canım, maşallah evin çok ama çok güzel olmuş çok beğendim doğrusu.manzara ayrı bir güzel baktıkca insanın içi açılıyor.

bütün olan kapılarımız, birbirinin aynısı.

bizim pervaz kısmı abonaz yanlızca.sanırım parke renklerimizde aynı(açık ceviz).odalar müthiş ferah.banyonun renk ve desenleri çok güzel.banyoda ki dolaplı lavabon şekil itibari ile bizimkine benziyor.bizim kinin renki beyaz ve gri.
banyo armatürüne bittim doğrusu çok şık duruyor.rustiklerin çoook güzel olmuş.banyonun duşakabinini de eliniz rahatlayınca, shadowun o güzel compact sisteminden yaptırırsınız.banyoda ki tuvalet yerinin içte olması banyoyu daha ferah yapmış.genel olarak tek kelimeyle süper.
kızlar maşallah ikinizinde evleri çok güzel ve üçümüzün evleride birbirine benziyor.

hepimizde evlerimizde huzur ve mutluluk içinde otururuz inşallah.
bizde iki gündür evyeyle uğraşıyoruz.normalde evyeyi çelik evye almıştık ama çevremizde ki çoğu kişiden dokulu çelik evyelerden alın onlar daha kullanışlı oluyor (temizliği ve leke göstermemesi açısından.) deyince bizde en son değiştirmeye karar verdik.yine tek gözlü damlalıklı ama diğerinde lavabonun iç hacmi daha genişti.az önce mermerciye bıraktım geldim.bugün bizim tezgaha başlayacakmış, yarında montajını yapacakmış.ince ayrıntılarıda biter mi bilmiyorum.mermerci işini bitirince arabordürler işlenir.geriye musluğu ve evyeyi takması kalır.birde boyacı ufak tefek yerler için tekrar girecekmiş.hafta sonu marangoz işlerini bitirmiş onları takıyordu.sadece ayakkabılık ve yüklüğün dış kapakları daha gelmemiş, sanırım onuda hafta sonuna kadar takar yada takmıştır bilmiyorum artık.kızlar bizim taşınmamız büyük bir ihtimalle bayram sonrasına kalacak.napalım geç olsun ama güç olmasın :)