- 17 Temmuz 2018
- 4.193
- 19.426
- 208
- Konu Sahibi turuncu_vosvos
Evlilik ben için bı başarı göstergesi değildir hanımefendi. Biraz saygı lütfen. Kaderinde yazılı olan ve Allah'ın size nasip olarak sunduğu bı şey nasıl başarı olabilir. Ben evlilik dışında özellikle kızların sanata bilime kendine yetiştirmeye yönelmesini daha doğru buluyorum. Üzülüyorum bu kadar gereksiz konulara bu kadar kafa yormalarina .Bu sizin gözünüzde evlenenleri kıskanmak oluyorsa kıskanç diyin siz bilirsiniz. İlerde bı gün kızım olursa karatinin ağırlığını yarıştırmak yerine kafanın içindekileri yaristirmasi gerektiğini söyleyeceğim.
Doktora yapıyorum ve evlilik aşamasındayım ikisinin bir arada yürütülebildiği konusunda yorum yapmadan edemedim :) Ben sevgilimle tanışmadan önce evliliği kesinlikle düşünmüyordum ama farklı ülkelerin vatandaşlarıyız, kendimize ikimizin ülkesi de olmayan bir ülkede hayat kurmaya çalışıyoruz vize işlemleri için en uygununun resmi nikah olduğuna karar verdik. Çeyiz olayımız falan zaten yok, düğün de yapmıyoruz. Zaten beraber yaşıyoruz hali hazırda, resmi nikah sadece bürokratik işlemler için yapacağımız bir şey. Benim için gayet sakin geçen bir süreç oluyor.