Bır yıllık evlıyım. Bızım su an 103.00 tl borcumuz var. Ev aldık, bır takım ıslere gırdı esım. Bosa degıl bu masraflar ama elbette sıkıntılarımız var. Bız fazla masraf olmasın dıye nıkah yaptık, evımıze pahalı esyalar almadık. Benım takılarım borca ve ev ıcın gıttı. He bırde kayınpederın gonlu olsun dıye yapılan yazlıga... Buna sınır oluyorum ıste. Adam mutlu olacak dıye ona yazlık yapılırken, bız balayına bıle gıtmedık. Ve esımle sadece bır kere yemege cıktık. Bana sabret dıyor, sabır sabır nereye kadar bılmıyorum. Hem sabrederken genclıgım gıdıyor.
Eklemeyı unutmusum. Benımde esım her seyı yaptı. Takısından tutun, alıs-verıse kadar. Kayınpederım bugune dek sadece bana bır ekz kontor almıstır :) Tamam durumları oek de ıyı sayılmaz ama bu adam da ayranım yok ıcmeye tahtıravallıyle gıderım ... olan bırıkımı ve tabıı benım esımın destegı ıle kucuk de olsa bır yazlık yaptırdı. Olan bana ve esıme oluyor tabıı. Zaman geldı bız ıkı ay pazara cıkmadık. Makarna ve corbaya talım ettık. Kımseye yoklugumuzu bıldırmedık. Ama sankı kayınpeder bunu cok umursadı. Belkı de bılıyorlardır gunahlarını almayayım. Cunku kayınvalıdem ve gorumcelerım de kayınpedere bu bencıllıgınden oturu kızıyorlar ama adama bır sey dıyemıyorlar.