Ben ucuk pembe gymk istiyorum rebklide tac sence nasil.olir
haha adamına söyledin canım , bende zayıf değilimhatta sözdeki halımden 5 kilo fazlayım. Nişanlım bile zayıfla diyor .. ama şu sıra başka problemlerımız var .. Rejim değilde kendılığımden kilo vereceğim bu gidişle...
durum şu canım daha biz ne eşya ne gelınlık baktık, düğün 3 mayısta. nikahta 14 şubatta, biz geçen sene martta sözlendik , Nişanlımın ailesinin 4 katlı evleri var, birinde kendı diğerinde kızı diğerlerinde kiracı oturuyor. Babama isteme sırasında kayınpederım ne istersin diye sordu , babamda altın filan istemiyorum ben dedi evleri olsun kirada oturmasınlar yeter dedi, kayınpederımde söz verdi gerekırse kendım çıkarım yıne evsız bırakmam onları dedi. Nişanlımda işi biraz uzak evlerıne işe yakın bir yerden ev almak istediğini söyledi aylar önce, bende aileme öyle dedim. tamam dediler kira vermeyın kendı evınızı ödeyin. şimdi düğüne 3 ay var şimdiye evi almamız lazımdı , bu sefer nişanlım kendı ailesiyle konuşmuş kira da oturalım evi başka yerden alalım yatırım amaçlı sonra o aldığımız evı ileride daha pahalıya satarız yatırım yapmış oluruz dedi. bana söylediğinde saçma geldı, yatırım çünkü sonrakı iş önce insanın kendı evı olmalı dedim. sen risk almıyorsun dedi bağrıştık , kavga ettik sonra tamam senın dediğin olsun dedim . ama babam duyduğunda çok kızdı ne yapıcam bilmiyorum
durum şu canım daha biz ne eşya ne gelınlık baktık, düğün 3 mayısta. nikahta 14 şubatta, biz geçen sene martta sözlendik , Nişanlımın ailesinin 4 katlı evleri var, birinde kendı diğerinde kızı diğerlerinde kiracı oturuyor. Babama isteme sırasında kayınpederım ne istersin diye sordu , babamda altın filan istemiyorum ben dedi evleri olsun kirada oturmasınlar yeter dedi, kayınpederımde söz verdi gerekırse kendım çıkarım yıne evsız bırakmam onları dedi. Nişanlımda işi biraz uzak evlerıne işe yakın bir yerden ev almak istediğini söyledi aylar önce, bende aileme öyle dedim. tamam dediler kira vermeyın kendı evınızı ödeyin. şimdi düğüne 3 ay var şimdiye evi almamız lazımdı , bu sefer nişanlım kendı ailesiyle konuşmuş kira da oturalım evi başka yerden alalım yatırım amaçlı sonra o aldığımız evı ileride daha pahalıya satarız yatırım yapmış oluruz dedi. bana söylediğinde saçma geldı, yatırım çünkü sonrakı iş önce insanın kendı evı olmalı dedim. sen risk almıyorsun dedi bağrıştık , kavga ettik sonra tamam senın dediğin olsun dedim . ama babam duyduğunda çok kızdı ne yapıcam bilmiyorum
Canim kiyamam canin sklmisbostan yere dufun arifesinde uzmusler seni sonucta soz vermis babasi sozunde durmasi lazimdi
Baban hakli bencebenim ev alma durumum var olsa hemen oturabilcegim ev alrdm kirada yasamak cok zor yatirim icine gerek yok haklsin ama kuzum bunun için arani bozmaya değmez elbet orta yol bulunur cok cok mutluluklar
Gerçekten başka yerde ev alıp kiraya para vermek saçma değil mi, millet para havaya gitmesin , eşyalar taşınıp durmasın diye her türlü şartı zorlayıp alabilme gücü varsa kirada oturmama peşine düşüyo.. Hani hiç alamayıp kirada otursanız tamam , ilerde alırsınız . Ama yatırım amaçlı ev alıp kiraya para verme fikri cok farklıymış. Ama bu sebeple de aranız bozulmasın ya aklın yolu birdir o da farkına varır bence saçma olduğunun .
