Yeni evlenip borç içinde olan var mı?..:(

ınsallah canım duga edıorum valaha aksam esım derkı gelsın calısısn ınsallah sende dua et hıc yoktan ıyıdır ssk sı yapılır hem yemek oraya ayıt servıs var yanı elını ecpıne sokmaısna gerek kalmıcak dua edın kızlar yarın guzel haberlker verım sıze sen ne ıs yapıorsun canım

BENDE ÖZEL Bİ ŞİRKETTE MUHASEBECİYİM CANIM MALİ MÜŞAVİRLİĞE HAZIRLANIYORUM...DERSLERDE KALDI HEP BUNLAR YÜZÜNDEN...MÜŞAVİRLİK BELGESİNİ Bİ ALIVERSEM ELİME...AMA DAHA ÇOK VAR ONA...:çok üzgünüm: EŞİNLE KONUŞMADAN SÖLEYEYİM İŞ OLSADA OLMASADA ALLAH RAZI OLSUN...HEPİNİZDEN...BUNLARI DÜŞÜNMENİZ SÖLEMENİZ BİLE YETER...ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN...

canım kafana takma esınıde anla erkekler guruludur kadın parası yemegı sevmezler bılrısın o yuzden sıkma aksam ona guzel sofra hazırla guzel gıy cık karsısına bı makyaj yap sıkıntıların elvbette gıdecegını soleye senın hıc degılse calsıtıgını soyle sıkıntı yasamzzasınız hıc degılse o yonden

yazdi cevap şimdi geldi...:) oda beni çok sevdiğini sölemiş...afferim benim akilli karima demiş :)

:
BENDE ÖZEL Bİ ŞİRKETTE MUHASEBECİYİM CANIM MALİ MÜŞAVİRLİĞE HAZIRLANIYORUM...DERSLERDE KALDI HEP BUNLAR YÜZÜNDEN...MÜŞAVİRLİK BELGESİNİ Bİ ALIVERSEM ELİME...AMA DAHA ÇOK VAR ONA...:çok üzgünüm: EŞİNLE KONUŞMADAN SÖLEYEYİM İŞ OLSADA OLMASADA ALLAH RAZI OLSUN...HEPİNİZDEN...BUNLARI DÜŞÜNMENİZ SÖLEMENİZ BİLE YETER...ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN...

canım ınsallah olur valaha bak bu zamna kadar ne bılım kanalda bole kısılerle karsılasmadımdanmı ne bılmıorum am bırde n gırınce yazını gordum hemen atladım ve yazdım bı hatır vardır bundada sabah bı ruya gordum bana bırısı para verıordu belkı sen gırdın ruyama ne maglum bu ıs vesıle olucaktık bakalım allahım herseyın hayırklısnı versın hem bı arkadasım olmus olur benım oturdum yerde arkadsım hıc yokta ondan :Saruboceq::Saruboceq:a.s.

gamyoncuiremsu:lepi::lepi::lepi: bak ısler yolundaymıs demkı kafana takma kuzm gelır gecer benım buyuk abımde ısten cımıstı ıkı sene babm baktı emeklı hemde benı okutuordu bır alıcamısa ıkı laırdık hep baklım ınslah alahım olur ya

:

Canım ınsallah olur valaha bak bu zamna kadar ne bılım kanalda bole kısılerle karsılasmadımdanmı ne bılmıorum am bırde n gırınce yazını gordum hemen atladım ve yazdım bı hatır vardır bundada sabah bı ruya gordum bana bırısı para verıordu belkı sen gırdın ruyama ne maglum bu ıs vesıle olucaktık bakalım allahım herseyın hayırklısnı versın hem bı arkadasım olmus olur benım oturdum yerde arkadsım hıc yokta ondan :saruboceq::saruboceq:a.s.

benimde hiç arkadaşim yokki:) ama iş olsa bile biz oraya taşinamayizki...hem benim işime çok uzak hemde taşinacak paramiz yok :) ama dediğin gibi 200 ytlde hiçbişey deil...iş bi belli olsunda...taşinilmasi gerekiyosada taşiniriz...

gamyoncuiremsu:lepi::lepi::lepi: bak ısler yolundaymıs demkı kafana takma kuzm gelır gecer benım buyuk abımde ısten cımıstı ıkı sene babm baktı emeklı hemde benı okutuordu bır alıcamısa ıkı laırdık hep baklım ınslah alahım olur ya

a.s. a.s. a.s. EŞİM İŞTEN ÇIKTI AMA BENİM BİR SÜRÜ ARKADAŞIM OLDU...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

üzülme canım herkesin başına gelebilecek bir şey bu umarım tez zamanda rabbim eşine ve tüm işsiz insanlara güzel kapılar açsın

Evet üzücü bir durum ama Allah önce saglik versin.
Saglik olmadimi isterse sarayalarda yasansin.Neye yarar.
Saglik oldumu bir zaman sonra yine hersey yoluna girer.

