Yeni evlenenlere sesleniyorummm

Yorum yapacaktimda baktim cok mutlusun :KK48:olur ya illaki kolaymi farkli iki insanin bi arada yasamasi zamanla otutur hersey:21:
 
Öncelikle çoooooooooooooookkk tesekkür ederim vaktinizi ayırıp bana bu kadar çok sey yazdığınız için..siz baya mesafe katetmişsiniz bu yolda..tek kelimeyle BRAVO ... Ben eşimi pof poflamayı hiç beceremem iyi oldu bunları duyduklarım evde olsaydım anında denerdim ama ne yazıkki tatile gidiyorum yoldayım eşim sonra gelicek.. Neyse gelince yaparım artık:21:
 
çok kinci olamama huyumu seviyorum bilmiyorum herevliliktede böylemi oluyor ama biz tartıstıktan sonra ilerleyen günlerde beni gercekten mutlu edicek birsey yaptığında o samimiyet ve güveni hissettiğim zaman yasadığım kötü olayları pek düşünmüyorum.aklıma gelmiyor yani. O an dünyanın en mutlu kadını ben oluyorum.. Buda evliliğin büyüsü olsa gerek...
 
Can'ım yıkmak en kolayı.. İnan bu tür olumsuzluklar her ailede olabiliyor.. Zengin olsun fakir olsun 4X4 lük aile ben hiç görmedim... Yapıcı olmaya çalış.. Bilhassa biz hanımlar ortayı yumuşatarak olayın büyümesine engel olabiliriz.. Mesela çok ağır tartıştığınızda yanında durup onu dinleme başka bir odaya geç sinirinin geçmesini bekle.. O kızdığında sende kızma.. Biriniz dindirici olsun ortalığı .. Neden hep hanımlar diyebilirsin ama eğer evliliğimiz güzel gitsin istiyorsak bunu yapmalıyız.. Eşinle konuşmayı dene onun hoşlandığı konulardan bahsedin bir süre, daha sonra senin de hoşlandığın konular Hakkı'nda konuşmaya da başlarsınız .. Mesela tv falan izlerken ona doğru değil tv ye bak (maç bile olsa) bu aynı bakış açısına sahip olduğunuz hissi verir ona.. Asla suçlayıcı konuşma.. Bişeyler ima etme.. Mesela "faturaları hala ödememişsin elektrik kesilince mi ödemeyi düşünüyorsun illa benim mi söylemem gerek" yerine "hayatım yoğunsun farkındayım ama faturaları Nasıl ödeyelim istersen ben de ödeyebilirim.." Şeklinde söylersek daha pozitif olursak dönüşüm de pozitif olur.. Allah korusun ayrılsan vs daha iyisi olur diye hiç düşünme.. Bu tür sebeplerden Ayrılık yaşayanların çoğu pişman oluyor.. Hatta eşine hala aşık olanları bile duydum.. Genç beyin adlı bir dergide okumuştum.. Aranızdaki bağı güçlü tutun.. Sevgidiği şeyleri yapın mesela evdeyken Mısır patlatın hadi film izleyelim mi beraber gibi.. ❤️ Hatta filim seçimini ona bırakın ; Mısır'lar benden , biletler senden :-)
Pozitif olursak hayat her zaman çok daha kolay olur.. Eşini sevdiğini belli et ona dokun masaj yap..
Ne yaparsan aynıları sana yol su elektrik olarak dönecek merak etme :-)
Mesela uyurken sarıl, duştan çıkınca kendini öptür hem sünnettir bu (sıhhatler olsun öpücüğü,anlından),
Kokuna,kaslarına bayılıyorum de.. Ada'm kendini senin gözünde tahtta oturan bir kral sansın :-)
Anneleri bunları yaptığı için onlar hep 1. Planda oluyorlar
Aslan oğlum kaplan oğlum diyorlar..
Aslan kocam, yakışıklı kocam, bi tanem,yiğidim , De :-)
Mesela ben kavanoz açabiliyorum gayet kolay yanı, ama eşim evdeyse ona götürüyorum tatlım açabilirmisin diyorum açıyor veriyor ee diyorum tabi senin kasların var :-) sanki savaş kazanmış gibi bi kabarmalar bi havalar :-)
Yani iyi davransak bişey kaybetmiyoruz aksine kazanıyoruz.. Ailesi Hakkı'nda vs. Asla olumsuz bişey söyleme.. Mesela kv gittiniz anne çok güzel olmuş yemekler ellerine sağlık vs. eşinde duysun seni daha çok sever inan.. Kv de kıskanmaz sizi mesela :-)
Aldığım bir kaç eğitimden biraz bişeyler biliyor gibiyim yanlış anlama sakın.. Fikir vermek istedim.. Biraz uzunca oldu Hakkı'nı helal et.. Rabbim korusun yuvalarımızı, şeytana nefse uydurmasın... Selametle

ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık. yada parmaklarına :D aynen öyle oluyor. Öveceksin birazda pohpohlayacaksın. Kocan değil mi şımart bişey olmaz.
 
image.webp
☺️☺️☺️

ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık. yada parmaklarına :KK70: aynen öyle oluyor. Öveceksin birazda pohpohlayacaksın. Kocan değil mi şımart bişey olmaz.
 
Back
X