- Konu Sahibi nanymchpee
hmmm eklediginiz gri kucuk puntolu sofayi begendim , ama madem patchworkleride kattiniz secenekler arasina.. ben biraz daha uyumu yakalamak adina pembe patchwork koltugu tercih edebilirdim.. hele birde perdenizle uygun tarzda kaplattirirsaniz tadindan yenmez.. ama icine perdedeki renkten yogun katmayin, en fazla 3-5 parca olsun .. amac isigi yakalamak ..
hali dusundugumuz gibi aydinlatmis.. ama halinin yonu yanlis , resmen gozumu isirdi benim ordan :) hemen , hemen degistirin yonunu.. dikdortgen bir haliniz var, koltuklar L seklinde , demek ki hali koltuklarin disina tasmicak.. halinin uzun kenari tv unitesine baksin.. yada soyle diyelim uzun kenar , uzun koltugunuza bakacak.. ay ay ay simetriiiiii :)))
benchle ayni kumasta olabilir, ama bu kez cok takim takim durabilir.. amaeger takim yapmazsanizda bu sefer iki farkli patchwork ayni ortama cok gelebilir.. tercihi size birakiyorum mecburen.. :) bi dusunun hangisi daha az gozunuzu tirmalar on gore ..
patchworkü begenmenize cok sevindim :)) dediğinizi gibi perdeden de 1-2 parca bir şey alıp vericem.. sadece benchi patcwork yaptırayım o zaman ben.. takım gibi duran şeyleri çok sevmiyorum.. bu durumda tekli koltuk/sofa rengi için öneri hala ''haki-beyaz -kirli beyaz-bej'' midir? yoksa o patchwork içindeki kumaşlardan en düz ve perdeyle en uygun olan açık renkli düz bir kumaş mı seçmek gerekir?
bu arada halı yönünü öylesine koymuştuk ama nişamlımla aramızda da bu yön konusu konusuldu tabii :) şimdi daha bir emin olarak yanlamasına koyucam..
çoooooook teşekkür ederim