Allah yardımcınız olsun canım..
geçici bir iş bulması gerekiyor sanırım tekrar babasının yanına dönücek galiba hemen araştırmaya başlayın ailelerinize yakınlarınıza sorup soruşturun üzülmeyin elbet her
şey geçer..

canim üzülme rabbim insallah yardim eder.
insallah en kisa zamanda düzelir derim.
allahim bu üc aylarda sizinde dualarinizi kabul etsin

kızlar sanırım annem haklı
kızım sırf mantık evliliği yap demiyorum sevmediğin adamla zengin diye evlenme
ama hem sevebileceğin hem maddi durumu iyi garanti işi olan biri ile evlen dio hep
tabiki geleceğimiz ne olur hiç bilinmez dünyanın en zengin adamı bile bi bakarsın sıfıra inmiş
mala ne olur bilinmez
ama kendini bile bile ateşe atmakta olmaz işte
sevdiğin adamla huzurlu bir yuvan olamıyorsa geçim sıkıntısı varsa neye varar birlikte olmak
çocuğuna bez alamıyorsan süt alamıyorsan onun isteklerini karşılayamıyorsan için kahroluyorsa bu üzüntüden başka ne verir insana
birde diyorlarki maddiyat önemli deil birlikte olmak önemli
insan bunu ancak yavrusu açken anlayabilir bence
evlenmek gezip tozmak değildir ama gece yastığa kocanla başını koyduğunda yarın halimiz ne olacak diye düüşünüyorsan
bu evlilik bir hatadır
ben evlenmeyenler için söylüyorum bunu
evlenenler için iş işten geçmiştir
onlarda elinden geleni yapmalı borçları için
sımsıkı kenetlenmeli birbirine destek olmalı
zaten bunları bilerek evlenmişsiniz
şimdi tek yapmanız gereken
birbirinize her konuda destek olmak
napalım birazda kader kısmet bu işler

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer eşin sigortalı biçimde işten çıkardılarda işsizlik maaşı bağlatın işbulana kadrbenim nişanlımın abisi alıyor şimdi 500 ytlveriyolar

eğer eşin sigortalı biçimde işten çıkardılarda işsizlik maaşı bağlatın işbulana kadrbenim nişanlımın abisi alıyor şimdi 500 ytlveriyolar

canım eşim babasıyla birlikte çalışıyo sigortası yok düzenli olsa hemen giderim zaten başvurmaya ben muhasebeciyim :) biliyorum bunların hepsini ama öle bi şansım yok işte...

ahhh bu evlenirken kimseler neden yardim etmiyolar dogurmasini büyütmesini liyolar neden evinide kurmuyolar neden hep yeni evlenenler cekiyo bunu

canım çok üzüldüm
ben de evleneli 5 ay oldu para yetmiyo yok yetmiyo
altınlar borçlara gitti bi bileziklerim kalmıştı onları da bozdurduk
inan eşime verirken ağladım çocuk gibi
bu ay faturalar ve kredi kartları kaldı
Allahım sen sabır ver yarabbim
bizler gibi borç içinde kalanlara

biz evleneli üç yılı geçti hala ödüyoruz ne yazıkki:1no2:seni çok iyi anlıyorum bende çok bunalıma girmiştim üstelik biz kendi borcumuzu değil eşimin amcasının vergi borcunu da ödedik evlilik kredisi çekip.eşim amcasına dükkan açmış amcasıda dört yıl vergi ödememiş üstelik eşimin bundanm hiçbir çıkarı yok sadece yardım için yapmış:1no2:evlenirken yardım etmedikleri gibi üstümüzde hazır borçla evlendik anlayacağın!:çok üzgünüm:hayatta herşey oluyor eşimin anneside olmadığından pek sahip çıkanıda olmadı:1no2:gerçi ailesi olanlarda var gördüğümüz ama neyse:sm_confused:biz birbirimize destek olmayı seçtik çok bunaldığımız zamanlar oldu ben hamile kaldım :CüvCüv:çalışamadım evden dışarı çıkamadım ve derdimi anlatabileceğim kimse yoktu:1no2:sizde madem bu hayatı paylaşmayı seçmişsiniz destek olarak omuz omuza halledersiniz eminima.sbiz bir ara borca o kadar çok alışmıştıkki borç deyince gülüyorduk sürekli!Allah yardımcınız olsun en azından senin işin var değil mi?o da olmasa hep kötü olurdua.ssen sağlığına dikkat et gerisi halledilir.

ah canım benim yaa..allah yardımcınız olsun..benim yeni evlenip dünya kadar borcun altına giren çooook arkadaşım var ama onlar o kadar rahatlarki..gelen telefonlardan bile rahatsız olmuyo...
sende kendini üzme cnm bu kadar..
size yerdımcı olabilcek birileri varsa bi deneyin şansınızı belki borç bulup bi ksımını halledebilirsiniz..

Back
X