Ne kadarlık evlisiniz canım????
Ben gayet memnunum bu durumda olmaktan ama bu sene komik birsey oldu. Birgün kayınvalidemlerde oturuyorduk.Eşimin bir erkek kardesi var. Kayınvalidem ve kayınpederim demesinlermi artık kardesi evlenirken masrafları biz yapacakmısız, sözümona biz evlenirken 50 milyarları varmış hepsini harcamıslar. Ağzımı açıp hçbirsey demedim ama eşim verdi cevaplarını. "Bizi sizmi evlendirdiniz kardesimde kendi evlensin, sizin o sıra 50 milyarınız olduğunu bende biliyorum ama o parayı bize harcamadınız nereye harcadınız onu biz bilemeyiz" dedi.
Valla eşimin tek kardesi, ve bende tek çocugum yani o tek akrabamız:) evlenirken durumum ölçüsünde elbet yaparım. Simdi bile konusuyoruz eşimle, eşim ayrı ben ayrı takı düşünüyoruz ki öyle basit şeylerde düşünmüyoruz. Durumumuz olursa yemek odası yada yatak odası yani evin 1 mobilyasınıda biz alırız diyoruz ama bunları yapmaya niyetimiz olması, onu bizim evlendireceğiz anlamına gelmez.,Sonucta kendine güveniyorsa evlensin, bize bir çöp alan olmadı aaa pardon düğünden sonra eve gelirken eve bir tost makinesi getirdiler:)