- Konu Sahibi nanymchpee
-
tabi canim , seve seve..
benimde sormak istediğim bişey var.yakında kuzenim evleniyor.kendisi mor ve kırmızı rengini çok sever.koyu ve canlı moru beyaz ve toz pembe kombinasyonuyla kullanmak istiyor.kırmızıyı da siyah ve beyazla kombinasyon yapmak istiyor.fakat hangi kombinasyonun salona ve yatak odasına uyacağına karar veremedik.renklerin psikolojik olarak etkisi çok büyük.sitelerde araştırıyoruz.kimisi yatak odasında moru kullanmayın diyor.kimiside kırmızıyı kullanmayın diyor.sizde yatak odasına hangi renk kombinasyonu salona hangi rek kombinasyonu yapmak gerekir.Not : beyaz ağırlıklı olacak)
şimdiden teşekkür ederim yorumunuz için
merhaba hayatım sen iç mimarmışsın yanlışanlamadıysam rica etsem hatta yalvarsam bana yardım edermisin ya çok çaresiz kaldım
burda bir mimar varken bana laf düşmez ama naapıym duramadım benim de salonum keşke seninki kadar büyük olsaydı ben senin yerinde olsam eşyalarda yer değişikliği yapardım ..mesela tv yi yanındaki 3lü kanepenin yerine koyardım o 3lü kanepeyi de tekli koltukların yerine..teklileri tv nin tam karşısına..diğer 3 lü kanepeyi de masanın önüne pencereye doğru bakacak şekilde koyardım halının birini bu döşediğim koltukların tam ortasına diğerini de yemek masasının altına koyardım..köklü değişiklikler tamam ama benim gibi buna fırsatın yoksa en azından yer değişimi yeni hava katar salonuna..ben aynen sana anlattığım gibi istiyordum salonumun oturma şeklini ama salonumun uzunluğu malesef buna müsade etmiyor..
Emeğine sağlık canım çok güzel modeller koyu kahve olan salna bayıldım resmen okadar mı güzel olur bir oda.çok teşekkürler canım topiğini sık sık ziyaret edicem yeni kombinler bekliyoruzzzzzzzzzzz
bu başlık süper olmuş yaa hele de açan bir mimarsa yeme de yanında yat tam benim aradığım başlık olmuş teşekkürler arkadaşım
burda birbirimize fikirler vermeye çalışıyoruz elbette ama uzman gözünden bakmak ve fikir almak harika olacak ben de salonumu eklesem biraz renk katmak adına neler önerirsiniz her türlü eleştiriye açığım...
resimleri buraya neden ekleyemiyorum anlamadım kiibari linkini vereyim
http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/495440-tablo-saat-yoksa.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?