Kimseye anlatamıyorum sizden yardım istiyorum.
5 senelik evliyim. Evlenirken ev eşyalarını herkes üstüne düşeni aldı. Kız tarafı yatak odası mutfak vs... erkek tarafı mobilyalar halılar vs. gibi ... mobilyaların taksidi için eşimin ailesi bize emekli maaşını verdiler. Bir sene sonra ablasının evine taşındık 2 sene kira verir gibi oturduk. Ev almaya karar verdik kredi başvurusunda bulunduk istediğimiz tutarı vermediler.
160. 000 tl'ye ev aldık. Arabamızı sattık 20000 benim annem 15000 kayınvalidem 7000 verdi 50000. TL kredi çektik geri kalanı ablası verdi biz ona kredi öder gibi aylık ödeme yapıyoruz. Eşimin ailesi emekli maaşını evlendiğimizden beri bize veriyor yani tam 5 sene ... Ablsının evinde kira vermeden oturuyoruz. Şimdi ablası bir ev daha almayı düşünüyor ama kredi çekerek. Bugün eşime yazık bizim yüzümüzden faiz ödeyecek dedim ; birazda ailen yardım etsin hep bizimkiler ediyor ne olur yapsalar diyor .. Annemlerin yazlık için biriktirdikleri 40.000. TL paraları var .. Aslında bizim de ablasına tam o kadar borcumuz .. tamam çok haklı onun ailesi daha çok yardım etti ama ben annemlere bunu nasıl söyleyeceğim hayır demezler belki ama eziliyorum çok sıkıldım ne yapayım yardım edin.
şaka yapıyorsunuz galiba :)