Yeni evlenecek kardeşinize bir konuda yardım lütfen :( :(

slowly26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
383
32
118
Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama bir küçük sorum olcak.Ben allah kısmet ederse ağustosta evlenicem.Eskişehirden kastamonuya gelin gidicem inşallah:nazar:

Şimdi ağustosun 14ünde eskişehirde kınam olucak 15i kastamonuya gideceğiz 16'sında orda erkek kınası var allah nasip ederse 17'sinde de kastamonuda düğün olacak.Erekek kınası orda adetmiş öyle yapıyrlar.

Ben kastamonuda degilde eskişehirde fotoğraf çekinmek istiyorum.Herşeyi ayarladık.14'nde kınadan önce fotoğraf çekimine gidecektik öyle ayarladık.Ama adam bize kastamonuya gitmeden fotografları seçin dedi.Şimdi çekindikten sonra seçemeyiz kınam var ertesi gün gelin alıcı gibi birşey olcak ben evden gelinlikle çıkacağım oyle kastamonuya gideceğiz arasa sıkıştıramam.Bir daha kimbilir ne zaman geleceğiz eskişehire sonrada seçemem.

Bende dedim ki kınadan bir gün önce gidelim çekinelim akşamına rahat rahat fotoğrafları seceriz.Kınaya sıkıştırmayız dedim.Anneme soruyorum bana trip atıyor cevap vermiyor yani. Bende on kere evlenmedin ne yapacagımı bilmiyorum bana bir akıl verir misiniz nolur

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun :9::9::9::9:

Fotoğrafların acelesi yok, daha sonra seçeriz deyin fotoğrafçıya.
Zaten seçmek de kolay olmuyor. Öyle kısa sürede seçmeniz biraz zor...

Evleneli 8 ay oldu.Hala resim seçmedik :1: Çok takma be güzelim.Elbet seçersin.Bunun için strese değer mi hiç?

ya ta kastamonuya gidicem ne ara gelicem ne ara secicem ben tezcanlıyımdır benimki benden daha sabırsız ne bileyim taktım kafama :D

Ayyy en büyük derdiniz bu olsun :)) Fotoğrafçıya mail adreslerinizi verin size fotoları mail atsın ordan seçin sonra seçtiklerinizi kargoyla yollasın aklıma bu çözüm geldi.Şimdiden mutluluklar...:16:

evlendikten sonra ailenin yanına gelmeyecek misin
ne bilim el öpme bilmem ne
bence acele etme ben sakin seçtiğim halde poster yaptirdigim fotodan pişman oldum sonradan
ayrica düğün öncesi o havaya girmeden gidip suslenip fotoğraf çektirmek nasıl olur bilmem pek mantıklı gelmiyor

Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama bir küçük sorum olcak.Ben allah kısmet ederse ağustosta evlenicem.Eskişehirden kastamonuya gelin gidicem inşallah:nazar:

Şimdi ağustosun 14ünde eskişehirde kınam olucak 15i kastamonuya gideceğiz 16'sında orda erkek kınası var allah nasip ederse 17'sinde de kastamonuda düğün olacak.Erekek kınası orda adetmiş öyle yapıyrlar.

Ben kastamonuda degilde eskişehirde fotoğraf çekinmek istiyorum.Herşeyi ayarladık.14'nde kınadan önce fotoğraf çekimine gidecektik öyle ayarladık.Ama adam bize kastamonuya gitmeden fotografları seçin dedi.Şimdi çekindikten sonra seçemeyiz kınam var ertesi gün gelin alıcı gibi birşey olcak ben evden gelinlikle çıkacağım oyle kastamonuya gideceğiz arasa sıkıştıramam.Bir daha kimbilir ne zaman geleceğiz eskişehire sonrada seçemem.

Bende dedim ki kınadan bir gün önce gidelim çekinelim akşamına rahat rahat fotoğrafları seceriz.Kınaya sıkıştırmayız dedim.Anneme soruyorum bana trip atıyor cevap vermiyor yani. Bende on kere evlenmedin ne yapacagımı bilmiyorum bana bir akıl verir misiniz nolur

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim Allah razı olsun :9::9::9::9:

Allah Mesut etsin inş canım kolay resimleri çektirirsiniz email adresini ver sana yollasın sen beğenirsin yine istediklerin olur telefonla hallet bi yakınından rica et resimleri onada gönder beğendiklerini bitti gitti

bizimde farklı şehirlerde oldu o işler...kargoyla yolladı fotoları fotoğrafçı...biz seçtiklerimizin numarasını maille yazdık sonra albüm hazırlandı...

bizim fotoğraf çekimleri düğünden 1 hafta önce oldu rahat rahat, ama fotoğrafların hazırlanıp seçilmesi için yaklaşık 2 ay bekledik, sonra basımı felan derken en son 5 ayın sonunda herşey elimize ulaşmış oldu. yani çok aceleye getirmeyebilirsiniz fotoğrafçı bekletsin siz seçip alıncaya kadar hem ailenizin yanına illaki bi ara gideceksiniz değil mi ? düğün öncesi iki ayağınızı bir papuça sokmayın bence hiç o dönemde zaten çok yoruluyorsunuz rahat rahat yapın derim ben.

Ben ayni sehirdeydim de gidip secmedim ayol hersey değişti gelisti bi sistem kurmus fotografci sana sifre veriyor ordan giriyorsun tum fotolar orada ama indirilip kaydedilmiyor ve kalitesi düşük sekilde neyse altlarinda tik atilan kutular var fotolarin basilmasini istedigini tikliyosun o kadar ne kendilerine zor ne musteriye valla.
Daha sonrasinda elbet gidersin isterse 1 yil olsun fotolari silemez aceleye getirme.

Son düzenleme:
:) Bende kastamonuya gelin geldim.Neresine merkezemi geleceksin ? Çok tatlı heyecanlar...Fotoları size maille filan ulaştırsalar ve seçtiklerinizi çıkartsalar oluyormu ? Siz fotoğrafçıya danışın bence...

:) Bende kastamonuya gelin geldim.Neresine merkezemi geleceksin ? Çok tatlı heyecanlar...Fotoları size maille filan ulaştırsalar ve seçtiklerinizi çıkartsalar oluyormu ? Siz fotoğrafçıya danışın bence...

merkezdeyim canım bende allah nasip ederse öyle olacak bakalım tesekkür ederim yorumun için :D

Back
X