Yenı evlendm bın pışmanım yaa ben geldım natlus78

Bugün hangi dizi karakterine büründünüz kuzum ? :1: :

Son düzenleme:
bazen karşımızdakine
haklısın, haklıymısın, doğru söylüyorsun,
yanılmışım, yanlış yaptım, vs.
gibi
cümleler kurabilmek ne kadar önemli hayatta değilmi.
bunu becebilenler hafif insanlar. ne kendine ne başkasına yük olmayanlar.
beceremeyenler, yenilen pehlivan güreşe doymazmış hesabı hem kendini hem karşısındakini yiyip duruyor işte.
zor insanlar zor hayatlar.

Ilk konunuzu okudum.

"Ferhunde" sen misin? (=

Konusulan konusulmus, 2. defa konu acmanin mantigi nedir?

Ikinci evliliginizi yapmissiniz, konuyu anlatis ve kisilere karsi tutumunuz ve hatta bu konuyu acarkenki uslubunuzla ilk evliliginizin neden bittigi cok belli oluyor. Bu da cok uzun surecekmis gibi gorunmuyor. Yine de hakkinizda hayirlisi..

dogru duzgun uslupla konusan insanlari "kibarciklari oynuyorlar" diye adlandiran insandan ne beklenebilir ki? seviye hala kibariyenin annesi

diğer konuyu okumuştum arkadaşlar gerekenleri yazmışlar diye ben yazma gereği duymamıştım
bu tarz insanlar çok var malesef
kendi çocuğuna birisi aynı lafları söylese
dünyanın en terbiyesiz insanı olur
ama kendisi başkalarının çocukları hakkında istediği gibi konuşma hakkı görüyor kendinde
sizin bir porbleminiz var belli ama bu anlatım tarzınız bozuk kusura bakmayın

Natlusun ilk konusunu da biliyorum. Şimdi böyle bir konu açmanın amacı nedir? Yani ne için bizden fikir ya da yardım ister? Tüm söylediklerine karşı eşinin ona tavır almadığını söylemek için mi? Yani ben bu kullanıcının erkek olduğunu düşünüyorum. Buraya da eğlenmek için giriyor. Çünkü hiçbir dişi belirtisi yok. Hiçbir sevecenlik yok.

Selam arkadaşlar özledınızmı benı şaka bır yana ısden ayrıldım o yuzden gıremedım yogunum ıs görusmelerım var. bu arada konum bayağı ragbet görmüş ılgı cekmıs sagolsunlar kapatmıslar :) ya sımdı ben derdımı anlatamadım galıba sanırım ben harıc burdakı tüm arkadaşlarım asılzade.kıbar.görgülü.br görgüsüz benım gıbı lanse edılmıs :) neyse gelelım saadete, bu yazdıklarımı merak etmesın herkes esımede söyluyorum senın kardesın boyle cocuklar boyle ne yazdımsa hepsını esımede soyledım, kımse sevınmesın ne dayak yedım, ne laf ısıttım, nede baska bırsey. cunku esımde demekkı bılıyor bu dedıkerımın dogrulugunukı sesını cıkarmadı. evet askım kardesım bıraz kıskanc :) bırazmıs hehehe :) ıdare et sen onu. ablalık yap ona dıyor 30 yasındakı kadına :) kızlar gorsenız benı bılem dover bana cadı kotu gelın dıyonuz :) cocukları sızde gorsenız sızde bogasınız gelır ıddıa edıyorum hala arkasındayım soyledıklerımın :) acık sozlu dobra bırı oldugum ıcın elestırılerı tınlamıyorum, burda kıbarcıkları oynayamam başka arkadaşlar gıbı,

Biz kadınların uğradığı şiddete sevinen tiplerden değiliz. Demek ki eşiniz de sizin gibiymiş. Tencere kapak olmuşsunuz, gül gibi gecinip gidiyorsunuz.

Derdiniz ne o halde? Kibarcık olmayın, cocuklara şeytan, kayınvalideye salak deyin, sonra gelin KK da dertlenin... Madem eleştirileri tınlamıyorsunuz(?) neden ikide bir konu acıyorsunuz?

Maalesef sadetle aranızdaki mesafeyi kısaltamamışsınız.

yinemi geldi bu çocuklara mecazi anlamda şeytan diyen kadın...:27::27:

natlus abla yinemi aynı konu :52::52::52::52: derdin ne abla senin eğer ki bizlerin yardımcı olmasını istiyorsan biraz üslup değiştir lütfen rol kesme kendin gibi ol ama kimseyede hakaret etme hor görme kınama gün gelir canavar dediğin çocuklardan daha beteri senin çocukların olabilir... o yüzden paşa gibi anlat derdini yada eski konundaki gibi ol bizde uzatalım ayaklarımızı alalım cips ve kolalaları izleyelim filmimizi :1::1::1::1::10::10::10::10:

Back
X