bende ist ye gelin geldım bundan beş yıl önce hiç kımsem yoktu ailem ankarada bütün cevrem ankaradaydı.burda kayınvalıdem oturuyodu onla aramızda baya vardı.sık sık gidip gelemıyoduk halıyle.evlendıkten 3 ay sonra kursa yazıldım kurs bana iyi gelmışti arkadaş ortamı felan yaptım ama kurs bitince koptuk çok zorluklar çektım anlatamam eşimle hep kavga ediyoduk bu yanlızlık yüzünden onunda yapacak bişeyi yoktu tabi.sonra bi kaç daireden komşuluklar kurdum ama kafama görede yoktu yaşları büyüktü.öyle böyle dedim en iyisi çocuk yapım sıkıntım hafifler dedim oyalar benı diye düşündüm hamıle kaldım hamıleliğimde panık atak geçirdim ailemı kardeşlerimi çok özlüyodum çok zor gerçekten yaşayan bilir.samımı bi arkadaşım yoktu iki çıft laf edelim bunalıma girdim resmen.çalışamıyorumda . bebeğim doğdu zamanımı tamamını onunla geçiyodu iyikide yapmışım.sıkıntım biraz hafiflemıştı.yinede tam anlamıyla alıştım denemez sevemedım gitti yani bu şehri.![]()
işte bende bundan alışamamaktan korkuyorum.konya yakın aslında hızlı trende yapıldı gelir gidesin diolar ama öyle olmuyo ha deyince gidemiyosun.iş arıyoruz oluverirse die kursa felanda gidemiyorum.hafta sonu konyadaydım sanki hiç evlenmemiş gibi oldum eşimi çok ösledim ama evimi değil: