merhaba canım
bende düşünüyordum acaba çocuklarını evlendiripte suya sabuna dokunmayan hatta düğünde takacağı takıyı bile oğluna aldıran biri daha varmı diye, evet varmış hemde çok:)
bizde çok fazla borç içindeyiz benim ailem ve eşimin ailesi geçen sene ev aldı bırakın bize yardım etmelerini biz onlara para verdik düğüne kadar. hatta ben hala ailemin kredi kartımla aldıkları eşyalrın borçlarını hala ödüyorum. nişanıda düğünüde kendimiz yaptık, eşyalarıda kendimiz aldık. dediğim gibi eşimin ailesi eşimin daha önce bana aldığı bileziği benden alıp düğünde tekrar taktılar. bizde bayağı bir borç içindeyiz 20ye yakın bizdede borç var. ki bence düğün masrafı ve eşya alma takı alma 20 milyarı buluyor. ayrıca ben herşeyi en uygunundan aldım yatak odam 1,5milyar oturma grubu 1.750 bulaşık makinem yok. ama dediğim gibi dışarıdan hiç yardım gelmeyince masraf aşırı... bizdede çok bi altın kalmadı. eşinle el ele vererek atlatacaksınız ve birçok zorluğu beraber el ele atlatmak sizi daha çok birbirinize bağlayacak. ayrıca bak söylemeyi unuttum bizim borçların büyük kısmıda benim üstüme.
bozma boralini kardeşim, Allah bir kapıyı kaparsa öbürünü açar. hem ne demişler kul sıkışmadan hızır yetişmez.