yeni evli eşin iş seyahati

shapysy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
1.155
23
158
İstanbul
arkadaşlar merhaba,
benimki allaha şükür büyük bir dert değil; ama fena halde kafama takılıyor, sinirim bozuk olduğundan mı taktım,bilemedim oyüzden sizden objektif bir yorum istedim.
yaklaşık 15 günlük evliyiz. 5-6 gün önce balayından döndük ve ben çalışmaya başladım pazartesiden beri..sabah çok erken çıkıp, akşam geç geliyorum.bu arada eşim mesleğinin yanı sıra bir dükkan işletiyor ve pazartesi akşamı başka bir şehre malzeme almaya ve bir kaç işi halletmeye gitti. giderken bana cuma günü dönerim demişti, ben de şaka yapıyor sandım,çünkü salı-cuma çok fazlaydı yapacağını düşündüğüm şeyler için ve bundan ziyadesi biz yeni evliydik, ilkgünlerden o kadar uzak kalmaz ve beni yalnız bırakmamak için bir şeyler yapar sanıyordum;ama şaka değilmiş :)
günde 2-3 defa konuşuyoruz ve anladım ki işlerini hiç sıkıştırmadan yaya yaya yapmak için o kadar kalmış orada. gitmişken de akrabalarını filan görüyor akşamları onlara gidiyor anladığım kadarıyla. bir halt yediğinden değil, o konuda güveniyorum ona ama sizce de yeni evli birinin yaya yaya iş yapmak yerine birazcık sıkıştırıp erken dönmeye çalışması gerekmez miydi? evde televizyonumuz bile bağlı değil henüz ve yalnız başıma çatlayacağım sıkıntıdan:(

canım şimdiden ufak ufak şeyleri sorun yapma daha yeni evlisiniz mutluluğunun keyfini çıkar hem birbirnizi biraz özleyin ne var bunda

canım şimdiden ufak ufak şeyleri sorun yapma daha yeni evlisiniz mutluluğunun keyfini çıkar hem birbirnizi biraz özleyin ne var bunda

sağol pembekalpp:) zaten bütün gün evde yokum özlüyordum :) bana durumu çok sallamıyormuş da tatilinin keyfini çıkarıyormuş gibi geldi sanırım ondan heyheylendim :) bir de ev yabancı daha alışamadım

canım valla hakılısın sonucta yenı evlısınız hep bır arada olmak ıstersın.Kendını bu konuda doldurma ama ıns donunce alır gonlunu.işlerini yaymaktan zıyade bıran once gelmelıydı bence ama bilemeyız ıste iş girince araya.

İlk zamanlar bu tarz seylere takiyor insan.

Bosver sende kafani dinle.

Bu duygularinida esine belli etme. Erkekler cabuk simariyorlar inan

canım valla hakılısın sonucta yenı evlısınız hep bır arada olmak ıstersın.Kendını bu konuda doldurma ama ıns donunce alır gonlunu.işlerini yaymaktan zıyade bıran once gelmelıydı bence ama bilemeyız ıste iş girince araya.

evet ben de öyle hissediyorum işte canım :( evet iş sonuçta;ama ben işten eve erken gelebilmek için acele ederken onun telefonda yarın da bunu hallederiz artık demesi üzdü sanırım beni :( çok sağol canım

İlk zamanlar bu tarz seylere takiyor insan.

Bosver sende kafani dinle.

Bu duygularinida esine belli etme. Erkekler cabuk simariyorlar inan

telefonda biraz kızdığımı belli ettim; ama ben de bu süreçte eve alıştım sanırım. böyle yapması değil, yapabilmesi daha çok canımı sıktı zaten. çünkü olabilir,iştir bu değil dört beş gün, dört beş ay uzak kalan insanlar da var, allahsabır versin onlara; ama daha ilk zamanlarımızda bu kadar rahat davranması işte...

Bencede çok haklısın. Hadi iş sebebiyle gitti diyelim sonuçta yeni evlisiniz işlerini bir an önce bitirip kuş gibi uçması lazım eşinin. Ayrica ilk zamanlarda eve alışması zaten zor birde eşinin olmayışı daha zorlaştıracak işini. Allah yardımcın olsun.

evet ben de öyle hissediyorum işte canım :( evet iş sonuçta;ama ben işten eve erken gelebilmek için acele ederken onun telefonda yarın da bunu hallederiz artık demesi üzdü sanırım beni :( çok sağol canım

rica ederim..Ama gelınce alır gonlunu.zaten boyle seylere ılk zamanlar takılırsın sonra gttıde az kafamı dınledım dedıgın zamanlarında gelır:1:

Daha çok yeni evlisiniz , bence koşa koşa gelmesi lazım.
Size sadece şunu söyliyeyim;
Baştan nasıl alıştırısanız öyle gider.....

