastane falan
Ben sizleri pek izlerdim ama sizlerle bizlerin düşünceleri bazen üst üste düşmez beni Azeriler iyi anlar sürekli boşan diyen kadınlar beni anlamıyorlar ama Azeriler anlarNilu ya sen taa rusya'dan kadınlarkulubu sitesini nasıl keşfettin? Hani benim aklıma, gelmez Azeri bir siteye üye olmak. Sizin oralarda da var mı böyle yazdığın siteler?
Nilu eltin şimdi bi ferahlamiştır sen gidiyosun diye...Aranız nasıl? Özleşcek gibi misiniz?Selam nasılsınız? Direk mevzuya geçiyorum.evimde iş gidiyor.her halde eylulde orda olacağız.ama bir durum var ki şuan Moskova’da yaşıyoruz.ama bizim göçecegimiz bölge Московская область-tır.yani Moskova değil de Moskova’nın bölgesi.demin komşular oturmuştu diyorlardı geçeceksin kendi evi olmak çok güzel de,ama şuan yaşadığınız evin kayıtından sakın ola çıkmayın,çünkü şuan oturduğumuz ev Moskova’ya ait,ama bölge olan yerlerde Moskova’daki gibi imkanlar yok.açıkçası tedirgin oldum .çünki çocuklarımdan biri kreşe diğeri okula gidecek ya onların okulları kreşi kötüyse.vallahi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.buradan gideceğimi biliyorum o yüzden hüzünleniyorum burda bir hayli tanıdık bulmuştum arkadaş falan.ama göçeceğim yerde tamamen başka bir hayat olacak.orası iyi olsaydı her halde bize orda ev almazlardı.kızımın mezuniyet gününde oldukça duygulandımne bileyim
![]()
Benim evSanarsın cocuklar Romanov hanedanlığına mensup, elit saray ortamında büyüyor da gideceği yeri düşünüyorsun. Kzım sen vahşi kabile hayatı sürdüren bi kadınsın bundan daha kötü ne görebilir ki o cocuklar. Kremlin de oturuyordun da gece kondu mahallesine gidecek gibi konuşuyorsun. Nilu kafaya darbe aldıgından mı böylesin?