- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
- Konu Sahibi Semrakaya28
Eki Görüntüle 1554844 yeni evime hoş geldinizEki Görüntüle 1554848
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimMisafir odasına ba-yıl-dım yatak odasında biraz daha canlı renkler kullanmanız öneririm
İstikbalden almıştım galiba 2,5 sene oldu tam hatırlamıyorumbende bayıldım güle güle kullan canım..Çocuk odasını nerden aldın acaba
Teşekkür ederim canımSalonun renk uyumu harika. Güle güle oturun inş
bir blog sahibisiniz, bildim mi?Eki Görüntüle 1554844 yeni evime hoş geldinizEki Görüntüle 1554848
Eki Görüntüle 1554844 yeni evime hoş geldinizEki Görüntüle 1554848
arkadaşım bunu yapmana gerek yok ki üstelik salonum diye koyduğun ev çok ünlü bir bloggera ait bloğun adı whitecountryhousee ev fotolarında görebilirsinizbir blog sahibisiniz, bildim mi?
yok artıkk ben de kendisi sanmıştımarkadaşım bunu yapmana gerek yok ki üstelik salonum diye koyduğun ev çok ünlü bir bloggera ait bloğun adı whitecountryhousee ev fotolarında görebilirsiniz
tatlım eklenti yanlış olmuş bi ilgilen istersenarkadaşım bunu yapmana gerek yok ki üstelik salonum diye koyduğun ev çok ünlü bir bloggera ait bloğun adı whitecountryhousee ev fotolarında görebilirsiniz
canım link eklememe izin vermiyor bugün site ben de anlamadım blogspot yazdırmıyor bir türlü çok denedim ama sonra bu yazdıklarımı sileyim dedim onu da sildirmedi sabah sabah sinir etti beni sen google a whitecountryhousee yaz blog çıkar canım güzel bir blog evi daha önce evim dergisi yarışmasında birincilik aldı falan sen seversin cauntry bir incele istersentatlım eklenti yanlış olmuş bi ilgilen istersen
ben siteyi biliyorum tatlıcım diğer görmek isteyenler için demiştimcanım link eklememe izin vermiyor bugün site ben de anlamadım blogspot yazdırmıyor bir türlü çok denedim ama sonra bu yazdıklarımı sileyim dedim onu da sildirmedi sabah sabah sinir etti beni sen google a whitecountryhousee yaz blog çıkar canım güzel bir blog evi daha önce evim dergisi yarışmasında birincilik aldı falan sen seversin cauntry bir incele istersen
anladım canım, aslında yazdıklarımı sileyim diye çok uğraştım dedim "baronesss sanane" ama olmadı ya internetimde ya da sitede bugün bir sıkıntı var, sonuçta arkadaşı rencide etmek istemem gönlünden geçenler bunlarmış demekki Allahım ona daha güzellerini nasip etsin inşallahben siteyi biliyorum tatlıcım diğer görmek isteyenler için demiştim
olsun tatlım yapılan yanlışı söylemek düzeltmek gerekir esasında bu arkadaşa da yardımcı olmuş oluyorsun çünkü izinsiz resimleri aldığı için hukuki işlem başlatırlar mazaallah ki bloglarında özellikle belirtiyorlar bunu.anladım canım, aslında yazdıklarımı sileyim diye çok uğraştım dedim "baronesss sanane" ama olmadı ya internetimde ya da sitede bugün bir sıkıntı var, sonuçta arkadaşı rencide etmek istemem gönlünden geçenler bunlarmış demekki Allahım ona daha güzellerini nasip etsin inşallah
(bu arada çocuk odasını da görmek isteyen vardır belki çünkü soran olmuş o fotoğraflarda gutguturuna diye bir blog a ait)
canım benim çok iyi geldi bu yazdıkların, sabah yazdığımdan beridir içim içimi yiyodu valla biliyorsun beni kimseyi kırmak istememolsun tatlım yapılan yanlışı söylemek düzeltmek gerekir esasında bu arkadaşa da yardımcı olmuş oluyorsun çünkü izinsiz resimleri aldığı için hukuki işlem başlatırlar mazaallah ki bloglarında özellikle belirtiyorlar bunu.
yani arkadaşın bi an önce resimleri kaldırması ve ardından sana dua etmesi lazım
senin yaptığının kırmak ile ilgisi yok tatlıcım benim rahat ol bilmem mi senicanım benim çok iyi geldi bu yazdıkların, sabah yazdığımdan beridir içim içimi yiyodu valla biliyorsun beni kimseyi kırmak istemem
bu ne güzel bir siteymiş. evler çok güzel. dekor için çok emek verirmişben siteyi biliyorum tatlıcım diğer görmek isteyenler için demiştim