Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım ne kadar güzel haberler. bak bebeğin size şans getirmiş. eminim bundan sonrası daha da güzel olacak
İnşallah herşey istediğin gibi olur canım. Çocuk rızkıyla gelirmiş merak etme. Eşya dediğinde nedirki bir baza bir koltuk takımı alırsın oldu bitti maşallah hiç üzme kendini hayırlı olsun bebişin.
Konuya nasıl başlasam bilemiyorum 5.5 senedir evliyim 3 yasında bir kız çocugum var dügünümüz de eşimin ailesi destek olmadı zaten benim ailemde evim için gerekli eşyaları aldı. hamdolsun dügün borçlarımız bitti derken 20.000 tl borcumuz daha oldu bu yıla gelene kadar suan yine ödüyoruz hamdolsun ben de işe girmeyi düşünüyorum kızım büyüdü artık ev almak istiyorum çok kötü günler atlattım çok hemde aiemin yanında biriken borçlarımız nedediyle 6 ay oturma zorunda kaldım ki eşim az borcumuzu toparlasın diye ....
burcu canım sırt sırta verir herşeyinizi yaparsınız üzülme ben zamanında çooook ağladım, üzüldüm ama hamdolsun Rabbim çekilen sıkıntıların mukafatını verdi sıkma sen tatlı canını bebegini düşün
bizde 3 aylık evliyiz benim ailem herlşeyimi aldı eşimin aileside herşeyi
aldı üzerimize borç yok ama eşimin maaşından nedense her ay bir miktar ailesine veriyoruz
ama bizim borcumuz yok bu nasıl iş ben anlamadım(((
ya burcu birşeyi merak ettim de eşinle alakalı şantiye yazmışsın bir mesajında hangisiydi unuttum şimdi eşinin mesleği nedir ? bizim adamceyizde şantiyede görevli .=) o sebeble sordum[/QUOTE
:)))) bizimkiler taşeronlar komple binaları alıp için her türlü tesisatını yapıyorlar...senin eşinin ne mesleği
bizimki topoğraf canım yani harita teknikeri eşine sorarsan bilir benim eşimin işini .=)
mrb henüz 4 aylık evliyim dünya kadar borca girip evlendik...20 bin ytl ye yakın borcumuz var...eşimin ailesi hiçbişeye el sürmedi...düğünde takılan altınlarım bileziklerim hepsi gitti...şimdide eşimin işleri ii gitmiyo...boğulmak üzereyim...sabahtan beri iş yerinde ağlamaktan gözlerim şişti...kimseye bişey anlatamıyorum ...ölücem kahrımdan...zaten depresyon rahatsızlığı geçirdim şiddetli...tekrar başa dönücem sanırım...kafamı yastığa koyduğumda rahat uyumayı özledim...haciz gelir herhalde yakında...üstelik borçlar hep benim adıma...ne yapacağımı bilemiyorum gerçi artık yapılacak bişeyde yok...bu borçlar evliliğimide yıkacak böle giderse...öle sevdikki birbirimizi ama daha bi defa yemek yiyemedim eşimle dışarıda...her günümüz hesapla geçiyor...oda bende yorulduk...çare aramak için yazmadım sadece paylaşmak için yazdım...eşimin ailesini bekleseydik ayrılırdık bekleyemedik...hoş bekleseydikte bişey yapmayacaklardı...çok canım sıkkın ya...kabusta gibiyim...bıktım artık mücadele etmekten...
burcu aradan 3 sene geçmiş ama merak ettim sizin borçlar ne durumda bende 2007de evlendim her sene çığ gibi büyüdü borçlar şuanda 55bin....
burcu aradan 3 sene geçmiş ama merak ettim sizin borçlar ne durumda bende 2007de evlendim her sene çığ gibi büyüdü borçlar şuanda 55bin....