Bize de saçma geldı canımama nişanlım biraz dediğim dedik biri kendı doğrularını savundu hep, aramı bozmak istemediğim için iyi davranmaya çalışıyorum. Zaten artık babam konuşacak ailesiyle, başta söz verdiniz tutmadınız diye, annemde nişanlımla konuştu sen çok ilerisini bilemessin bugünkü anın senın için daha önemli dedi, yatırım sonraki iş dedi ,babası istemiyor dedi,Sonuç ne olur bilemem ama inş bu çocuk ev alınca ileride sen yatırım yapmamı istemedin demez.
Canm daha kisa surede yaptir nikahini. Dugun heyecani olmaz diye dusunu
sağol canım evet fazlasıyla üzüldüm, nişanlıma güzel mesajlar atıyorum iyi davranıyorum şu sıra , ama benim malda mülkte gözüm yok, oda biliyor bunu, evi de zaten yarısını kredi ile alacaktık. Nişanlım bir ara annemi aramış , hala kendi düşüncelerini söylemiş, annemde babası istemiyor demiş. Başta ne konuşulduysa onu istiyor gibi şeyler söylemiş. Şurda nikaha 29 gün kalmış neler yaşıyoruz.. Bilmiyorum sonumuzu canım ama tabii hemen kestirip atamam. Orta yolu bulanacak . Babam onun babasıyla konuşacak hafta sonu .
Hakkinzda hayrlisi kuzum hafta sonu orta yolu bulursunuz INŞALLAH bizede gelismelerden haberdar et[/QUOTa
amin canım süreklı dua ediyorum Hayırlısı olsun diye... Tabiki gelişmeleri yazarım
canım dün akşam yine konuştum nişanlımla, ben işe yakın bir yerden ev almak istemiyorum , orda kirada oturalım . annemlerin oturduğu evin kirasını alırız dedi.. yada annemlerin en alt katta kiracıyı çıkarıcaz biz oturacağız dedi. Evide yatırım için başka yerden almak istiyorum dedi. Açıkçası annelerinin alt katında oturmak işime gelmiyor .Çünkü ablasıda aynı apartmanda ilerde sorunlar olur diyorlar, (ablamızı sevemedim nedense) birde onların apartmanda oturursam nişanlım çok geç gelecek eve trafikten... çalıştığın yerden ev alalım kendı evımız olsun dedim . Nuh diyor peygamber demiyor .
canım dün akşam yine konuştum nişanlımla, ben işe yakın bir yerden ev almak istemiyorum , orda kirada oturalım . annemlerin oturduğu evin kirasını alırız dedi.. yada annemlerin en alt katta kiracıyı çıkarıcaz biz oturacağız dedi. Evide yatırım için başka yerden almak istiyorum dedi. Açıkçası annelerinin alt katında oturmak işime gelmiyor .Çünkü ablasıda aynı apartmanda ilerde sorunlar olur diyorlar, (ablamızı sevemedim nedense) birde onların apartmanda oturursam nişanlım çok geç gelecek eve trafikten... çalıştığın yerden ev alalım kendı evımız olsun dedim . Nuh diyor peygamber demiyor .
aynı apartmanda oturan arkadaşlarım genelde problem yaşıyor evet, mutlaka problem çıkıyor. Ama nişanlım ev almayacağımda demıyor başka yerden alacağım diyor, yatırım amaçlı , bende diyorumki madem ev alacağız işe yakın yerden alıp içine oturalım. Ama ikna edemiyorum onu ordan alacağımız evin değeri artmaz diyor, Değeri artan bir yerden alalım daha iyi diyor, tamam diyorum ama hç içime sinmiyor. Ailemde o zaman başka yerdeki evini alsın görelim diyor , öyle kendı kafasına göre karar vermesın ailesini alsın gelsin konuşalım diyorlar, ne yapacağımı şaşırdım iki arada kaldım, nişanlımla da aramı bozmak istemiyorum ev için asla, ama ailemde haklı başta ev alacağız diye söz verdikleri için, dua edin canım çıkamıyorum işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?