Bencede çok haklısın. Hadi iş sebebiyle gitti diyelim sonuçta yeni evlisiniz işlerini bir an önce bitirip kuş gibi uçması lazım eşinin. Ayrica ilk zamanlarda eve alışması zaten zor birde eşinin olmayışı daha zorlaştıracak işini. Allah yardımcın olsun.

rukrukruki çok teşekkür edderim, alllah razı olsun canım..

rica ederim..Ama gelınce alır gonlunu.zaten boyle seylere ılk zamanlar takılırsın sonra gttıde az kafamı dınledım dedıgın zamanlarında gelır:1:

o zamanların geleceğini biliyorum; ama ilk günlerimde de gitmiştin sen sevgili kocacım dedirtmeyeydi iyiydi :))

Daha çok yeni evlisiniz , bence koşa koşa gelmesi lazım.
Size sadece şunu söyliyeyim;
Baştan nasıl alıştırısanız öyle gider.....

evet bunu tahmin edipönlemini de almaya çalışıyorum telefonda belli ederek; ama açık da konuşacağım..işe yarar mı bilmiyorum;ama ilk günlerde iki günde bitireceği işi yaya yaya 4 günde bitirirse ilerde bu 15 güne de çıkar yani, nasıl olsa bir şeydemiyor der. zaten telefonda öyle dedi...önceden cuma demişmiş de ben ses çıkarmayınca sorun yokdiye rahat davranmış. ben şaka sanmıştım o ayrı;ama ben bir aya sorun çıkarmasam o da sıkılmadan takmadan bir ay kalacak yani:) erkek milleti işte..

arkadaşlar merhaba,
benimki allaha şükür büyük bir dert değil; ama fena halde kafama takılıyor, sinirim bozuk olduğundan mı taktım,bilemedim oyüzden sizden objektif bir yorum istedim.
yaklaşık 15 günlük evliyiz. 5-6 gün önce balayından döndük ve ben çalışmaya başladım pazartesiden beri..sabah çok erken çıkıp, akşam geç geliyorum.bu arada eşim mesleğinin yanı sıra bir dükkan işletiyor ve pazartesi akşamı başka bir şehre malzeme almaya ve bir kaç işi halletmeye gitti. giderken bana cuma günü dönerim demişti, ben de şaka yapıyor sandım,çünkü salı-cuma çok fazlaydı yapacağını düşündüğüm şeyler için ve bundan ziyadesi biz yeni evliydik, ilkgünlerden o kadar uzak kalmaz ve beni yalnız bırakmamak için bir şeyler yapar sanıyordum;ama şaka değilmiş :)
günde 2-3 defa konuşuyoruz ve anladım ki işlerini hiç sıkıştırmadan yaya yaya yapmak için o kadar kalmış orada. gitmişken de akrabalarını filan görüyor akşamları onlara gidiyor anladığım kadarıyla. bir halt yediğinden değil, o konuda güveniyorum ona ama sizce de yeni evli birinin yaya yaya iş yapmak yerine birazcık sıkıştırıp erken dönmeye çalışması gerekmez miydi? evde televizyonumuz bile bağlı değil henüz ve yalnız başıma çatlayacağım sıkıntıdan:(

Yaya yaya yapmiyordur saatli isi vardir mecburen birkac gun gedirmek durumunda kalmistir. Bu arada tv.biz yok ama internet baglantiniz var, televizyonu internetten de izleyebilirsiniz:34:

Bence de en azından ilk günler daha düşünceli olmalıydı eşiniz..

Kendi için sorun değilse bile sizi düşünmeliydi..

Ama yapı meselesi biraz.. Mesela ' evde televizyonumuz bile bağlı değil ' demenizden ben eşinizin zaten rahat biri olduğunu anladım..

Tezcanlı biri olsa o televizyon çoktan kurulmuştu, seyahatin o kadar uzamasına şaşırmamak lazım.. Huy işte :9:

Karakteriyle alakalı bir durum gibi, dert etmeyin..

Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın :16:

öncelikle tebrik ederim, çiçeği burnunda evlisiniz :nazar: sizi anlıyorum, daha birbirinize kavuşalı ne kadar olmuş, hani kaç yıllık evli olursun da adam işlerini ağırdan alır aceleye getirmez dışarı gittiğinde. ama şuanda evde onu özleyen bir karısı var. biz kadınlar zaten çok hassas varlıklarız, ruhumuzda ne fırtınalar esiyor erkeklerin bundan haberi yok:) allah ağzınızın tadını bozmasın, bu hiç dert değil. ama telefonda tatlı tatlı sitem edin; canım kocam seni çok özledim, yatağımızda uyuyamıyorum sensiz gibi:23: cilve yapın kısacası:))) baştan işi sıkı tutun ki ilerde gidip de öyle on onbeş gün kalmalar gibi birşey sözkonusu olmasın.

erkekler bızım gıbı degıl dumduzler kutuk gıbıler kütükler...

Başının etini yemeyin ama durumdan rahatsızlığını
net bir şekilde belirtin. İlk günlerden tartışma
yaşamayın ancak tutumunuzu da ortaya koyun.

Hep huzurlu, mutlu, sağlıklı olun :16::16:

sıkma canını 2-3 yıl sonra gitsede bikafamı dinlensem diyeceksin:)

benimki başkasının yanında çalıştığı için evlendikden 1ay sonra gönderdiler hemde antalya ya ayvalığa bi hafta yoktu telefonu çekmiyodu
ben naptım burnundan getirdim geçmişe bakıp düşününce komik geliyo

evliligin ilk yillarinda bu tarz sikintilar olur...alismaya,anlamaya,anlasmaya,tanimaya calisiyorsunuz.
herhangi bir iste calismiyorsaniz keske sizde esinizle birlikte gitseydiniz.hem el opme bahanesi olurdu,hemde gittiginiz yerde vakit gecirerek sikilmamis olurdunuz.

herkese çok teşekkür ederim, haklısınız..
ne yazık ki ben de başka bir işte çalışıyorum ve de yoğunum, gidemedim.
bugün geldi ve ben söyledim tüm hissettikklerimi, ne yapacak ilerde görürüz artık
çok teşekkürlertekrar hepinize.
hepinize huzur diliyorum:)

Back
X