• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evimde bunaliyorum..

sinemises

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
21
9
6
39
2.5 sene oldu yeni evimize tasinali.hala alisamadim eve oyle ki eve girince icimi bir huzursuzluk kapliyor ruhum daraliyor.sık sık agliyorum.gecen kıs evime kaynim geldi memleketten.samimiyetsiz sevimsiz hareketler,evimize tek bir "hayirli olsun"lafi etmemeleri ve de tek bir oda disinda evi gezmemeleri,sehrimizi de merak edip gezmemeleri eve guzelmis kotuymus bir yorumda bulunmamalari,evimden gittikten sonra tlavabodaki ayak paspasinda pislik bulmam tuvalette kıllar..neyse bunlari da gozum gormuyor da bu gider gitmez sapasaglam hicbir sikayeti olmayan esim bir gece boynundan bagirmalarla uyandi cok kotu tutulmustu pesi sira gelen tedaviler raporlar izinlerle ise gidemeyip gunlerce evde kipirdamadan yatmalar ve bu hastalik sonrasi psikolojisinin bozulmasi..benim ise dedigim gibi ic sıkıntılarım..esim eve gelince bile onu mutlu karsilayamiyorim..benim suphelendigim bu insan surekli hoca dedigi insanlarla beraber koyde..ve sanirim onlarin etkisinde cok kaliyor.tarikattan falan bahsediyor surekli ve sacma sapan muhabbetleri katlanilacak gibi degil.cocugumu bile koye gittigimizde onunla yan yana koymaya korkuyorum.yani acaba bu insan benim evime kotu niiyetle gelmis olabilir mi..bize evi sirkeyle silin nazar falan var ise gider diye de akil veriyordu bir de.simdi biz niye bu haldeyiz.evin icinde 3 kisi 3ude huzursuz birbirimize agir geliyoruz ne yapmaliyim ne yapabilirim cok bunaliyorum

Ne desem bilemedim.. Yani kaynınızın gelip hayırlı olsun dememesi ve diğer şeyler hiç dert değil. Ben hiç umursamazdım, ben seviyosam mutluysam gerisi vız gelir tırıs gider.
Diğer konuya gelince sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama bilinmez tabi.
O gelmeden önce herşey yolunda mıydı?
Mutsuzsanız çıkın evden. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır :halay:

Bazı yerlerin enerjisi olduğuna inanıyorum. Ben bi yerden ev tutmuştum kendime göre. Gündüzleri iç sıkıntısı sabah güneş doğmadan önce uyanıyordum ve oda da sanki biri varmış gibi. Yeni başlayan güne içim ruhum daralarak kalkardım. Kabus günlerdi resmen kardeşim de aynı enerjideydi dedik olmaz taşınalım o evden 4 ay sonra taşındık ve sıkıntılarım bitti kabuslarım sona erdi. Arkadaşlarla konuşurken biri dedi mezarlıkmış sonra ev yapmışlar üzerine herhalde ondan diye. Bilemiyorum ama ev değişince geçti.

Ne desem bilemedim.. Yani kaynınızın gelip hayırlı olsun dememesi ve diğer şeyler hiç dert değil. Ben hiç umursamazdım, ben seviyosam mutluysam gerisi vız gelir tırıs gider.
Diğer konuya gelince sanmıyorum öyle bir şey olduğunu ama bilinmez tabi.
O gelmeden önce herşey yolunda mıydı?
Mutsuzsanız çıkın evden. Tebdil-i mekanda ferahlık vardır :halay:

Cikalim da nasil.kira degil ev kredi borcunu oduyoruz hala coluk cocuk tasinmak kolay degil

Bazı yerlerin enerjisi olduğuna inanıyorum. Ben bi yerden ev tutmuştum kendime göre. Gündüzleri iç sıkıntısı sabah güneş doğmadan önce uyanıyordum ve oda da sanki biri varmış gibi. Yeni başlayan güne içim ruhum daralarak kalkardım. Kabus günlerdi resmen kardeşim de aynı enerjideydi dedik olmaz taşınalım o evden 4 ay sonra taşındık ve sıkıntılarım bitti kabuslarım sona erdi. Arkadaşlarla konuşurken biri dedi mezarlıkmış sonra ev yapmışlar üzerine herhalde ondan diye. Bilemiyorum ama ev değişince geçti.

