İnsanlar evlenirken, evlilik haazırlığı yaparken heyecan duyarlar ve bunu çevrelerindekilerle paylaşmak isterler. Bundan daha normal bir şey yok. Ve evet o dönemde dünya müstakbel gelinin etrafında döner. Hesaplayamadıkları şey, çevrelerindeki onları kıskanan, kendi yaşamadıkları duygular için kin duyan, sahip olamadıkları için aşağılayan insanlar.
Yeğenim haziran sonu evleniyor, ben evleneli 7 sene oldu. 7 sene önceki heyecanları uzaktan da olsa onunla birlikte yaşıyorum. Aldığı her şeyi gösteriyor, fikir alıyor. Ben onun evi için deli gibi alışveriş yapıyorum çeyiz düzüyorum resmen. Ailece düğün telaşındayız, ne alsak, ne yapsak, ne giysek, eksik kalan bir şey var mı diye düşünüyoruz. Gelinlik seçerken yanında olmak için 600 km yol gittim geçen hafta. Keyifli şeyler bunlar.
Paylaşımlarını gördüğünüz insanlar çok yakınınız değilse ve çok sık paylaşıyorsa bu tip şeyleri, görmekten sıkılmanız normal. Onun da çözümü görmezden gelmek. Düğün sezonuna giriyoruz ve sosyal medyada bu tip paylaşımlarla çok karşılacaksınız malesef. Rahatsız oluyorsanız bakmayın. Ama insanları bu konuda eleştirmeyin. Çünkü o sürece girdiğinizde siz de pembik bir gelin olacaksınız muhtemelen.