merhaba arkadaşlar 8 temmuzda evlendim konyalıyım.ankaraya gelin geldim.2 aydır evde oturuyorum.iş arıyorum daha bulamadık. canım accayip sıkılıyo ailemi özlüyorum bir gün konuşmasam yapamıyorum.gurbete alışmak çok zor.eşime yansıtıyorum ister istemez.yemek yapıyorum ev işi yapıyorum tv izliyorum ama hep içimde bi sıkıntı var.eşimide çok üzüyorum bu yüzden.artık senin ailen benim diyo haklı sonuna kadar.ama bende haklıyım benm burda kimsem yok onunda ailesi burda değil.burda yalnızız.arkadaşımda yok gidip gelsem.ne yapmalıyım arkadaşlar.geçermi b durum sanki burda yapamıycakmışım gibi. hep konyaya gitmek istiyorum.çalışmaya başlayınca geçermi acaba alışırmıyım bu şehre...eşimi çok seviyorum onu üzme istemiyorum.bu durumuma çok üzülüyo.hergün eve geliyo işten çıkar çıkmaz.hafta da iki gün dışarı çıkıyo bunaldığım için sağolsun.
benim gibi yeni evlenen arkadaşar fikirlerinize yaşadıklarınızı duymaya ihtiyacım var
benim gibi yeni evlenen arkadaşar fikirlerinize yaşadıklarınızı duymaya ihtiyacım var