• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Banyo Dekorasyonu Yeni evimdeki banyo dolabım

cyd86

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
10.168
6.717
448
Kızlar benim yeni evimdeki banyo dolabım banyomun dışında. Nasıl yani?? :53: dediğinizi duyar gibiyim :1: banyom biraz küçük klozet ve duşakabin koyulduğunda gayet iyi duracak ama banyo dolabını sığdırmaya uğraşırsam çok daralacaktı. banyonun kapısının çıkışında gömme bir alan var ben orayı banyo dolabı koyarak değerlendirmek istedim. Fotoğraflara bakınca ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız sanırım. İşte buyurun fotoğraflar :61:

Bu arada bu da mutfağım

http://www.kadinlarkulubu.com/mutfak-dekorasyonu/445412-cyd86-nin-yeni-mutfagi.html

Son düzenleme:
bence çok hoş olmuş. yeni modellerden birisi. rengi biraz itici geldi bana. sadece krem olsamıydı acaba dedim... alanıda kullanışlı ve ferah yapmış. güle güle kullan.

bence çok hoş olmuş. yeni modellerden birisi. rengi biraz itici geldi bana. sadece krem olsamıydı acaba dedim... alanıda kullanışlı ve ferah yapmış. güle güle kullan.

O alanı kullanmak bana banyoda epey rahatlık sağladı açıkçası. Renk olarak çok düşündüm; zeytin-krem'e karar verdim sonunda :61: Bunda elbette evin genel dizaynı da önemliydi. Yorumun ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim arkadaşım :71:

Akıllıca değerlendirmişsin o alanı. Gayet güzel olmuş. Güle güle otur canım.

canımcım bende ne zamandır banyo dolabını merak ediyodum senin gördüm şimdi çok güzel olmuş kuzum güle güle kullan o alanda kullanmanda çok iyi olmuş banyonu rahatlıkla kullanabilirsin Rabbim tez vakitte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:61::61:

canımcım bende ne zamandır banyo dolabını merak ediyodum senin gördüm şimdi çok güzel olmuş kuzum güle güle kullan o alanda kullanmanda çok iyi olmuş banyonu rahatlıkla kullanabilirsin Rabbim tez vakitte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:61::61:

Amin canım benim sağolasın :70: valla aslına bakarsan daha güzelelri de var tabii ama elimizde olan ile bu kadarını yaptırdık, Rabbim sağlık versin de ileride ev borcumuz azaldıkça yenilerini yaptırırım artık :1:

O alanı bu şekilde değerlendirmeniz çok güzel olmuş gömme bir alan olduğu için hiç sırıtmamış, kullanım açısından da şöyle iyi; sizin tuvaletinizde lavabo var mı bilmiyorum genelde olmayan çok var, evde birinin banyoda işi varken tuvalete girmek için çıkmasını beklemeye gerek yok o alanda lavabo çok işe yarar.

Son düzenleme:
çok iyi düşünmüşsün bence canım. banyoya sığdırmaya çalışıp banyoda duracak alan bırakmamaktansa böylesi daha iyi :)

Back
X