Ahh zaten kira olsa coktan degisicem evi

Arada telefondan kuran acın,Bakarâ süresi vb.
Esylarin yerini değiştirin,belki değişik olursa daha çok içinize siner. Bir de ev kuzey cephe mi?O da etkili olabilir

Mezarlikmiymis?Cok korkunco_O

Sizi anlıyorum etkilenmişsiniz fakat bu tip konu açılması yasak diye biliyorum. Çünkü bir sebebi var, mesela ben etkilendiğim için dini içerikli film dahi izlemem. Keşke okumasaymışım konunuzu ama çok geç . Mune Mune lütfen konuya bakar mısınız?

Siz kendinizi soğutmuşsunuz
Ev dediğin 4 duvar
Onu yuva yapan sizlersiniz
Tavanlarından örümcekler sarkan, mutfağı bile olmayan bir evden lüks apartman dairesine kadar 6 farklı evde oturdum 6 senede
Hepsinde ben mutluysam ev güzeldi.
Siz kendi iç sıkıntınızı beton bir yapıya yansıtmaya çalışıyorsunuz
Kaynınız ev gezmedi diye eviniz lanetlenmiş falan değil...

2.5 sene oldu yeni evimize tasinali.hala alisamadim eve oyle ki eve girince icimi bir huzursuzluk kapliyor ruhum daraliyor.sık sık agliyorum.gecen kıs evime kaynim geldi memleketten.samimiyetsiz sevimsiz hareketler,evimize tek bir "hayirli olsun"lafi etmemeleri ve de tek bir oda disinda evi gezmemeleri,sehrimizi de merak edip gezmemeleri eve guzelmis kotuymus bir yorumda bulunmamalari,evimden gittikten sonra tlavabodaki ayak paspasinda pislik bulmam tuvalette kıllar..neyse bunlari da gozum gormuyor da bu gider gitmez sapasaglam hicbir sikayeti olmayan esim bir gece boynundan bagirmalarla uyandi cok kotu tutulmustu pesi sira gelen tedaviler raporlar izinlerle ise gidemeyip gunlerce evde kipirdamadan yatmalar ve bu hastalik sonrasi psikolojisinin bozulmasi..benim ise dedigim gibi ic sıkıntılarım..esim eve gelince bile onu mutlu karsilayamiyorim..benim suphelendigim bu insan surekli hoca dedigi insanlarla beraber koyde..ve sanirim onlarin etkisinde cok kaliyor.tarikattan falan bahsediyor surekli ve sacma sapan muhabbetleri katlanilacak gibi degil.cocugumu bile koye gittigimizde onunla yan yana koymaya korkuyorum.yani acaba bu insan benim evime kotu niiyetle gelmis olabilir mi..bize evi sirkeyle silin nazar falan var ise gider diye de akil veriyordu bir de.simdi biz niye bu haldeyiz.evin icinde 3 kisi 3ude huzursuz birbirimize agir geliyoruz ne yapmaliyim ne yapabilirim cok bunaliyorum

Kaynınız ev iki yıllıkken gelmiş
Hayırlı olsun demek yorum yapmak için çok geç bir Zaman neden evi gezsin ki

Rahatsız olursun diye sadece gösterilen yere girip çıkmış

Senin iç sıkıntının kaynınla vs ilişkisi yok hoca vs diye kurmayın

Alışma sürecinde kendinizi adapte etmemişsiniz eve

Mezarlikmiymis?Cok korkunco_O
Bilemiyorum valla taşındıktan çok sonra arkadaş ortamında öyle lafı geçti. Kabus gibi 4 ay geçirdim orada. İnsan sabah olmasın der mi içim yüreğim sıkılıyordu o sabah karanlığında yatakta uyanıyordum oda ev üstüüme üstüme geliyordu. Neyse geçti gitti çok şükür.

Bu arada tarikat filan olaylarına bağlamayın ya da kaynınızın yaptığı bir şey olarak düşünüp içinizi karartmayın. Bazı mekanlar insanlara iyi gelmez. Bazı yerlerde çok mutlu olursunuz bazı yerler üzer. Ben huzursuz hissettiğim için kendi memleketimi bile değiştmirş insanım. Mutlu hissettiğim yere giderim. Evin borcu bitince ferah hissedeceğiniz eve taşınırsın ya da bu evi kiraya verip başka yere taşınmayı düşünebilirsiniz.

Back
X