banyo dolabı:
dolap:
banyo dolabında kirli çamaşır bölmesi olsun istiyorum. aynalı olsun istiyorum. bunun dışında çok da fikrim yok açıkcası.
Eki Görüntüle 177709
Eki Görüntüle 177710
Eki Görüntüle 177708
kalebodurlar:
banyodaki kalebodurlar için eşimle biraz zıt düşünüyoruz. o koyu renk tercih edelim diyor ama ben banyo küçük olduğu için hoş olmaz diye düşünüyorum. ben de acaba tabanı koyu renkli yapıp, duvarları açık renk mi düşünsek diyorum acaba?
Eki Görüntüle 177711
Eki Görüntüle 177712
duşakabin:
bu konudaki tercihi eşim yapacaktır eminim. onun istediği fotoğraflardaki gibi kompakt sistemlerden. sizler de kullanan varsa bu tarz duşakabinlerdeki avantaj ve dezavantajlar neler söylerseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 177713
Eki Görüntüle 177714
Banyo dolabı: Ayna tam tezgaha kadar inerse devamlı su sıçrıyor, ona dikkar edin derim. Bir de ayna, aynı zamanda dolap kapağı olacaksa, kapı kulbu için çerçeve falan olsun, yani kulp aynasız bölümde olsun, yoksa parmak izleri dert olur başınıza. Banyo veya küçük tuvalete, ütü masası/merdiven, veya uzun temizlik fırçaları vs. için uzun bir dolap olabilir. Bende var, ütu masam ve merdivenimi koyuyorum, üstte de bir ufak bölüm daha var, kullanışlı oluyor. Şu an banyo tezgahlarının altı nasıl bilmiyorum ama, benim evdeki kapaklı ve arada raf yok. Küçük tuvalete, biraz standarttan yüksek yaptırttım, alt tarafda bir raf var. İki bölmede kova sığabilecek yükseklikte.
Kalebodur rengi konusunda size katılıyorum. Çok koyuya kaçmamak daha iyi.
KOmpakt sistem benim eşimin de tercihi, banyoya sıra geldiğinde biz sizden görüş isteyeceğiz sanırım, şu an ben mutfağa konsantreyim, bu sistemlerle ilgilenmedim hiç.
Son düzenleme: