küçücük masana bayoldım :))) salon perden rustikten çıkmış heraled düzelt çabuk
herşeyin süper olmuş cnm güle güle oturun inş. :))) bi de cnm ankastreleri kullanabildin mi var mı bi sıkıntı. gerçi çokkullanmadan anlaşılmaz ama eksi bi yanı olursa mutlaka paylaş ben hala alamadım çünkü...
rustik halkası yetmediği için öyle kargoda hala gelmesini bekliyoruz
kullandım memnunum şimdilik sadece ocak çerçenesiz olsa daha iyi olurdu yemek taştımı arasına giriyor temizliği zor
masam tamirde
yatak örtüm tamirde bir yıldır yapamadı tüller kısaltılıyor
canım iyi günlerde otur inşallah.evin çok güzel olmuş.odaların geniş ve ferah.eşyalarda konunca çok hoş olmuş.
mutfağında çok güzel duruyor.mutfak dolaplarının çok olması büyük bir rahatlık.sığdıramadım derdin olmayacak. zamanla eksiklerinide alırsın aynı şekilde bizimde eksiklerimiz olacak onlarıda zamanla tamamlarız artık.
yer minderli odan çok şirin.benimde bir odam seninkisi gibi yer minderli olacak.elimiz rahatlayınca takım alacağız.eşimin isteği üzerine şu anda ki takımımızı kayınvalideme vereceğiz.
yatak odası takımınıda çok beğendim.açık renk olması temizlik açısından da görüntü açısındanda çok daha güzel duruyor.benim yatak odası takımım olsun, salon takımım olsun venge.o zaman(evlilik tarihimiz 3 mayıs 2008) koyu renkler modaydı o yüzden almıştık ama şimdi ki aklım olsaydı açık rengi tercih ederdim.koyu renk çok toz gösteriyor.
kızlar eşim salonda ferah oturabilmemiz için, oğluş rahat oynayabilsin diye sadece koltukları koyacakmış.masa olsun vitrin ve konsol olsun onları koymak istemiyormuş.:2:umarım ikna edebilirim.ben onlarında olmasını çok istiyorum.:2:
zeynepcim mutfak eşyalarımı almadı konsolun içide büfede tencere dolu hatta dolabın üstüde

çokta rahat minderler ben koltuklardan daha çok seviyorum
evet özellikle toz göstermez diye aldım memnunum da çekmeceli dolabımın yanlarıda açılıyor :))
bence eşin haklı önemli olan bebiş hem bir odan boş olacakmış yemek odası yaparsın orayı da açıkcası büfeden bende nefret ediyorum kendimizi toplayınca ilk iş onları değişmek olacak