2.5 sene oldu yeni evimize tasinali.hala alisamadim eve oyle ki eve girince icimi bir huzursuzluk kapliyor ruhum daraliyor.sık sık agliyorum.gecen kıs evime kaynim geldi memleketten.samimiyetsiz sevimsiz hareketler,evimize tek bir "hayirli olsun"lafi etmemeleri ve de tek bir oda disinda evi gezmemeleri,sehrimizi de merak edip gezmemeleri eve guzelmis kotuymus bir yorumda bulunmamalari,evimden gittikten sonra tlavabodaki ayak paspasinda pislik bulmam tuvalette kıllar..neyse bunlari da gozum gormuyor da bu gider gitmez sapasaglam hicbir sikayeti olmayan esim bir gece boynundan bagirmalarla uyandi cok kotu tutulmustu pesi sira gelen tedaviler raporlar izinlerle ise gidemeyip gunlerce evde kipirdamadan yatmalar ve bu hastalik sonrasi psikolojisinin bozulmasi..benim ise dedigim gibi ic sıkıntılarım..esim eve gelince bile onu mutlu karsilayamiyorim..benim suphelendigim bu insan surekli hoca dedigi insanlarla beraber koyde..ve sanirim onlarin etkisinde cok kaliyor.tarikattan falan bahsediyor surekli ve sacma sapan muhabbetleri katlanilacak gibi degil.cocugumu bile koye gittigimizde onunla yan yana koymaya korkuyorum.yani acaba bu insan benim evime kotu niiyetle gelmis olabilir mi..bize evi sirkeyle silin nazar falan var ise gider diye de akil veriyordu bir de.simdi biz niye bu haldeyiz.evin icinde 3 kisi 3ude huzursuz birbirimize agir geliyoruz ne yapmaliyim ne yapabilirim cok bunaliyorum