Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

AsK558

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
41
-55
1
24
Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin

Adamın sizden sakladığı bir şey yok ki.
Ayan beyan iki çocuğu varmış. Siz o kadar erken yaşta niye böyle bir evlilik tercih ettiniz?
Eşinizi seviyorsanız onu çocuklarıyla birlikte seveceksiniz. Yok çocukları sevemiyorum diyorsanız yol vereceksiniz eşinize de. Yeni bir çocuk zayi olmadan ayrılın.
Yaşadığı ilişkinin sorumluluğunı bile alamayan kötülükte eşiniz. Ne demek hamileydi o yüzden evlendim. Sevmediği insanla insan ne ilişkiye girer ne de evlenir.
Bu hikayenin tek masumu çocuklar.
Ayrıca ne kadar kötü bir hissiyat annesine benziyorlar o yüzden kötüler denir mi? Biraz o çocukların yerine koysun bu insanlar.

Yeter ki evleneyim de n'olursa olsun demişsiniz.. kusura bakmayın ama suç sizin,evlenmeden düşünecektiniz. Ne aceleniz vardı evlenmek için? O çocukların suçu ne?
Tek suçları eşinizin eski evliliğinden olmaları mı? Kv ile yaşamayı bile göze almışsınız.
Kendi düşen ağlamaz da bari o çocuklara merhametli davranın. Zira siz sonra'dan gelmesiniz. Her şeyi bilerek..

Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
21 yaşında iki çocuklu adamla evlenirken ne düşünüyordun acaba?

Sinirlenmiyim diyorum. Neden okudum ben bunu.
Kusura bakma da 21yaşında kendinden 10 yaş büyük iki çocuklu adamla ailesinin evinde yaşamayı kabul ederek evlenirken düşünecektin bunu.
Hadi sen akılsızdın cahildin. Senin ailen nasıl kabul etti böyle bir evliliği
Gerçekten aklım almıyor nasıl hayatlarınız var böyle.
Yok annelerine benziyorlarmış da yok bilmem ne.
Sen daha kendin çocuksun tee allam yaa.
O çocuklara kinlenme hiç hakkın yok.
Onlar daha çocuk.
Yazık küçücükler daha yaa.

Genelde evlenmeden önce yaparim ederim tutarimlar evlendikten sonra yapamıyorumlara birakiyor kendini evet.
Senin durumda esinin ailesinin sana dedigi birşey yok esinle de iyisin sorun belirtmemissin.
Simdi sorun cocuklara baktıkca annelerini hatırladıgın icin onlara tahammül edememek mi oldu.Bu seni haklı yapmaz ama biliyorsun.Eşi anlasamaz boşarsın da cocuklardan bosanamazsin malum.
Kalbini fesatlıkla doldurma bu düşünceler geldiginde yallah çek onlara.Cocuklarin sucu yok onlar senin sevdigin adamin parcası yahu.Neden bir baska kadının cocugu olarak görüyorsun sadece?
Yaşın cok kücük bir abla olarak sana tavsiyem sorunlari büyütmek yerine kücültürsen hayatin cekilmez olmaz.
Bas basa da cok vaktiniz olur merak etme.

Eşin yaş olarak büyük ama asla olgun değil çünkü iki çocuklu biri olarak 21 yaşında gencecik, sorumluluk alamayacağı biriyle evlenmezdi. Adam kendi çocukları dahil kimseyi düşünmüyor. Ne olgunluğu?

Sizin de ailenize, kimseniz yok muydu? O yaşta iki çocuklu adamla evlendiniz?
İki çocuğa bakıcılık isteyecekleri sizden, yapamayinca da kötü olacaksınız.

Bu arada hemen çocuk yapmayın bari. Bir kaçış umudunuz olsun.

Kızların bu kadar saçma sapan davranması artık beni çok üzüyor. Böyle kızlara kendin ettin kendin bul ne halin varsa gör diyesim geliyor bazen , ama sonra füşünüyorum ki bu kızları bu sağlıksız psikolojiye iten bir sürü neden vardır. Ailesinden kaçmak isteyen , sevgisiz kalmış vs vs bir sürü nedeni olabilşr. Temel neden yine aile . Herkes çocık doğurmamalı

Esin sapik gibi gorundu gozume sende cok saf bir cocuk. Koca iki cocuklu adam kendinden 12 yas kucuk daha kendisi cocuk olan biriyle evleniyor bu asla masum degil sevgi falanda degil. Senin aklin yoktuda ailen buna nasil izin verdi bu yasta sadece bosanmis olsaydi bile olmamasi gereken bir evlilik. Yapacak birsey yok gibi alismaya calisacaksin

Kusura bakmayın ama burda ben sadece çocuklara üzüldüm. Bir babane torunlari için nasıl böyle konuşur. Annelerinin neden babayı terkettikleri belli. Kadın kendini kurtarmış yani. Sevmeden evlenmiste hamilele olduğu içinmişte geçin bunlari. İkinci cocuk nasıl oldu ozaman. Ayrılacak olan adam ikinciyi neden yapar. Herşey bir yana siz tüm bunları bilerek evlenmişsiniz. Ve şimdi hayal ettiğiniz şeyler gerçekleşmez diye aman diyim acısını o çocuklardan çıkarmayın. Bu hikayede yanan onlar çünkü. Evde kimse sevmiyor çocukları ne kadar kötü ve sürekli anneleri kotuleniyor. Siz tam tersi kol kanat gerin sevin onlari.

Çocuklara gücün yetiyor dimi,analarına benziyor muş size mi benzeyecekti?
Annesi arasa vayy kocamı niye arıyor olur,aramasa sorumsuz anne olur kocanıza söyleyin çocukların sağlığı için anneye göndersin ,maddi imkanlarını önlerine sersin sizden uzak tutsun.
Bir de aldıracak mı doguracak mı o kısmı sizi ilgilendirmez kabul ederken düşünseydiniz

Çocuklara bakarım derken tam olarak neyinize güvendiniz? Hiç çocukla alakanız olmadığı o kadar belli ki. Oyuncak bebek sanmıştınız galiba.

Eşiniz yalan söylüyor, gayet tabi ilk eşini sevdi, o kadar sevdi ki 2.çocuğu yaptı. Saçma sapan düşüncelerle beyninizi doldurmayın. Siz bir yalancıyı aldınız koynunuza gerçek bu.

Back
X