Boğazımıza kadar :) Ama takmıyorum artık kafama. Çalışıyoruz işte![]()
Aslında belirtmem gerekirdi bu cümleyi hep eşim kurar
Ben evin stres tarafıyım. Rahat olan tarafı o. Ama sunu öğrendim. ne kdar üzülürsem üzüleyim hersey olacagına varıo
![]()
![]()
nasıl insanlık bu.düğündeki altınları almak adeti ne .Hiç utanma yok mu bu insanlarda ya. düğünde takılanların hepsi gelinindir.Allah ıslah eder bunları.herkesde aynı dert var malesef Allah herkesin yardımcısı olsun.bende 1 yıllık evliyim.bizde herşeyi kendimiz yaptık.kendi ailemin yapmaya gücü yoktu eşimin ailesi de birşeye karışmadı.sadece nişan yaptılar onda da takıları gizlice toplayıp gittiler katekulleye getirip,herşeyi biz biliriz edasıyla,ailem bu konularda tecrubesiz olunca ses çıkaramadı.nişandan sonra iki bilezik bozdurdular bana ki 1ini zaten nişanda görümce takmıştı oda içinde.ikimizde öğretmeniz benim biraz borcum vardı ailem dolayısıyla eşiminde ailesinden dolayı borcu vardı ve biz artık kendimiz için birleyler yapma vakti geldiğini düşünüp düğüne karar verdik nişandan 1 yıl sonra yani geçen sene.düğün masrafları için kredi çektik.ailemi bana takılacak toplam 5 bileziğe ikna ettim.3 bilezik parasıda çektiğimiz kredinin içinde.eski borçları kapattık tek yere borcumuz olsun diye.mobilyaları ayrıca taksitle aldık 1 yıllığına.mobilyaları alırken kaynanamgil çok karışmak istedi hatta kayınpeder mbilyacılarla konuşmuş bile sanki kendi ödeyecek gibi ama gittik kendimiz beğendik aldık ama beğenmediler onların istediği olmadı diye.düğünümü uygun bir salonda olsun fazla masraflı olmasın istedim ama neymiş efendim kayınpederime arkadaşları laf edermiş masraftan kaçtı diye eşimi ikna edemedim sonunda razı oldum köy düğününe 3 gün sürdü 3 gün yemek verildi lord düğünü gibi borcu bize kaldı tabiki onlar düğün yaptık diye övünüp durdular.herşey artmış alınan erzaklardan çay şeker.....vs.bize vere vere 1 paket çay 1 pk küpşeker verdiler.geline kıyafet alınır ya düğünden önce bana hiç bişey almadılar,fazla masraf olmasın diye giyilmiş gelinlik kiraladım.bide düğünden 2 ay önce çektiğimiz krediden para istediler,eşim utana sıkıla söyledi bana,altın parasını verdik düğünde kalan 3 bileziği alsınlar diye ama almadılar paramız yok sıkışığız diye,ben ağladım eğer yapmazlarsa ki onlardan bişey istemiyorum bizim paramızdı o düğün ertelenir dedim ben aileme ne diyecceğim dedim kendi koluma takılacak bileziğin borcunu ben ödüyorum dedim.eşim durumu anlatmış ama yok yapmadılar görümcem (alkolik,dayakçı bir eşi var)gizlice 3 bilezik vermiş 1 ay sonra yapacaz demişler ona kaynanamgil,o takıldı.(görümceme de vermemişiler bileziği)eşim benden alıp geri verdi kızkardeşine.
düğünde takılan takılardanda hiç birşey görmedik hepsini kaynanamgil aldı.bize borçlar kaldı.1 yıldır borç ödüyoruz hala yarılamadık bile.bi de üstüne hhamile kaldım,Allahın takdiri. 1 aya bebeğim doğacak o kadar borcun içine ama Allah büyük.bilezik konusuna o kadar üzülüyorum ki yani derdim para pul değil kendi mihrimde yazan bileziğin borcunu kendim ödüyorum 2 bilezikle gelin oldum.bide kayınvaldem duyuruyor eşimin erkek kardeşini abisi yani eşim evlendirirmiş onlar yaşlanıyormuş artık.offf ya dha neler neler aklıma geldikçe sinir oluyorum ama Allah büyük,herkesin kalbine göre versin.
nasıl insanlık bu.düğündeki altınları almak adeti ne .Hiç utanma yok mu bu insanlarda ya. düğünde takılanların hepsi gelinindir.Allah ıslah eder bunları.